Pufi 2010 (219 ) -Love is in the air...

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

je am terminat mancarea...am fc o ciorba..gen radauteana...dar nu chiar...cu carne de curcan...tot felul de legume...si inacrita cu..iaurt...i-am luat de acolo lui jiji sa-i dau carne cu legume 2 portii...

apoi carne si am fiert paste din alea mici si am fc cu sos de roosii...2 portii...

asteptam sa se raceasca...

am cam ramas singura..fetili..undi sunteti..ati plecat cu valentin?????

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Tomaca nu, dar ma mai gandesc. Eu sunt familiarizata doar cu 1/2 din magazinele din zona.

Dece apropo de vanzatoarea de la motivi. Veneam ieri din parc si ma rugase ta-su sa-i iau ceva, asa ca intru la un mic.ro. Cred ca li se blocase casa, erau 2 vanzatoare si vreo 3 persoane la coada. Vanzatoarea de la casa se rastea la cealalta ca de ce serveste clientii, asta mica ii spunea ca nu e problema ca ea noteaza tot ce da. Mai sta putin, tipa la ea sa inchida usa, sa nu mai intre nimeni (se mai uita si urat la noi). Carutul meu era in usa, se uita lung la el, bag carutul inauntru. Mai sta putin, foarte nervoasa, ca ea o perioada nu serveste, ca de ce e usa deschisa, ca de ce aia, ca de ce aialalta, aproape ca tipa la clienti. Si mi-am luat frumos copilul si am iesit din magazin, la fel au facut si ceilalti clienti care erau la rand, vizibil deranjati. Mi-a parut rau ca nu i-am spus vreo doua, dar nu e timpul pierdut.
Frate...stai in puii mei acasa, gaseste-ti job in care sa nu lucrezi cu oamenii daca esti ciufuta si nef...orumita. Gata, m-am racorit!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Fac un capitol nou inainte sa ma apuc de treburi...Mara e calare pe aspirator.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

je am terminat mancarea...am fc o ciorba..gen radauteana...dar nu chiar...cu carne de curcan...tot felul de legume...si inacrita cu..iaurt...i-am luat de acolo lui jiji sa-i dau carne cu legume 2 portii...

apoi carne si am fiert paste din alea mici si am fc cu sos de roosii...2 portii...

asteptam sa se raceasca...

am cam ramas singura..fetili..undi sunteti..ati plecat cu valentin?????

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Eram eu pe aici. Dar daca incepi cu descrieri d-astea sa-i ploua omului (la cura) in gura si sa-si strice laptop, plec si eu.

PS - merci de instructiuni.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Fac un capitol nou inainte sa ma apuc de treburi...Mara e calare pe aspirator.

_

Ce-o fi frate cu copiii astia cu aspiratorul. Eu stiam ca se sta calare pe matura, dar cu copiii astia s-au schimbat lucrurile. Cum sta biata vrajitoare calare pe aspirator?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Am aparut si eu la spartul..capitolului..
Culcat bebelina nemultumita a doua oara pe ziua de azi...ca s-a trezit la 6.jumi astazi, plina de treaba si activitati..
Acusi se trez iar...tb sa-i dau papa...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput