Dovleceii veseli - Bine ai venit Daniella!!!(20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza girls!

Alex, eu as iesi la o cafea, saptamana viitoare ar fi perfect.

Pisi e ok cu gatul, am fost marti la control, am terminat si cu tratamentul. Acum astept sa reintre in normal ca e ff nefericita de cand am venit acasa.

Va pup cu drag!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fram ma bucur ca sunteti ok, tinem pumnii sa ii treaca si supararea. Eu as putea saptamana viitoare doar luni si marti, apoi plec in tarile calde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Netza!

cati, iti trimit mai tarziu numarul de telefon al vecinei cumnatei sa stabiliti ce si cum.

raluk, te rog sa primesti un LA MULTI ANI cu intarziere, te imbratisez foarte tare, esti o mamica si o femeie deosebita!!!

va pup pe toti si pe toate! Si iau si eu o cafea de la Alex, ca mi-e cam somn..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

neata si de aici

n-am apucat sa urez ieri la multi ani! ralukai
ieri a fost o zi nebuna pentru mine, ca orice zi de miercuri

am fost sa-i vad pe tripleti, ieri sarbatoreau 8 luni , m-au servit cu eclere
sunt tare frumosi, diferiti unul de altul in totalitate; au probleme cu somnul, e cam greu pentru mamica lor.
m-au rugat sa va transmit salutari si pupaciuni cu balute

eu am o stare rea de tot, nu pot sa-mi revin, nu pot sa dorm, de cand am aflat, acum 2 zile, ca o amica si-a luat viata, aruncandu-se in gol .
trist, fara cuvinte

va pup pe toate

Mergi la inceput

cati, trimit pm cu numarul de telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimineata!
Selen nici nu stiu cui sa multumesc pt banutii care vin direct in cont pentru ca sunt pe card si nu pot vedea cine ii trimite... Astazi ma voi duce la banca si voi cere extras de cont. Multe floricele pt tine si Ebru si La multi ani cu intarziere sotului! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Mimika am primit Pm. Multumesc pt numar. Ma gandesc sa o contactez maine dimineata si s-o intreb daca vrea sa ne vada dupa ora 19. Am si ceva dulce pt doamna Ce fac baietii?Sunt mai bine?
Alex iarta-mi indrazneala si nestiinta, dar unde pleci mami? Daca te duci in Egipt...ia-ne si pe noi!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

asa...am culcat gradinita de copchii...Cati, dna Elena s-ar putea sa fie acasa toata ziua deoarece baiatul de care are grija este bolnavior si am impresia ca sta si maica-sa acasa cu el, asa ca poate va vedeti dupa programul tau. Baietii sunt mucosi si tusesc dar sunt bine cu kaki amandoi. Luca nu a mai facut kaki de ieri de la pranz, deloc. Sper ca si Raisa e mai bine. In legatura cu cardul, poti sa ceri la banca sa iti dea un dispozitiv ca sa poti accesa on-line contul. Vezi instant ce plati s-au facut, poti sa faci plati, sa platesti facturi, vezi de la cine au intrat banutii, ai propriul tau extras de cont la orice ora. Eu sunt fff multumita, eu am la BCR, dar cred ca orice banca are, sau orice banca mare.

uka, imi pare rau de amica ta! Nu vreau si nici nu as putea sa imi inchipui ce este in sufletul unui om care face asa ceva.
Dar pot sa imi inchipui ce este in sufletul unei mame de tripleti. Multa dragostedar si multa oboseala
fraguta, ce bine ca ati scapat de tratament! Cred ca starea neprietenoasa a lui Pisi era legata si de boala, sa vezi ca acum ii trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mimika, da, e posibil sa fie de la boala, poate o durea gatul, nu stiu ce sa zic. Cert ca zilele astea m-a ingrijorat ff mult, avea un comportament atat de schimbat incat imi treceau numai ganduri rele prin cap. Azi parca a fost mai ok, fara crize de plans, am putut sa ne jucam un pic, a fost aproape ca inainte.

De vineri, de cand am venit acasa e asa. Exclud problemele de acomodare, pentru ca niciodata nu s-a manifestat la schimbare, e foarte adaptabila si echilibrata. Fie e de la durerea de gat desi nu semana cu manifestariel avute la alte dureri, de exemplu cele de dintisori, fie de la antibiotic. Am citit pe prospect ca ar da stari de nervozitate, mi-e si teama sa ma documentez mai mult. Poate si alte mamici au intalnit asa schimbari la puisori..m-ar ajuta sa vorbesc cu cineva. Se enerva fff repede, nu imi dadeam seama ce vrea, o luam in brate, dar imediat se rigidiza si incepea sa se smulga, sa vrea jos..o lasam jos, incepea sa planga. Vroia laptic, ii dadeam si incepea sa ma loveasca cu palmele peste sani..noaptea incepea brusc sa planga, cu hohote, incercam s-o iau in brate, nu vroia, o lasam jos, iar se intindea spre mine. Si tot asa, as avea n exemple de dat. Eu sunt extenuata, nu pot dormi si imi fac si griji pentru ea, probabil ca ceva o deranjeaza rau:(

Azi, cum am zis, e mai bine, si inclin sa cred ca antibioticul a fost de vina.

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

fraguta, cam asa a facut si Matei, el e mai agitat de felul lui, insa cand este racit asa face: se trezeste urland si orice i-as face urlaaaa, se zvarcoleste, nu vrea sa interactioneze, se supara din orice nimic. Cred ca se si sperie cand ii doare, nu inteleg ce sa intampla, poate ii doare cand inghit sau nu pot sa respire. La mine e prima data cand le dau antibiotic, insa au mai urlat asa si fara, cand erau doar raciti. Si Luca face asa uneori, dar mai rar, el suporta mai bine durerea cred. Cat despre schimbatul mediului, nici ai mei nu au probleme ca i-am tot purtat intre Corabia si Bucuresti, insa, cand am fost la munte si au si racit din prima zi, era program de urlete in fiecare seara. Poate adaptarea + raceala = nervozitate

Mergi la inceput

iar s-a intepenit forumul la mine...

Mergi la inceput