Unde se afla sediul Lufthansa in Bucuresti?
Pe Internet am gasit ca adresa:
LUFTHANSA German Airline
Aleea Alexandru 9A, 011821 Bucuresti
Este corect? In urma cu ceva timp am dat peste alta pe strada Doamnei, am inteles ca doar lucreaza cu Lufthansa.
Ma poate lamuri cineva?
Revin, am mai dat peste una:
Lufthansa
B-dul Magheru 16-18
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)
Raspunsuri
MariaDia spune:
Buna!
Adresa corecta este cea din Aleea Alexandru 9A.
Din pacate insa, biroul din Bucuresti al Lufthansa nu mai lucreaza cu publicul de la 1 aprilie 2010.
Pentru rezervari exista un numar de telefon dedicat sau oricare agentie de voiaj.
Pentru alte probleme gen bagaje pierdute sau deteriorate exista iar un nr de tel dedicat.
Din pacate nu stiu aceste numere dar te ajut, daca este nevoie, luni, cu informatii precise.
O seara frumoasa,
Maria
ML spune:
Multumesc mult, Maria! Ultima data cand mama a cumparat bilete de la Lufthansa a fost in 2003, habar n-am avut de schimbari.
Daca poti afla nr. lor pentru rezervari mi-ar fi de folos, dar nu te da peste cap .
Acum ma intreb, sa cumpere de nu de la orice agentie sau sa scormonesc inainte dupa recomandari? Imi pare rau ca nu mai lucreaza cu publicul, mi se parea mai sigur sa ia direct de la ei biletul. Dar poate ma sperii degeaba, ai idee din intamplare?
MariaDia spune:
Buna!
Este o politica noua cea legata de vanzarea directa.
Vanzarile se fac exclusiv prin intermediari adica agentii. Acum, comisionul fiecaruia este de discutat. In general insa, nu exista mari diferente. Chiar si pe net daca ai sa cauti cu motoarele de cautare speciale (decoleaza.ro, reclama, paravion.ro), ai sa vezi ca preturile nu variaza extraordinar de mult.
Nr de telefon ti-l dau pe cel de la SWISS care sunt de fapt aceiasi companie: 021 312 02 38 / 39. Pe cel de la Lufti ti-l dau dupa ce vb cu colegii mei caci nu-l mai stiu pe de rost...
Revin
ML spune:
Multumesc, Maria, te astept.
Nu sunt totusi sigura ca am inteles corect... deci chiar daca suna la Lufthansa (la nr. de tel. pe care mi-l vei da), tot nu ar putea cumpara direct de la ei (conform noilor reguli), o vor trimite la agentiile de voiaj. Asa-i?
Te cred cu preturile, mai mult ma intereseaza sa fie corecti si sa nu aiba oarecare probleme, sa dea peste incompetenti.
viviana spune:
Lufthansa are birou numai in incinta aeroportului Otopeni. Dupa ce faci rezervarea o poti plati cu cardul sau direct acolo.
Nu trebuie sa cumperi numai prin agentii.
Sau cumperi din America (e mai ieftin putintel), platetsi cu cardul si trimiti pe email datele si rezervarile si apoi biletele se ridica din aeroport de la Check-in in ziua plecarii.
Biletele se platesc in euro in Romania.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ML spune:
Viviana, multumesc, vom vedea cum este mai bine. Preferam Otopeniul, acum daca exista posibilitatea , si sa-l cumpere mama din Ro.
roxanaz spune:
banuiesc ca nu il poate cumpara online? ca asa e cel mai ieftin. si chiar il cumperi direct de la Lufthansa
Roxana
ML spune:
Asa-i, nu il poate cumpara online.
Pana la urma care este nr. lor de tel? Tot incerc cu Google si nu apare mare lucru, mi se pare ciudat.
Intr-un singur loc am gasit, nu stiu de ce, mie imi pare info veche:
+40 21 315 7575
+40 21 204 2024
Imi poate confirma cineva?
roxanaz spune:
asta e numarul lor de telefon, am sunat eu la ei acum doar 2 saptamani: 021 204 84 10 (http://www.lufthansa.com/ro/en/City-Office-Search)
poti sa ii iei tu biletul sa stii... eu am luat pentru altcineva fara probleme.
Roxana
ML spune:
Roxana, . Le rumeg si va caut daca am intrebari. Poate imi conving sotul sa cumpere de aici, mai vedem.