Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri25

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Alina, desi pentru mine personal este o perioada mai grea, sunt foarte fericita sa mai citesc si vesti bune!!!!!!!
Sa iti traiasca baietii!!!!!!!!
Ai rabdare....in timp se acomodeaza si cel mare cu bebe mic o mami de baietii!!!
Dana cand poti poate intri sa ne povestesti despre bebe, cum se simte, cum arata si cum iti revii tu dupa nastre
fetelor eu m-am hotarat sa trec cu...........capul sus prin aceasta perioada...........si cu bune si cu rele.
ieri am plans toata ziua si m-am uitat la poze...............am fost trista.......dar azi sunt optimista si vreau sa ma bucur de fiecare veste buna, oricat de mica ar fi.......de fiecare zambet pe care mi-l ofera Bianca!!!!!!
Doina, Petro ma gandesc la voi
Michelle ce mai face blondutul tau carliontat ????
Lau esti mereu in gandurile mele si sunt alaturi de tine

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina84 spune:

pentru toate mamicile.

M-am hotarat azi sa va scriu tuturor mamicilor ceva anume.Mi-a scris o mamica de ingeras scump ca unori este foarte trista pentru ca bebe s-a nascut mort si pentru asta nu l-a botezat si uneori isi doreste tare sa fie pomenit de preot la biserica.
Intr-adevar noi am botezat-o pe Ana cand avea o zi traita in lumea asta si ii multumesc lui Dumnezeu si acum ca ne-a ajutat sa realizam lucrul acesta.
Ieri am fost tare rau, pur si simplu am simtit o durere in suflet si nu m-am putut toata ziua opri din plans....si in astfel de clipe ma mai pot linisti doar gandindu-ma la copilasii nostri ca fiind ingeras.
Eu cred cu adevarat ca ei sunt ingeras indiferent daca au vazut aceasta lume sau chiar daca nu s-au nascut vii. Cred cu toata fiinta mea ca sunt ingeras si sufletelul lor s-a intors in locul mimunat si neinchipuit de unde au ajuns in burticile noastre....daca nu ar fi asa atunci nimic nu are nici o logica, atunci religi si credinta in sine nu au sens...daca ei nu sunt indreptatiti sa ajunga ingeras atunci cine?
De curand am avut parastasul de 6 saptamani si am fost pur si simplu foarte trista pentru ca nu puteam sa nu ma gandesc cum ar fi fost sa mergem la botez in loc de mormant...dar preotul ne-a zis ceva care m-a surprins foarte tare (totusi era preot si ei sunt cei care tin randuielile bisericii inca vii).
Dupa parastas preotul ne-a zis ceva deosebit:"este bine sa ne rugam, sa facem parastas..." si a facut o pauza, "dar pentru ingeras nu trebuie sa facem parastas...ei se roaga pentru noi ".

Scumpele mele cred cu tarie ca ingerasii nostri ne vor ajuta in viata aceasta....atat de greu este fara copilasii nostri, atat de tare doare si sincer simt ca nu se va opri niciodata aceasta durere pe care deja n-o mai suport, dar ma gandesc la Ana ce bine ii este.

Mergi la inceput

Doina nu iti spun nimic, doar te si iti sunt alaturi mereu!!!!!!

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Lau-condoleanteNu pot sa crediti doresc din suflet multa putere!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

ma simt rau....nici nu stiu ce sa scriu ca sa descriu ce simt.
e asa ciudat, parca ma ia pe neasteptate, indiferent daca ma gandesc in acel moment la Ana sau nu....adica...chiar si cand fac ceva si sunt concentrata pe acea treaba si nu ma gandesc exclusiv la scumpica de Ana...simt dintr-o data ca devin trista, o presiune in piept si imi vine sa trag aer in piept ca sa nu ma sufoc de tristete, durere....

uneori nu mai scriu ce simt ca ma gandesc ca poate v-as intrista si pe voi si nu vreau ...dar cui sa spun?
iertati-ma

Mergi la inceput

Doina iti dau id-ul meu de pe mess sa ma adaugi si cel de pe facebook, oricand vrei sa vorbim sunt aici pentru tine.
baby_r7 este id-ul de pe mess si adresa este baby_r7@yahoo.com si pe facebook ma gasesti cu numele de Roxana Iancu, daca te uiti la poze sigur recunosti poza mea.
te astept sa intri sa vorbim. acolo o sa iti dau si telefoanele mele, daca vrei sa vorbim.
da-ti timp sa te obisnuiesti cu pierderea micutei tale.
e normal sa iti fie dor de ea in fiecare secunda a vietii tale.
a fost copilasul tau indiferent cat a trait si iti lipseste.
scrie orice iti vine in cap, orice gand, aici toate suntem sa ne ajutam, sa ne incurajam reciproc si sa invatam sa facem fata vietii.
suntem aici si sa plangem si sa ne bucuram de fiecare veste buna.

Laura ma gandesc si sunt alaturi de tine

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

imi pare tare rau Doina ca te simti asa...dar este firesc....este normal...
eu zic sa scrii aici tot..tot ce gandesti, o sa-ti faca bine...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

multumesc, asa am sa fac si daca am sa exagerez cu ceva sa-mi spuneti.

Mergi la inceput

TE PUPAM DOINA

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Doina, n-ai cu ce sa exagerezi. Imi pare rau ca n-apuc sa scriu mereu si cat as vrea, ma iau cu treburile, cu cei mici, acum sunt si bolnavi... Sa stii ca si mie mi-a zis parintele ca la parastas sa trec si pe ceilalti morti din neam pe pomelnic, ca ea oricum e ingeras si sa foloseasca totusi cuiva. Nici nu stiu ce sa iti spun sa iti aline durerea, imi dau seama ca ti-e groaznic de greu in perioada asta. Roaga-te cat poti tu de mult si Dumnezeu iti va usura cumva povara cat de cat, sa poti merge inainte.

Alinushca sa stii ca si eu am avut si am probleme mari din cauza geloziei fratiorilor intre ei. Ca acum si David e gelos pe atentia pe care o dau lui Danut si e si mai complicat. Am observat ca Danut e mai cooperant camd ii acord putin timp (oricat de putin, macar sa ii citesc o carte sau sa ma joc cu el putin) DOAR pentru el, il rog pe sot sa se joace cu David sau sa ii citeasca pe o carticica si lui si eu stau cu Danut. E mai linistit apoi si chiar se poarta mai frumos cu David si atunci si David e mai ingaduitor cu el. LA voi varsta e alta, asa ca nu stiu sigur daca ar merge, dar poti incerca. Voiam sa te intreb cum l-ai dezvatat tu pe baietelul cel mare de adormitul la san. SPui ca inca mai suge de vreo 2 ori pe zi, al meu suge doar cand se culca si noaptea de cate ori vrea, inainte ii dadeam si ziua mai des dar am observat ca efectiv nu mai manca nimic altceva si cam slabise si era cam palid. El a fost si este un baietel plinut, dar ma cam ingrijorasem chiar sa nu mai vrea sa manance nimic... Si vad ca asa merge, dar mi-e groaza cand ma gandesc cum va fi sa il dezvat de san, caci e tare atasat de el si mai ales nu stie sa adoarma altfel.

Roxana, o sa ma rog pentru nepotica ta luni

Abramburika, sper ca esti bine, n-ai mai intrat dupa vestile de la doctor, sper ca sunteti bine cu totii

Michelle ce mai face Lukas?

Mergi la inceput