Dovleceii veseli - Bine ai venit Daniella!!!(20)
Raspunsuri - Pagina 11
techila spune:
seara buna fetele,
LA MULTI ANI, RALUK!! SA TRAIESTI, SA FII SANATOASA!
am treaba, montez un dulap, va noapte buna!
Fragutza spune:
Bun gasit, girls!
La multi ani, Ralu! Sa fii sanatoasa si fericita!
Va pup, noapte buna!
Pentru puiul tau
alex25 spune:
Doamnele, doamnele, aruncati cu praf in ochi si fugiti?
Tachi mai urla puiul sau s-a linistit miraculos?
Fram cum mai e Natalixa cu gatul? Sunteti ok?
Mie mi-e dor de o cafea in mall, oare nu se baga nimeni?
monique02 spune:
Am vazut pozele de la intalnirea de la Luton, ce frumos s-au distrat copilasii, dar si mamicile
Katerryna imi pare rau ca tocmai voi ati luat nenorocirile astea de virusi care circula prin spitale, sper sa scapati cu un tratament usor. Imi pare bine ca ati gasit cazare sa stati cat mai putin in spital.
Va pup
aricelul spune:
La multi ani Raluk, multa sanatate si cat mai multe bucurii !!!
De asemenea le urez "La multi ani !" si sarbatoritilor din familiile lui Vik si Selen.
Luto din pacate n-am apucat sa comentez, dar mi-au placut tare mult pozele, iar Nati si David sunt tare frumusei ! Sa va fie de bine intalnirea si sa o repetati de mai multe ori...
fetele care au intrebat de mine.
Uka pe Carina.
Anomis n-am apucat sa te felicit pt sarcina. Sa ai o sarcina usoara, iar bebe sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii !
Iulika ma pregatesc pt sustinere ..de abia astept sa ne dai vestea cea mare...de fapt tu sa stai cumintica cat mai mult, sa vina atunci cand trebuie.
Mary sa DD sa fie ceea ce iti doresti si sa fie sanatos !
Fetelor va pup, sa aveti o noapte cat mai linistita !
crocodana spune:
hop si eu cu urarea de la miezeul noptii:
La multi ani Raluk, sanatate si bucurii nenumarate de la flacaii tai!Sper ca ai avut o zi faina!
raluk16 spune:
Multumeeesc!!! Da, da, a fost o zi speciala mai ales datorita unor persoane speciale! Si chiar mi-e ciuda ca nu prea am putut raspunde la telefon azi, am o gramada de apeluri pierdute de la oameni dragi...
Noapte buna, fetelor!
alex25 spune:
Buna dimineata!
Sa imi respect bunul obicei si sa va ofer fierbinte.
Sa aveti o zi buna.