Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri25
Raspunsuri - Pagina 7
baby_r7 spune:
intram si noi repede sa va salutam .
Bianca este gripata si din pacate foarte maraita, asa ca nu intru prea mult pe forum.
dar ma gandesc la toate
mamicilor le urez sa aiba o perioada cat mai usoara cu gripa la bebelusi.........
poate mai intru mai incolo, in functie de cum se simte piticuta.......
irinel, camy, Doina, michelle si restul fetelor, va multumesc pentru ca va ganditi la Maya.
am internat-o azi, i-a facut toate analizele si joi o opereaza.
speram sa fie ultima operatie si cu voia Bunului Dumnezeu asa va fii.
Doina cand vrei, te astept pe mess sa vorbim , ma gandesc la tine.....
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela
Poze Maya-Alexandra
vias spune:
Roxy, eu te astept cu vesti bune despre nepotica ta!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Doina84 spune:
ah cat de repede se poate schimba starea asta...
azi simt o neliniste si o tristete apasatoare si nu stiu ce sa fac ...adica simt ca indiferent ce as face nu trece...
trebuie sa ies, mi se spune, trebuie sa fac ceva, sa-mi ocup mintea cu ceva....fac toate aceste lucruri si uneori tot pe degeaba pt ca indiferent ca sunt concentrata pe ceva anume tot simt ca ma doare sufletul si ca nu am aer.
cand am o zi proasta ma mai linistesc doar dupa ce plang si obosesc...
mi-e asa dor de tine scumpa mea Ana...atat de tare mi-am dorit sa te tin in brate ca unoeri cand ma gandeam ca o sa te nasti imediat si o sa te vad mi se parea imposibil...prea frumos...
te iubesc si imi pare rau ca nu pot fi atat de puternica pe cat ar trebui.
abramburika spune:
Oooff, Doina, mi se rupe sufletul cand citesc postarile tale triste ... nu ca eu as fi mai vesela, dar ...
Chiar incep sa ma preocup pt. ca sunt prea "rece" ... lacrimile se pare ca au secat ... nu stiu ce e cu mine. Vezi, fiecare reactioneaza diferit. Si mie mi-e dor de puiul meu si il am in minte cum il tineam in brate in spital ... dar sunt tare, nu mai pot sa plang.
irinel - da, am fost la spital. Ni s-a confirmat ceea ce stiam deja, ni s-au facut si noua teste genetice (avem rez. peste 2-3 luni) si cam atat ... Am rezistat sa merg iar acolo, la sectia unde a fost Gabriele fara sa plang, doar mi s-au umezit ochiii ... O fi normal sau nu???
Oricum ... sunt trista, am o stare de tristete generala ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
irlandeza spune:
Lau condoleante.
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
baby_r7 spune:
off Petro, Doina sper sa treaca timpul mai repede si sa va mai reveniti un pic.........eu sunt cu tot sufletul alturi de voi
camy joi o opereaza...........mai e o zi si o internam..........ea pe hartie e internata, dar fizic este acasa, i-a facut toate analizele luni si pt. ca suntem din bucuresti si suntem aproape de spital ne-a lasat-o pana joi acasa..............abia astept ziua de vineri...........sa trecem cu bine de operatie...... pentru gandurile tuturor, stiu ca va ganditi la Maya si va rugati sa fie bine si asta ma ajuta enorm de mult........
Bianca este de azi dimineata pe antibiotice.....nu am scapat din pacate, desi nu a facut febra, secretiile nazale sunt acum galbene, nnu mai sunt incolore si apoase, asa ca luam antibiotic.............dar in general are o stare buna mititica, imi este foarte mila de ea ca nu poate respira bine.........
dar cu ajutorul bunului dumnezeu trecem si peste asta.
va pe toate si voi reveni joi dupa operatie cu detalii....daca nu mai pot intra maine...........
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela
Poze Maya-Alexandra
Irinel spune:
Doina te pup, imi pare rau ca ti-e asa de greu, imi dau seama ca e normal, orice as spune eu nu poate schimba faptul ca tu nu iti tii fetita draga in brate, ca ti-ai facut atatea vise si ele sunt spulberate acum. Imi pare asa de rau... Sper sa te intareasca cumva Bunul Dumnezeu. Ma gandesc ca probabil sotul tau poate fi sprijinul tau in perioada asta, sprijiniti-va unul pe altul, asa mi-a scris candva cineva, si cred ca e un lucru intr-adevar important, pentru ca sunteti amandoi in durerea asta mare. Iesiti impreuna cand puteti, stati de vorba cat mai mult, faceti-va chiar planuri de viitor daca puteti. Si roaga-te la Dumnezeu sa iti dea liniste.
Irinel spune:
Abramburika, nici eu n-am plans de foarte multe ori, am plans cand eram cu ea in spital si o vedeam cum se chinuie si ma simteam neputincioasa, am plans cand a murit. In urmatoarele zile am mai plans uneori, alteori doar ma simteam apasata de o tristete imensa si lunile care au urmat s-a intamplat rar sa plang, dar imi facea bine, ma simteam usurata putin dupa. Eu te inteleg, cred ca si eu am reactionat cam ca tine. Nu cred ca e ceva anormal, si nici ca esti rece, doar ca iti manifesti durerea altfel. Doina zicea candva la subiectul lui GAbriele ca s-a simtit tare aiurea intr-o zi cand o prietena foarte buna a ei a facut-o sa rada intr-o zi, s-a simtit cumva vinovata ca a ras din toata inima chiar si pentru cateva secunde. Si mi-aduc aminte ca si eu daca radeam cu adevarat parca imi parea ceva fals, si parca as fi facut ceva rau. Si nu puteam dansa, prima data cand am dansat dupa moartea ei a fost la Botezul lui David, in ziua aia, tinandu-l in brate, botezandu-l si stiindu-l sanatos am fost cu adevarat fericita, m-am simtit cumva descatusata. Sper sa nu vorbesc prostii, evident ca nu va arde de dans acum, la mine erau aproape 4 ani de la moartea ei, ceea ce tot nu e mult, cred ca doar aparitia lui David m-a mai usurat si m-a facut sa pot trai din nou normal, cu tristetea mea, dar in alt fel. Nu va simtiti vinovate daca nu reactionati cum ati crede ca TREBUIE. Nu suntem roboti, simtim fiecare in felul nostru. Trebuie sa fug ca nu ma lasa asta micu. Sper sa intru mai tarziu. O imbratisare calda.
monysorescu spune:
Salutare tuturor!
Nu am mai scris de mult pe aici ptr ca am fost foarte mult prin spital. Am sta aproape 3 luni in spital insa deja am uitat tot (dor de Razvi, contractii, dureri, perfuzii, vene sparte, cheltuieli, etc)de cand il tin in brate pe bebe mic. E a doua minune in viata mea dupa Razvi
Am nascut pe 4 februarie, la ora 22.00 un baietel de 2,800kg si 49 cm, scor Apgar 8. Pe 9 februarie am ajuns acasa cu el si de atunci imi impart viata intre cei 2 baieti ai mei.Razvi e putin gelos dar incerc sa vorbesc cu el, il pun sa ma ajute cu ce poate el si incerc sa imi petrec cat mai mult timp si cu el.
Vreau sa va multumesc ptr urarile facute.
Din pacate am vazut ca se inmulteste numarul celor care trec prin durerea pierderii unui bebe. Fetelor imi pare rau ca treceti prin asa. Sper sa puteti trece peste durerea asta enorma. Si asa cum au zis si celelalte fete puteti scrie aici tot ce va trece prin cap - si bune si rele.
baby_r7 sper sa fie totul bine la operatia nepotelei si sa dea Dumnezeu sa fie ultima.
Fetele care va pricepeti poate ma treceti si pe mine de la gravide la mamici. Aaaa am uitat sa va zic ca pe bebe 2 il cheama Paul Alexandru.
Io va pup pe toate si va urez o zi cat mai buna.