Dovleceii veseli - Bine ai venit Daniella!!!(20)
Raspunsuri - Pagina 19
anomis28 spune:
Buna dimineata mamici, (si burtica de Mely)
Bine ai venit pe lume Daniella, printesa de Suedia (cu codite impletite ca a lu' mami).
Felicitari mami Iulik si tati Bubu si fratior Bruculin.
La Multi Ani, Katt!
Sa iti dea Dzeu sanatate si putere sa treceti cat mai repede peste incercarile de acum. Raisa nu putea avea o mama mai buna, mai sufletista, mai credincioasa ca tine.
La Multi Ani, Raluk!.
primeste-ma si pe mine cu un brat de flori si multe multe pupaturi, din inima si la fel de proaspete ca si cum ar fi 16
Fete dragi, am plans de bucurie vazand cum v-ati mobilizat pentru Raisa.
Am vazut poze foarte frumoase cu 2 prieteni buni, Nati & David = love. Tare bine s-au inteles in UK!
Am vazut poze frumoase cu puii Cristinei. Doamne cat sunt de frumosi! Sa-ti traiasca iubita!. Cum se mai inteleg?
Si pe Alessia am vazut-o in mai multe editii. Abia astept sa vad pozele cu cei trei fericiti in tarile calde . Alex, i miss u baby!
Lilian, cum mai esti? cum mai e la uzina? Ce mai zice Andra? Ce mai face Radu?
Elle, asa imi place de tine cu procedurile. Multa bafta si sa imi spui daca dau rezultate, in cat timp, unde, cat costa, ma rog d-astea administrative. Ce fac printesele tale? Pui si tu o poza sa ne minunam ce mult au crescut si ce frumoase s-au facut (doar seamna cu tine)?
Bia, multumesc mult . Am plans citind prefata si prima poveste (). si m-am oprit, astept sa trec in trim 2, sa se mai linisteasca furtuna asta de hormoni. Povestea mi-a amintit de copilaria mea, de bunicele dragi, care ne privesc acum din cer.....
Crocomam, imi pare rau ca Ama nu apreciaza drumurile cu masina. Eu am observat ca Dinu e sensibil la modul in care se conduce masina. Daca e lin, e ok, dar cum incep curbe luate tot lin dar in viteza mai mare..... am spalat scaunul de masina de cateva ori
. Si mai ajuta daca facem pauze dese cu iesire la aer and stuff.
Noi avem www.nichiduta.ro/detalii-produs-3318/tricicleta-smart-trike-recliner/" target="_blank"> smart trike recliner - ca si Raluk (iar Raluk), luata din Spania pentru ca soata nu vroia culorile existente la noi, respectiv, fucsia, una potocalie si un tip de verde, nu stiu exact cum se numeste. E ok, mai ales daca mai vreti un pui, altfel, nu as lua acum, la 1 an si 5 luni recliner, ca are features pe care le folosesti in perioada 6 luni, 12 luni si care acum pentru Ama nu ar fi un plus. Mie si www.nichiduta.ro/detalii-produs-3324/smart-trike-all-in-one-pink/" target="_blank">asta mi-a placut.
noi suntem mai bine, sper. Am avut emotii cu sangerari, greturi (astea inca mai sunt), si marti ma duc sa o vad. Astept sa vina 22 martie sa trec in trim 2 si sa scap de greata si furtuna hormonala - uneori imi pierd rabdarea cu Dinu.
Avem nopti lungi cu 3-8 treziri pe noapte, eu motai pe mine dupa o astfel de noapte si mai motai pe mine si de la sarcina. Ma gandesc cu groaza ca daca vom pastra trezirile astea dese, se va obisnui si bebe 2 sa se trezeasca la fel, desi poate in mod normal ar fi cum a fost Dinu care nu se trezeain burtica noaptea cand ma duceam la baie.
Dinu e un scump in timpul zilei si un mini capcaun noaptea. A inceput sa mai zica si el mama, tata, si cam repeta dupa tine tot ce spui. Stie sa spuna cum il cheama si cati ani are si are o gramada de jocuri cu tati pe care il adora. La solicitare face dansuri si ne canta pe versuri indicate de noi.
In materie de jucarii, a primit de 1 an si 5 luni www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=49846" target="_blank">asta de care a fost si este foarte incantat, merge prin casa si isi pune muzica si danseaza.
Acum vin si cu o intrebare.
Ce olita folositi? noi pana acum nu am avut in casa si ma bate gandul sa o cumpar pe asta
alex25 spune:
Buna ziua si de la noi!
La multi ani CATI
Crocomam si eu am momente cand imi pare rau ca nu ii acord mai mult timp pentru joaca, dar la un moment dat chiar imi pierd rabdarea, si mai bine fac altceva decat sa o reped aiurea. Cat despre tricicleta, nu stiu ce sa iti spun, Alessia a primit una din aia de plastic urat si mie nu imi place deloc, si eu tot la Smart Trike ma orientasem, inca nu m-am hotarat la model. Daca achizitionati ceva sa ne dai si noua de stire, poate ne ispiram.
Anomis draga mea, nici nu stii ce dor imi e mie de voi, dar vine ea primavara si ne vedem in parc, negresit. Pupam Dinutzu si burtica lui mami. Imi permit sa iti dau un sfat cu olita, avand in vedere ca am lucrat in domeniu. E foarte greu sa se dezobisnuiasca de olitele care canta, odata ce s-a invatat cu ele. La gradinita va fi o adevarata tragedie sa mearga la baie ptr ca nu ii canta olita...normal ca nu e musai sa se intample asa la toata lumea, dar ar fi de preferat sa il inveti cu una normala, ca sa evitati problemele ce pot aparea mai tarziu.
mimika spune:
Buna dupa-amiaza!
cati, numai bine iti doresc, o viata lina si un pui sanatos!
Anomis, eu le-am luat olite simple-simple, ca am citit odata un articol care zicea ca daca olita e cu jucarele, copilul o percepe ca pe o...jucarie, ziceau de cazul unui copilas care dormea cu ea. Deocamdata o folosesc ca pe scaun, nu vor sa faca ceva in ea...Mai asteptam.
in legatura cu fisele fiscale, eu am experienta mamei mele de anul trecut. S-a dus sa duca doar formularul si i-a zis o duduie sa aduca si fisa. Cand a dus fisa a gasit pe altcineva care i-a spus ca nu era necesara, ca o au oricum. Cred ca tine mai mult de comoditatea persoanei care se ocupa de asta. Magarie de functionar plictisit (sau ocupat). Poate daca se explica functionarului respectiv ca e mai complicat sa dam si fisele si ca e pentru o cauza nobila...
techila spune:
ola fetelor,
LA MULTI ANI, KATI!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!
vaz ca vorbiti de tricicleti...io vreau www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=45409" target="_blank">d-astea. sper sa reusesc sa le cumpar, ca deocamdata sunt in stadiul de pusculita amarata. si eu sunt maaare fan al magazinului imaginarium, lucruri grozav de fremoase si grozav de scumpe sunt acolo.
ma apuc sa fac un chec pe care sa il mananc singura, va doresc pa!
mimika spune:
Ma gandeam si eu la un moment dat la triciclete, dar cum naibi sa le imping pe amandoua, ca eu ies mai mult singura cu ei...Cred ca astept pana or fi independenti, sa dea singuri la pedale. Foarte tare masinaria lui teki...
Doamnelor, la concert Bon Jovi nu merge nimeni? Ca n-am partener/partenera. Sotul cica merge el daca n-am cu cine, dar nu vreau sa dau banii pe 2 bilete Si nu vreau sa ratez, ca as muri de oftica.
biaz29 spune:
Anomis, se face un pic de primavara cand scrii tu pe forum. Ma bucur mult ca ti-a placut pentru ca nu a fost mare lucru, dar a fost din toata inima. Imi pare rau ca mi-a lipsit un nume. Te-am sunat inainte de a pleca pentru a-l completa, dar n-am reusit sa dau de tine. Poate imi dai vreun semn cand ai timp de vorba.
Despre olita, si eu sunt de acord cu olitele foarte simple pe care copiii nu le pot confunda cu jucarii. Cea mai utila pentru noi a fost una tip scaunel, cu castronelul detasabil si cu capac dar fara modele sau sunete. O folosim si pe post de scaunel cand vrea sa citeasca sau sa cotrobaie prin vreo cutie.
Inca putin si intri in trim II care e partea cea mai frumoasa. Sper sa te induri si de noi cu pozici frumoase atat cu burtica, cat si cu Dinutzul Michelin.
happy_uka spune:
buna seara!
La multi ani, Cati!! sa ramai la fel de naturala si optimista si iubitoare! te pupam cu drag!
salut mamicile care au aparut pe aici, ca ghioceii
croco, simona
sabina, tot respectul pentru ce faci pentru raisa!
ma apasa ceva, si trebuie sa va spun, caci nu mai pot!
ieri cand a nascut iulika , eu nu am plans ma.. nici nu am lacrimat, n-am fost ravasita, si nici n-am trepidat..
toate povesteati atat de frumos prin ce stari treceti si ce cuvinte marete va inspira... iar eu..
si zau ca o iubesc pe suedeza noastra, si m-am bucurat pentru ea! oare-s bolnava?
cred ca sunt un om tare rau!
si mai cred ca se pregateste cazanul cu codul meu de bare pe el
e cam ora 6, copilul doarme de la 2 ..cred ca trebuie sa-i cumpar un ceas
crocodana spune:
ziua buna fetele,
anomis dulce ca de obicei! desi voi mi-ati facut o pofta nebuna de bebe2 tre sa imi revin un pic ca-s mai mult decat franta! olita amei e relativ simpla,a avut succes de la inceput si ne bucuram ca acum cand e mult mai activa nu se ridica si ii stie f bine scopul. Noi i-am dat jucarii ca sa-i distragem atentia cand am pus-o iar acum se joaca mai mereu cu ceva cat face.
fetelor multumesc si pentru sfaturi referitoare la trici...teki pe cea de la imaginarium o stiu si imi place, cred ca e cel putin la fel de competitiva ca smart trikeul si mult mai usor de manevrat zic eu de catre parinti...se incadreaza si in buget..o sa mergem la shopping probabil sa le probam pe amandoua....am vazut doar una in parc, ama in schimb trage la smart trike-urile altora, se joaca cu telefonul, dastea...
oare ce o face proaspata noastra mamica? toata ziua m-am gandit la ea!
a si moni multumesc pentru pont...o sa le trimit prin posta, excelenta idee!!!!
katteryna spune:
Sosii si eu la ceas de seara
Va dau de baut ca odinioara,
Hai la pepsi si vin fiert
Va-ndulcesc si cu un tort!
Va multumesc pentru urari fete dragi! Sunteti minunate!
Noi am ajuns mai devreme acasa, am fost de dimineata la biserica.Ne-au scos nasii caci au trecut 6 saptamani de la cununia religioasa. Suntem insa tot "proaspeti" casatoriti, asa ca vom profita de situatie cat inca mai putem
Va pup
RAISA MARIA
techila spune:
da da, katy...io iau din tot ce ne dai sa halim, am executat juma' de chec si acum prestez pizaa. nu e bine sa stau in casa ca numai mancare visez.
uka... draga mia...da-mi voie sa iti zic ca nici eu nu am plans, eu am ras si am baut un pahar de vin cu sotz pentru iulika si pentru bubu, ca normal ca plozii nu au voie alcoale. si stiu si ca iulika nu se supara ca n-am plans, ca ma stie destul de bine. dar tare m-am bucurat pentru ea
ma rog...asta nu inseamna ca iti zic de bine, io-s destul de dubioasa si ciudatica asa ca uama...