Dovleceii veseli - Bine ai venit Daniella!!!(20)
Raspunsuri - Pagina 13
alex25 spune:
Fram chiar nu stiu ce sa zic despre nervozitatea Nataliei...poate fi si de la antibiotic, mai ales ca zici ca deja se vede o shimbare de cand nu il mai luati, sau poate combinat cu vreo durere de dinti sa dea astfel de reactii? Adica ma gandesc ca ar putea fi mai multi factori cumulati, si durerea de gat, si dintii, si antibioticul, si adaptarea...zic si eu. Nu m-as ingrijora decat daca dupa cateva zile fara antibiotic si fara rosu in gat ar fi la fel, dar daca deja s-a schimbat in bine eu zic ca a fost doar ceva trecator.
biaz29 spune:
Buna seara, fetelor!
Imi cer scuze ca intru asa de rar si fara recuperari. As avea o intrebare pentru mamicile care s-au luptat cu dermatita atopica la dovlecei. Ce medicamente alopate sau naturiste au avut cel mai mare efect? Stiu ca ati mai povestit de-a lungul timpului, dar as avea nevoie de un raspuns mai concentrat pentru cea mai mica nepotica a mea care are doar 3 luni si se pare ca deja se confrunta cu necazul asta.
Uka, intotdeauna e dureros cand se intampla o asa drama unor persoane apropiate. Poate ca nu exista un remediu usor pentru gandurile tale din seara asta, dar pun pariu ca un pupic by Carina si un zambet de milioane vor face lumea un picut mai roz.
Va imbratisez pe toate si sper ca aveti parte de bucurii in fiecare zi cu aroma de dovleac. V-am spus recent ce grozave sunteti?
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Draga Raluca, iti doresc sa fii fericita alaturi de persoanele dragi din viata ta!
Multa sanatate si noroc!
LA MULTI ANI!
Te pup tare de tot.
Nu am uitat ieri de ziua ta, dar nu am reusit sa intru sa te felicit.
Lullaby_2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Buna seara, fetelor! Ce medicamente alopate sau naturiste au avut cel mai mare efect? Stiu ca ati mai povestit de-a lungul timpului, dar as avea nevoie de un raspuns mai concentrat pentru cea mai mica nepotica a mea care are doar 3 luni si se pare ca deja se confrunta cu necazul asta. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) "... ce nebunie e sa judeci pe altii dupa tine insuti..." (Goethe) |
Din pacate la noi au avut efect doar medicamentele puternice, cand dermatita ajunsese la apogeu. Sfatul meu este sa foloseasca o crema pentru piele atopica, se gaseste in farmacii, de preferat este sa nu fie pe baza de cereale, stiut fiind faptul ca uneori alergiile se declanseaza de la acestea. De la primele semne trebuie intervenit, altfel se poate agrava/extinde foarte rapid.
carinablanca spune:
Seara buna,
Raluk
Chiar daca e cu intarziere e cu mult drag.
Biaz, si noi ne-am confruntat cu dermatita si a fost de efect (cel putin asa cred eu) baita cu apa de la tarate. Am luat tarate de la plafar si le-am fiert si am turnat apa aceea in apa de baie a Mariei.
De asemenea am mai folosit si Trixera de la avene crema si in perioadele mai rele ceva crema cu cortizon.
Pupam micuta si sper sa treaca. Dar oricum, la noi pot sa spun ca timpul a avut efect si pe la 1 an am renuntat la baile cu tarate si nici nu a mai revenit urata de DA.
Mami si Maria in asteptarea primaverii
happy_uka spune:
Neata!
Multumim de cafea, alex
Vroiam sa va arat si voua ce am gasit, poate mai vrea cineva . Cautam de mult figurine cu animalute, carinei ii plac mult, dar gaseam numai mici-mici sau pictate urat.
Am gasit www.ookee.ro/870-figurine-safari-ltd" target="_blank">aici, am inteles ca astea de la safari ltd sunt cele mai grozave.
Abia astept sa vina comanda, am luat 21
Intre timp, ma rad de www.youtube.com/watch?v=m6ksDTswXWc&feature=related" target="_blank">astia
apasa-l apasa-l apasa-l
katteryna spune:
salutri din gropile capitalei! Am intrat s savurez cafeluta lui Alex! V pupicesc!
RAISA MARIA
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Se pare ca de antibiotic a fost, Pisi e ok acum, veseloasa, a dormit si mai bine, nu s-a mai trezit in plans. Mi s-a luat o piatra de pe suflet!
Bia, eu am folosit produse la Aderma pt piele atopica, crema si gel de dus. Am spalat-o numai cu apa de izvor sau cu apa plata; am mai folosit tarate in apa de baie; in timpul zilei ii dadeam pe fatzuca cu apa fiarta si racita, de cateva ori. A trecut brusc, dupa 5 luni si nu pot spune exact ce a ajutat mai mult. Si de atunci nu o mai spal pe corp decat cu apa.
Numai bine, girls!
Pentru puiul tau