Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri25
Raspunsuri - Pagina 4
Doina84 spune:
tuturor.
si eu am avut un sentiment ciudat, dar asa este...cine baga in seama presentimentele mamelor? si eu am avut inainte sa nasc o zi atat de proasta ca am plans amar si nu stiam de ce...
Am o intrebare, scuze daca nu se potriveste aici dar simt ca pe voi va pot intreba orice si pot vorbi orice cu voi: trebuie sa ma duc la o radiografie dentara, asa ca nu este periculoasa chiar adca am nascut de curand? parca sunt obsedata sa am grija de mine in cazul unei noi sarcini daca da Doamne Doamne....sunt exagerata....
baby_r7 spune:
off cata durere trebuie sa suporte un parinte care nu si-a dorit decat sa aiba un copilas viu si sanatos, pe care sa il iobeasca si sa in creasca cu toata dragostea care i-o poate oferi.......nu e drept sa trecem prin asta.......
Petro ma gandesc la voi maine, sa va dea putere Bunul Dumnezeu sa ascultati rezultatele si sa va mai aline un pic durerea.
Doina, camy, Daria si de fapt va tote pentru gandurile voastre.
Maya este programata pe data de 21 februarie, atunci se interneaza cu ea in spital.in ziua operatiei o sa intru sa va spun cum se simte...
si eu sper sa fie ultima operatie.
este o fetita foarte puternica, dar este doar un copilas si nu e drept sa sufere atatea operatii............dar sunt multumita ca am intalnit doctori minunati, care intradevar fac minuni.
Domnul doctor Lascar si domnul doctor Enescu impreuna cu intreaga echipa care o conduc.
ma rog mereu pentru sanatatea lor si sper sa ajute cat mai multi copii, atat cat vor trai.
va pe toate.
Maya asa o vad si eu, o fetita foarte frumoasa si foarte vesela, va multumim pentru aprecieri si ganduri.
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela
Poze Maya-Alexandra
baby_r7 spune:
Doina era periculoasa daca erai gravida.
acum ,chiar daca ai nascut de curand, nu trebuie sa iti faci griji.
mergi linistita si fati radiografia.
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela
Poze Maya-Alexandra
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_r7 Petro ma gandesc la voi maine, sa va dea putere Bunul Dumnezeu sa ascultati rezultatele si sa va mai aline un pic durerea. |
multumesc .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Irinel spune:
Vai Roxana prin cate a trecut mititica. Doamne ajuta sa fie ultima operatie si sa fie o reusita! Eu nu m-as fi gandit ca a avut ceva la fata cand am vazut mai demult pozele cu ea si Bianca. Apropos de reactia Biancai cand tu plangeai, copilasii au un simt al lor special, eu asa cred. Eu mi-aduc aminte ca ma jucam cu Danut si uneori ramaneam cu privirea dusa gandindu-ma la Maria. Nu plangeam, doar ca ramaneam cateva secunde pierduta ca sa zic asa, si imediat Danut ma intreba de Maria, ca o vrea acasa, ca el se duce sa o ia de la cimitir si alte asemenea. Fara sa rostesc eu vreo vorba despre ea. SI era mic, avea 2 ani jumate, nici nu pricepuse prea bine ce se intamplase cu ea. Pupici, sa ii odihneasca bunul Dumnezeu in pace pe puiutii tai.
Doina sincer eu n-am avut nici un presentiment nici cand eram gravida si nici dupa ca Maria ar fi fost bolnava, sarcina cu ea a fost fara probleme, la David am avut diabet gestational, la ea nici macar atat. a fost nascuta la termen... E greu sa nu iti pui intrebari, eu stiu, dar nu vei putea sa stii probabil niciodata cu totala siguranta si chiar daca ai afla, tot nu s-ar mai schimba nimic din pacate. Daca crezi ca poti fi gravida, evita radiografiile dentare. Altfel, nu e nici o problema, nu conteaza ca ai nascut. Aici am inteles ca au inceput chiar sa faca radiografii dentare si la sarcina dar eu am evitat asa ceva.
Abramburika, sa dea Bunul Dumnezeu ca ceea ce veti afla maine sa va dea cumva o raza de speranta spre viitor, o speranta ca un alt bebelus ar fi bine. O imbratisare stransa.
vias spune:
Abramburika sa stii ca ma gandesc si eu mine la tine, sa fii tare...tare..tare..pt ingerasul tu!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
irlandeza spune:
citat din mesajul lui Doina84 Insfarsit am avut curajul sa postez poze cu Ana mea scumpa...tare mi-am dorit sa va arat pt ca si eu am vazut atatea pozici cu voi toate, dar cumva simteam ca nu sunt pregatita. Sper sa apara la semnatura. mami de ingeras scump poze "Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plange. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frange sufletul." |
Nu ma pot opri din plans.............
Ai un ingeras superb, care acum sta aproape de Dumnezeu si de Maica Domnului.
Putere multa iti doresc.
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Doina84 spune:
multumesc
ce bine se simte o mamica cand poate vorbi despre copilasul ei si mai ales ma bucur ca v-ati uitat si la poze.
multumesc ca m-ati ajutat sa ma simt mamica chiar daca am fost pentru foarte scurt timp
vias spune:
Doina, cred ca iti este tare greu sa stii ca fetita ta era sanatoasa...si ca poate decizia medicilor, protocolul a facut ca aceasta tragedie sa aibe loc...
..e atat de trist..macar eu stiu ca Darius era bolnavior..
Abramburika daca as putea, ti-as transmite multa forta...stiu ca mergi acolo si "tremura carnea pe tine"...stiu asta...daca as putea, ti-as mai lua macar putin din povara asta..cred ca daca as putea...offffffffff..cate nu as face daca as putea...
Trebuie sa va spun, sa va povestesc o intamplare de ieri..
Am stat acasa cu Flaviusica, eram la el in camera...unde pe comoda sunt multe carti, poze cu Darius si o iconita..
Ieri pe comoda am pus si ceaiul lui Flavius...
Eram la el in pat...ne jucam, il mangaiam, il rasfatam..ma uitam la el si ma gandeam cat de mult seamana cu Darius...este incredibil cat de mult seamana...si mi-a trecut prin gand sa-l strig "Darius" sa vad daca reactioneaza cumva, mai ales ca noi discutam zilnic despre Darius..pronuntam numele lui mereu, deci cred ca ii este familiar...
L-am strigat odata...nu s-a intors...am strigat "Darius" a doua oara..nu s-a intors.....dupa cateva secunde cade ceasca cu ceai de pe comoda...a cazut pt ca a cazut poza lui Darius si a impins ceasca...
...sunt convinsa ca Darius a fost....mai ales ca de mult timp ma tot rog sa-mi dea un semn ca este bine..
Poate fii si o coincidenta..sau nu stiu, o simpla intamplare..dar eu cred ca a fost ingerasul meu...
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
doina..nu gasesc cuvintele pentru a-ti mangaia sufletul..si nici nu cred ca exista!condoleante!
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |