Pufi 2010 (219 ) -Love is in the air...

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

LA MULTI ANI indragostitelor!!!!! sa va traiti viata din plin alaturi de iubirile voastre!

Sper ca va ffff- orumiti toate.....
Somn usor !

pui mic

Multumesc frumos
Aceeasi urare o fac si eu tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

LA MULTI ANI indragostitelor!!!!! sa va traiti viata din plin alaturi de iubirile voastre!

Sper ca va ffff- orumiti toate.....
Somn usor !

pui mic

Subscriu si eu, ca tare frumos ai urat!..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....imi revine mie onoarea sa dau cafeaua ASTAZI?????

ok...haideti atunci..e una speciala...facuta cu ...multa multa dragoste...un strop de romantism...unul de mister...si gata ca nu mai stiu ce sa pun

haidi, haidi...TREZIREAAAA

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Buna dimineata, haideti la un esspresso cu lapte si cu scortisoara, preferatul meu...

Happy Valentine's Day, everyone!

Ale1212xa...sarumana de ceai, bun tare a fost azi-noapte!
Nyny...sa va fie de bine plimbarea, ma bucur ca a fost frumos, si copiii cuminti! Sorry de borcanel, bine ca a papat Dav altceva.
Livia...petrecere frumoasa azi, si felicitari micului mergacios! Sorry de noptile bigudoase, poate-s ceva dinti la orizont?
Danasor... de ideea cu capsunile, cred ca am sa incerc si eu, ca imi cam zice pas la fructe, de vreo luna.... Sa aveti pofta la budinca Paula (exista si cu vanilie, si cu cioco, eu m-am dumirit mai tarziu..). Asa, cand povestesti de A., cu cana de cafea, pe mine ma pufneste rasul...cred ca era haioasa tare...Cred insa ca n-a fost deloc haios momentul scoaterii petelor... Cam tot asa, ca sf. Ioan Botezatorul face si iris, cu canitza de apa, cu cioc; bea putin, si apoi se apuca si boteaza tot prin casa..

O zi frumoasa va doresc, si plina de iubire!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....imi revine mie onoarea sa dau cafeaua ASTAZI?????

ok...haideti atunci..e una speciala...facuta cu ...multa multa dragoste...un strop de romantism...unul de mister...si gata ca nu mai stiu ce sa pun

haidi, haidi...TREZIREAAAA

Sarumana de cafea, Dece...mmmm, ce gust special...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

NYNY..SA VA FIE DE BINE...bucuresteala..ca sa zic asa, imi pare rau de papa lui david..dar...vezi fiecare copil ...e o figura..unii rad..borcanetele de la babylove...patriotul..pastaia....si jiji uneori..mai ales alea cu fructe...( de vreo sapt imi mananca prost dimi....si ieri am incercat cu un borcanel de fructe cu cereale...rezerva de stat....si le-a mancat...eu nu sunt pro borcanele....dar la nevoie....mai apelam si la ele)

danasor...ce sa zic..asa frumu ai zis ed legatura speciala...of daca as sti ca se va intarca singur...cum au mai fc alti pufi...nici nu m-as mai stresa...insa...ori simte ce am io in cap...dar parca e din ce in ce mai disperat dupa tt....dragostea e maaaare...ink nu ma deranjeaza...ziua e f rezonabil...insa noaptea ma dispera...pana acu...se trez de 100 de ori in 2-3 min...era cu fundul la mine....nu frate..acu daca ar dormi cu ea in gura ar fi fericit...

BF...ce de cumparaturi....mmmmmm....imi aduc aminte ca am fost si eu de cateva ori in pandorf...sau cum se scrie...insa ultima data.....acu 2 ani...parcarea era full...full..cred ca 90% masini de romania...ca si pe autostrada...ziceai ca esti in ro...si....n-am mai poposit....mmmmmmmmm ce vremuri...
eu mai astept...nu pot fara jiji...si asta vara desi era mic..ne-am simtit bine....si el la fel...ce-i drept, n-ai ce face in bulgaria....dar si asa ...a fost tare bine....
deci..o iau razna...in plina iarna ma gandesc deja la vara ( asa mi-e dor de greciaaaaaa) ....

ruxita...vei zice ca sunt nesimtita..eu voi spune doar ca am o lene de ma doare sa caut in urma.......te rog da-mi si mie PM cu numele cartii din care tot ai scris idei...

am uiat ce mai vroiam sa zic..de fapt am cam uitat ce-am citit aseara..

a...am vz aseara un film..peacasa...si o faza era urmatoarea...protagonista trimtea jde cadouri de totfelul iubitului...etc...si nu inteleggea de ce nu au efect cand a aparut un tip la 45 de ani,casatorit cu 3 copii....care spunea( apropo de ziua de azi) ca nu mai e indragostit insa..de ex azi...nevsta facea clatite...copiii alergau prin casa...a luat tubul de toping de ciocolata si i-a desenat pe o farfurie o inima...ceva de gen...

ma gandeam....din nou..ca lucururile marunte fac viatza frumoasa...noi uneori ne complicam existentza...

SA FITI IUBITE!!!! TOT TIMPUL

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Dece, Sorina multumim de tratatie... mai mai ce cafelutze speciale

Am intrat sa urez si eu. Am fost tentata sa zic La multi ani Valentin si Valentina , dar m-am uitat in calendar si am vazut ca nu scrie nimic de Sf Valentin... asa ca urez si eu ca americanii:
Happy Valentine's day!
sa iubim si sa ne simtim iubite si protejate toata viata

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata fetele dragele!ce de cafele....care cu mistere si savori care cu scortusoasa...eu beau din amandoua

noi zilele astea ne-am sarbatorit asa cum stim noinu tinem ziua de valentine........nu imi surade mie sarbatoarea americaneasca.....nu stiu de ce.....dar nici sotul nu e incantat de idee...asa ca nu "sarbatorim"cadouri..cina sau mai stiu eu ce......dar ne iubim atunci cand putem

asa de mult ca azi nu am auzit nici eu nici el telefonul....copilul a dormit bine....ieri am fost in vizita la masa la mama si dupaia iarsi suntem obositi..sotul a intarziat la lucru...dar ce bine ca asta e motivul oboselii si nu altul

imi pare rau ca va chinuiti cu dintociisi voua si la pui

bf ce fain ca v-ati relaxat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

nyny sa stii c si raul a mancat cu mare pofta borcanele baby love....dar ultimul l-am aruncat aproape intreg......nu ai mai plac......ramanem la papa facut de mama...sa va fie de bine iesirea...ce bine e cand sunt cuminti la cat mai multe iesiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Buna dimineata!
Sa fiti iubite si sa aveti parte de o zi de vis ptr cele care au planuri mari !

La noi e ordinary day, asa ca o sa sarbatoresc prin munca, ma bag la smotru si calcat. Sa vad ce parere are C despre treaba asta ....

Mergi la inceput