Dovleceii veseli - Bine ai venit Daniella!!!(20)
Raspunsuri - Pagina 18
raluk16 spune:
Katteryna, am vazut pe Facebook ca azi e ziua ta.
La multi ani!
Sa fiti sanatosi toti 3, sa va bucurati unul de celalalt! Sa ti se implineasca dorintele, pentru ca meriti! Esti o mama minunata! Va doresc o zi superba! Pupici dragi!
crocodana spune:
Frumoasa zi Iulika! ca si prima oara ai reusit sa ne aduci multa bucurie si emotii incredibile!
Bine ai venit pe lume Daniella!Ai un fratior superb, o mamica optimista si plina de viata si un tatic norocos!Santate si noroc iti dorim!
Va imbratisam cu drag!
Ps. Mi-ai facut o pofta teribila de-un flacau!
crocodana spune:
La multi ani Katt, mamica puternica si credincioasa!Zile cu soare si sanatate. un pup si pt Raisa, cu mult drag!
fetele eu am o pb, am promisiuni de formulare completate de la colegii sotzului si nu numai dar nu stiu ce sa fac cu ele.Sa le cer si fisa fiscala mi-e cam jena....oamenii sunt binevoitori si ajuta cu drag dar sunt circumspecti cu datele personale, cu un drum la fisc sa depuna ei, etc...noi i-am rugat sa completeze cererea daca sunt de acord pentru ca asa aveam mai multe sanse dar mai departe? pt sect 6 le pot depune eu, nu cred ca pot in rest....vreo idee?
crocodana spune:
2 vorbe si ma duc,
mi-au placut enorm pozele londonezilor...david clar un mare gentleman, o gazda perfecta cu incredibili ochi albastri(cum ii dadea sa bea, masaj...nebunie)Superb!..iar natalia..nu mi-a venit sa cred cat a crescut..e frumoasa foc paunita noastra...nu o mai vazusem de f multa vreme!
gradi ne cam dorim si noi si sper sa gasim ceva potrivit si sa facem fata din toate punctele de vedere! mi-a placut cum pictau! a si btw vik, cred ca esti tare linistia acum ca ati gasit gradinita perfecta pentru isabela! am vazut-o pe blog, e o dulce, a crescut mult si frumos...incet incet se vad si trasaturile mamei, nu e doar "fata lu tata"....
si i-am gasit criminali pe cei trei muschetari la constanta, cu cizmele lor rosii...teribil de frumosi!fain wknd cred ca ati avut!la mai multe!
uka sunt f tari figurinele, multumim pentru pont!ca de obicei unul excelent!
mimika sper ca sunteti mai bine!tare urate clipe si la puterea a doua...greu!
alex pupam cu drag zeina cea serioasa! e dulce foc si da,ne era dor de ea!
cuscra nu ai mai scris demult! sunteti bine?
kawa sper ca esti bine mami si ca ai gasit job!
anomis ceva noutati de samburel?
epi mi-e dor de maia, cred ca e o dulceata!
noi suntem bine, papam dar nu cu spor, ne tot ies dintii(avem doar 4 pana acum) nopti si mai bune si mai rele.. pupam tot ce misca, iubim pe mickey si pe winnie (am cautat cort cu mickey de-am nebunit dar am gasit ..)si crestem....frumos...un pic cam prea dependenta de mine este ama, azi am fost la stomatolog, vreo 3 ore cu tot cu drum, ama cu tati acasa, ultima ora lipita de usa a zdraganit cheile, cand am intrat m-a pedepsit din priviri...cred ca e normal cumva, a stat doar cu mine, dar nu pot sa zic ca ma bucura...altfel e sociabila si vesela si cooperanta..imi reprosez ca nu-i acord si mai mult timp pentru joaca, uneori trage de mine iar eu simt ca nu mai pot si am nevoie de o ora pe net sau altceva..
stiu ca ati vb de triciclete cu ceva vreme in urma, as vrea sa-i iau si eu un smart trike, cercetez sa vad care. sugestii aveti? exista o alta marca mai ok? daca aveti ati fost multumite?imi aduc aminte ca raluk si anomis cumparasera din afara si erau incantate!
multumim in avans pentru sfaturi!
anamaria1979 spune:
Bine ai venit Daniella! Felicitari mamica Iulika pentru familie!
Am ratat incurajarile de rigoare cand am deschis azi calculatorul nu mi-a venit sa cred. Oricum refacere rapida si sa fiti toti fericiti.
Alex (05.09.2009)
moni_iulia spune:
Välkommen Daniella! Felicitari mamaica norocoasa!
Dau eu de azi si pt fericita mamica un ceai de lactatie special!
La multi ani Katterina! Sa-ti ajute Dumnezeu in tot cea ce ti-ai propus!
Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana La multi ani Katt, mamica puternica si credincioasa!Zile cu soare si sanatate. un pup si pt Raisa, cu mult drag! fetele eu am o pb, am promisiuni de formulare completate de la colegii sotzului si nu numai dar nu stiu ce sa fac cu ele.Sa le cer si fisa fiscala mi-e cam jena....oamenii sunt binevoitori si ajuta cu drag dar sunt circumspecti cu datele personale, cu un drum la fisc sa depuna ei, etc...noi i-am rugat sa completeze cererea daca sunt de acord pentru ca asa aveam mai multe sanse dar mai departe? pt sect 6 le pot depune eu, nu cred ca pot in rest....vreo idee? |
Aceeasi pb o am si eu ,dar m-am hotarat sa accept toate formularele fara fisa fiscala(care intradevar e cam confidentiala) si le strang pe toate pana in aprilie apoi le trimit prin posta cu confirmare de primire.Eu am si de prin tara si mi-e greu de ajnus pana si a sect de care apartin asa ca posta ramane cea mai buna varianta.
Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
mary_07 spune:
Buna dimineata!
La multi ani Cati!
Multi pupici ,sa ai o zi minunata azi!
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 16+
Trandafirasul are nevoie de noi!
SabinaY. spune:
La multi ani Cati!
Si te felicit si aici draga Iulika.Brate de flori pentru voi.Felicitari din toata inima.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla