Pufi 2010 (219 ) -Love is in the air...

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Alexutzza sper ca e ok Yannis acum , prin ce moments ai trecut.... , sanatate multa
Haircut e greu tare cand se intampla asa tragedii , ....nu-ti ramane acum decat sa te gandesti cu drag la momentele frumoase petrecute impreuna;
Bravo Jiji si Mara pentru pasi
Lucia ce baiat vorbaretz ai acolo
Nikole super treaba cu dezumirificatorul, 3 l de apa???? Bine ca sunt ok fetele , ai incercat sa-I dài cu linguritza apa, daca nu vrea cu altceva ?
MP si noi tot la 2 dintisori stam deocamdata , dar cica care ies mai tarziu tin mai mult, la fel ca voi si la capitolul tt
Sorina ce aiurea chestia cu papuceii, as fi vrut si eu... ce Mai face frumoasa maraici?
Tomaca un brat mare mare de flori pentru tine!!!!
Arwen imi pare sincer rau de necazurile prin care ai trecut, dar te admir ca in ciuda tuturor greutatilor ai reusit sa fii o mama pentru Darius, multe ar Fi renuntat in locul tau.... Acum in ceea ce priveste partea materiala... sa stii ca multi trec prin asa ceva, dar daca este sanatate si dorinta de a face ca lucrurile se mearga , va fi bine[:)
Larisel sorry pentru micile accidente, dar eu sunt de parere ca e bine copilul sa se Mai si loveasca un picut ca sa se poata apara apoi... bine sa fie supravegheat tot timpul , de ce zici ca Naty nu ar merge bine?

Mergi la inceput

]LA MULTI ANI IRINA !!!

]LA MULTI ANI EDOARDO!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Danasor..sarumana de intrebare... maraie, dar..pe drept, deh! De ieri si pana azi i-au mai iesit si ceilalti 3 dinti care lipseau..asa ca cum suntem in formatie completa de 8.Astept cu maaare interes premolarii, ca se cam scobeste in masele, in ultimul timp...
Poate ies odata toti, macar sa ne linistim..
A. ce face? Tot papa des noaptea? Pupam fetele frumoase! (Sorry de laptop..cam aiurea..poate s-a gandit fata ca meriti ceva muult mai bun!)

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Ana_g...wow, felicitari pentru noaptea dormita de la 10 la 5...La cat mai multe!
Ce haios tre' sa fi fost, cu scotch-ul...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

BF...tare bine ca v-ati odihnit si relaxat, cu tot dorul de bebe!...
Mie imi suna cumva sf (sau din alta viata) ce povestesti tu, desi am mai facut si noi fel de fel de expeditii. Dar cu copilul mare, care era ca si un adult...Uitandu-ma in urma, mi se par asa de demult...
Nici nu vreau sa ma gandesc la un termen la care am putea sa reincepem sa mai plecam pe ici-colo, ca ma apuca jalea (sau pensia)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

iar e liniste pe aici...unde sunteti fetele

haideti la un ceai verde cu lamaie si miere...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna seara!

Am ajuns si eu intr-un final pe la voi...mi-am culcat odorul...si cred ca ma asteapta alta noapte urata...Asta noapte am fost pe post de suzeta...cu tatza..si daca nu-i dau face urat...se fataie de pe o parte pe alta si maraiiiie..de imi vine sa-l agat in cui...Cat a fost mic nici nu-l auzeam noaptea ..acum....invers!

In rest noi mergem binisor...mai impiedicat, mai mai sa cadem dar e tati langa el si-l prinde...Am jucat prinsa si ascunsa vreo ora...ca sunt franta...Dar imi rade inima cand il aud chiuind si razand in hohote...

Tocmai s-a trezit putin..Maine iesim in oras la o sticla d evin...sarbatorim Sf. Valentine...desi eu nu tin la sarbatoarea asta..Dar e o ocazie s aies din casa...!!!

Noapte buna..si somn usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna seara
Am ajuns si noi pe la ora 20 acasa. A fost neasteptat de bine.
David a adormit destul de repede la dus. Ametita de mine am uitat in frigider mancarea lui David. Am fost in Real-ul din Vitan la DM sa luam pampers si i-am luat si un borcanel de mancare tot de acolo, marca Babylove. Proasta alegere. Am ales unul (12+) cu orez,legume si carne de vita. nasol tare. Abia l-am pacalit sa ia cateva lingurite. Daca stiam ii luam orice altceva ... aveau de toate Humana, Hipp, Nestle... si n-aveam probleme.
Am fost in vizita la niste rude si acolo a mancat cu pofta (sau cu foame) orez cu lapte. Cand i-am facut acasa nici n-a vrut sa puna gura, in deplasare...e mai bun.
Una peste alta au fost foarte cuminti. N-au plans, s-au jucat, au inspectat toata casa rudelor, au stat si un pic afara la soare, tot tacamul.
La intoarcere au dormit tot drumul (2 ore). Am ajuns acasa, mancat, spalat si culcat deja.
Pe scurt O ZI FOARTE FRUMOASA
Ma duc sa fac un dus si revin sa vad ce ati mai scris ....daca nu cumva m-o lua sotu' la FFF...orumeala... si nici n-am avut timp sa ma epilez

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Sorina , wow, 3 odata... draga de ea, pai cum sa nu fie necajita... Parca si Ivanelul lui Bea se chinuia cu o maselutza, ... of nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta , am vazut-o pe murdarici Maine ma duc la aprovizionare si am sa-I iau si eu Paula cu cioco; eu I-am luat vineri capsuni , stiu ca nu sunt prea ok acum dar de o pofta merg, si ii plac la nebunie, I-am dat si simple dar si cu banana si branzica calcica, a ras tot; noaptea e tot greu, incerc sa nu-i dau san chiar de cate ori pofteste, cateodata renunta dar de cele mai multe ori ba; chiar in seara asta cand o adormeam la san, ma gandeam ce simpla si frumoasa e viata acum , cum suntem legate una de cealalta.... Sincer, imi cam pare rau s-o intarc , dar asta e viata , trebuie sa mergem la alt nivel
Ale12 de ceiutz, dar eu il tin pe maine dimineata, seara ma invioreaza , dar ma bag la un pahar de lapte caldutz; ai ajuns la Dragosh, sau tot la Cluj?
BF sa va fie de bine vacantza, de viiiiiiiis; Sotul meu are o vorba- sa mai creasca fata un pic si mergem unde vrem noi in lume, eu mai degraba as lasa-o acasa , dar el nu. , deocamdata trebuie sa ma multumesc cu iesiri de maxim 300 km, un munte ceva aproape, dar is bune si astea numai sa fie
Livia distractie placuta maine

s-o mai laud un pic pe A. azi a prins cana mea de cafea in mana si s-o fi vazut ce fericire pe chipul ei cand flutura cana in toate partile..... atins tot covor mobila cuvertura de pe pat.... bine ca nu a dus la gura sa bea, ii spusesem ca e cah

Mergi la inceput

LA MULTI ANI indragostitelor!!!!! sa va traiti viata din plin alaturi de iubirile voastre!

Sper ca va ffff- orumiti toate.....
Somn usor !

Mergi la inceput