Pufi 2010 (219 ) -Love is in the air...

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata mamici de pufuleti!

Foarte dragut titlul capitolului, felicitari pt inspiratie cui l-a pus!

Noi nu sarbatorim, nici ca bubu ca am fost rupta de oboseala ieri, nici ca majoritatea.
Mi-am dat seama ca pt mine duminica este cea mai obositoare zi din saptamana, asa ca o sa iau masuri.

Alex cred ca e totusi prea complexa olita , pupam Yannis mititelul sa scape de dureri cat mai repede. Sa va fie de bine iesirea, cred ca o sa-mi calc pe inima intr-un weekend si o sa o las pe Mara vreo 2 ore cu jumatatea de familie bucuresteanca, sa iesim si noi la restaurant in 2.

Dece harnicuta, cum le are ea pe toate aranjate la ora la care ma trezesc eu. Azi am fost mai matinala, m-am trezit la 9 si ceva, Mara inca doarme. Daca vroiam sa dorm mai mult sigur trageau 2 manute de mine si ma fixau doi ochi scumpi. pe Luca mic.

Cris.ddddddddddddddddd! Mai spune-ne ceva.

Nyny sa va fie de bine plimbarea, acum daca au fost ingerasii cuminti, puteti sa veniti mai des.

Sorina
sper sa reusesti cu pantofiorii, danasor si tu. Eu i-am luat noi de pe ebay la 1/2 de pret fata de site-ul original, doar ca eu am avut posibilitatea sa-i livrez undeva in UK. mica dintoasa si pe A cea pretioasa!

Lillo cum mai esti?

Nikole creme a la creme..... Sa aveti pofta!

Lady nu ne mai zici nimic? Astepti urmatoarea cafea?

Xela
spor la smotru! Da' cred ca sigur ai terminat ca doar ai ajutoare.

Dany daca poti, cand poti intra sa ne spui despre voi.

MP imi pare rau de noptile bigudoase. Am avut si noi una noaptea trecuta. Pe mine cred ca m-a ajuns oboseala care combinata cu un PMS ma face sa-mi pierd rabdarea foarte usor. Succes la operatiunea intarcare!

Simply, Ayanna si restul fetelor care absentati...sunteti ok?

Azi ma rasfat putin...o manichiura, un coafor. Va pup, sa aveti o saptamana linistita!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Neatza! Multumim de griji si intrebari Yannis se simte mai bine, e doar nervos tare, atat de nervos incat intr-o seara M-a muscat!!! nu s-a mai intamplat. Motivul nervilor? ii ies caninii. E ok dar din cand in cand daca uit sa il dau cu cremuta de dinti si mai ales seara il vezi agitat si cu draci pe el asa.
Simply, Crid D si mamicile de pufuleti dintosi Cat dureaza pana ies caninii? de vro saptamana dau sa iasa rau de tot ...

Arwen imi pare rau ca ai dus asa o copilarie si ca te-ai lasat de scoala. pe Darius sa fie sanatos si cuminte. Sper sa va gasiti de lucru. Ai noroc ca stai cu atat de multa lume in casa incat poti lasa bebelu cu cineva cat te duci la munca/la scoala, vezi, trebuie sa privesti partea pozitiva a lucrurilor. Mai ales ca esti tanara si frumusica, sigur gasesti tu o cale de iesire.

BF sa va fie de bine sky-ul si shoppingul! in Pandorf niciodata nu gasesc nici io mare lucru. Numai daca ma orientez exclusiv pe articole sport (si acolo nu prea gasesc masura) in rest...croiala e f aiurea, inclusiv la Mango si alte branduri cu care ma impac de regula bine. Next time sa va duceti in SCS. Nu-s 80% reduceri , dar macar sunt din colectii actuale, au toate masurile si preturile sunt in continuare excelente fata de Romanica.

Trimit ca Yannis tot trage de laptopul meu

de Yannis

of yannis...mama lor de canini....

acu ca ai scris tu...mi-am amintit si eu de pandorf....ca nu mi-am gasit mare lucru....era plin de di tati...dar parca porcarii...babarii...sine-am sus in scs...e un mall...parca....DAR....ce-mi aduc cu maaaaaaaaaaare placere e ca am inoptat la granitza cu austria la PAPRIKA...unde au o mancare bestialaaaaaa( ma scuzati ca fac ce fac si aj la mancare )

je am mancarea pe foc....iar jiji se chinuie sa faca mai mult de 4-5 pasi...e curajos si perseverent...cred ca s-a saturat sa sprijine toata mobila

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Tomaca nu tre' sa dai adresa din buletin, ma indoiesc ca exista transportul gratuit pana in Romania (cel mult pana in UK si doar pt produsele vandute de amazon), timpul de livrare difera...in medie o saptamana.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Sa vedem ce am retinut din cititul de la coada la cap in wk

Alexutzza - febra lui Yannis era de la canini? Bine ca este mai bine.

MP - imi pare rau ca si te alaturi lui Dece cu tztztz la nesfarsit pentru voi

Bravo Anastasia !!

Nyny - frumos cu plimbarea. Tudor papa bine orice borcanas. Si ieri l-am vazut cum mesteca cu toata gura (inclusiv cu masele lipsa) direct din coltul de paine de 1 kg. Eu n-am gasit babylove de 12+. Credeam ca nu sunt. Acum stiu. Iar cu consistenta mare, vad ca a trecut peste, nu-l deranjeaza. Cum mai este viata in Calarasi (n-am mai fosssssssssst...)

Xela - spor la smotru. Apiratorul este cea mai super, tare jucarie pt Tudor. C seamana cu un ursulet, dar nu stiu care (inca)

BF - sa-ti fie de bine vacanta. pt tine pentru intratul in ritm de dupa (ca dupa asa huzurealaaa...)

Mire - voi ati disparut? Unde sunteti. M-am uitat pe amazon (cum ai zis; recunosc ca am plecat de la link Alexutza) si mai aveam un pic si as fi cumparat tot. )

Sorina - deci era de la dinti. Mai aveti covrigi din aceia buni?

Ruxita - poate se aplica si la tine chestia aia de ai explicat-o lui larisel (cand pleci si esti stresata). Ati mai gasit ceva cu mutatul?

Lorex - ???

Bubu - ce nebunatici (ale tineretii valuri)

dastefa -?? Sunteti mai bine

Dulci - Ce face A? Mai poti intra?

Simply - au iesit maselele?

Bea - tot asa sunt gingiile si la Tudor. Am vazut un fel de afta langa jos, nu langa incisivul central, ci langa cel lateral care n-a iesit inca. O sa aiba o gaura acolo, nu stiu ce dinte este. Ivan cum mai este? V-ati lamurit cu biberoanele?

Nicole - Am vazut azi un salon coafura ce se numea Nicole si m-am gandit la tine. Nu se scria la fel ca nickul tau si nici poza tipei nu semana cu tine. Deci nu este salonul tau (pe Colentina stand la coada la semafor, ce sa fac si eu). Gadinita tot in carantina este (adica instituita de voi)?

Ele - ai disparut?

Si nu mai stiu...

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Sorina , wow, 3 odata... draga de ea, pai cum sa nu fie necajita... Parca si Ivanelul lui Bea se chinuia cu o maselutza, ... of nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta , am vazut-o pe murdarici Maine ma duc la aprovizionare si am sa-I iau si eu Paula cu cioco; eu I-am luat vineri capsuni , stiu ca nu sunt prea ok acum dar de o pofta merg, si ii plac la nebunie, I-am dat si simple dar si cu banana si branzica calcica, a ras tot; noaptea e tot greu, incerc sa nu-i dau san chiar de cate ori pofteste, cateodata renunta dar de cele mai multe ori ba; chiar in seara asta cand o adormeam la san, ma gandeam ce simpla si frumoasa e viata acum , cum suntem legate una de cealalta.... Sincer, imi cam pare rau s-o intarc , dar asta e viata , trebuie sa mergem la alt nivel
Ale12 de ceiutz, dar eu il tin pe maine dimineata, seara ma invioreaza , dar ma bag la un pahar de lapte caldutz; ai ajuns la Dragosh, sau tot la Cluj?
BF sa va fie de bine vacantza, de viiiiiiiis; Sotul meu are o vorba- sa mai creasca fata un pic si mergem unde vrem noi in lume, eu mai degraba as lasa-o acasa , dar el nu. , deocamdata trebuie sa ma multumesc cu iesiri de maxim 300 km, un munte ceva aproape, dar is bune si astea numai sa fie
Livia distractie placuta maine

s-o mai laud un pic pe A. azi a prins cana mea de cafea in mana si s-o fi vazut ce fericire pe chipul ei cand flutura cana in toate partile..... atins tot covor mobila cuvertura de pe pat.... bine ca nu a dus la gura sa bea, ii spusesem ca e cah

pui mic

eu i-am zis dr-ei ca de pe la 11 luni ii dau branzica Danonino cu capsuni si vanilie ca alt tip de branza nu baga in gura si ca ma simt cam aiurea din cauza asta si sper ca nu gresesc mult ca na...cata capsuna-capsuna ajunge in branza aia? Si mi-a zis ca acum are un an si pot sa ii dau linistita si capsuni ca nu e problema

de Yannis

aici in cartier...pe strada mea dar mai inspre mihai bravu..e o casa...la parter un mag cu di tari inclusiv fructe si legume...evident din import..JM daca se duce sa ia O STICLA DE APA...vine cu o sacosa...ca de zice el ca i-a plouat in gura si ed aia si de aialalta...ei sapt trecuta a cump CAPSUNI...frumoase si duuulci...dar erau as de ciudate..erau tari ca piatra... parca erau crude..dar rosii si dulci....offff...cred ca pas..la capsuni pana n apar ale noastre

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Tomaca nu tre' sa dai adresa din buletin, ma indoiesc ca exista transportul gratuit pana in Romania (cel mult pana in UK si doar pt produsele vandute de amazon), timpul de livrare difera...in medie o saptamana.

_

Merci

PS Stii cumva un magazin cu perdele faine in zona ta? Asa am auzit eu. Sa bat drumul pana acolo?

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Citat:

Aaaaa si pentru ca Yannis cum ii scot pampersu in cada sa il spal face repede si pipi si uneori caca ma gandesc ca poate e vremea sa ii iau o olitza.
cum vi se pare asta? http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-P4324-My-Potty-Friend/dp/B001QCY4LC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1297671166&sr=1-1

Merita banii?

Astept pareri/sugestii mai ales de la mamici de bb 2 si mamicile de bb 1 care folosesc olita. Are rost sa iau nava spatiala sau orice oala isi face treaba?

de Yannis

arata f bine..insa nu stiu daca merita banii....stiu mame de b 1.5 ani..care i-au luat adaptor pt wc....SI BB FC ACOLO...
al meu e interesat de modelul ala...tip cal...ca mai invarte bila...mai o ia de coarne...oricum....cand era mai mic facea mai bine la oala..

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Aaaaa si pentru ca Yannis cum ii scot pampersu in cada sa il spal face repede si pipi si uneori caca ma gandesc ca poate e vremea sa ii iau o olitza.
cum vi se pare asta? http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-P4324-My-Potty-Friend/dp/B001QCY4LC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1297671166&sr=1-1

Merita banii?

Astept pareri/sugestii mai ales de la mamici de bb 2 si mamicile de bb 1 care folosesc olita. Are rost sa iau nava spatiala sau orice oala isi face treaba?

de Yannis

Cum e treaba cu comandatul, ca am gasit si eu vreo 2 produse. Trebuie sa dau musai adresa din buletin? Cum le livreaza?
Transportul este gratuit (mie asa imi aparea la aceea ce am comandat)? Banuiesc ca trebuie platite online. SI cam in cat timp vin?
Hai c-am pus cam multe intrebari.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

deci....teoretic tre sa fie adresa din buletin...sau sa faci dova de ex la posta cand te duci....ca e pachetul tau..( daca sunt chestii mici ti le trimit la posta...daca sunt mari prin curier acasa)....nu transportul e free doar in UK..la noi te costa incepand de la 8 lire cam asa....si daca iei 1 chestie dai 8 lire daca iei 3-4 dai 10...sa zic asa..
apoi pe site apare produsul fata tva..

le paltesti cu un card...dai datele si iti iau ei automat banii..ca la orice plata online cu cardul

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

dece, cartea se numeste Metoda Mohr scrisa de Barbel Mohr si Clemens Maria Mohr - nu e cea mai buna carte la tema, dar lamuritoare! Ca sa inteleg despre ce pisici vorbesc astia mi-au trebuit niste lecturi pregatitoare ca sa zic asa... Metoda Silva, ceva NLP, ceva autohipnoza si antrenament autogen, ceva psihosomatica, s.a. - dar e ok, cuprinzatoare, parca ar face o sinteza la cele mai trendy chestii in materie de obiective, planning personal, autoprogramare...

trimit mesagiul si pe PM

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

ms mult..ink nu sunt pregatita sa citesc chestii care sa-mi deranjeze sfertul de neuron pe care il mai am( dar as vrea sa mi-o cumpar)...acu ar merge bine...sandra brown...he, he...dar nici de aia n-am timp...doamne...citeam in liceu...carti de tipa asta....cu aroma romantica..sex...ioi...acu n-as mai da 2 bani...

ca zicei de placari...faza tare ieri in auchan....jiji mare murea de o tigara..s-a dus la o cafenea sau ceva e gen..io pt ca aveam copilul incarutul de cumparaturi..am zis ca dau o tura...sa vad ce mai e...poate un shopping scurt...intru la motivi....carutul plin ..+ copil...arunc un ochi...si imi zice aia...VA ROG SA LASATI CARUTUL LA INTRARE...i-am zis..ok...am un copil...care nu a fost la oferta...si..voi iesi cu totul...in acest caz...iar dv ati pierdut un posibil cumparator...

lume de kk

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna!!

noi nu-l cunoastem pe sfantu valentin, dar, ca sa fiu in ton, va urez sa fiti fericite alaturi de cei iubiti pana la adanci batraneti!

alexutza, legat de canini, eu nu stiu, ca inca nu ii ies lui stefan, dar ma gandesc ca daca un incisiv mic iese cam intr-o luna, adica dureaza si o luna pana sparge dingia de tot, la canin.....RABDACOL!

decenuela, la noi vanzatorii parca sunt instruiti sa fie scarbosi cu clientii...............

revin...

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput