Pufi 2010 (219 ) -Love is in the air...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Buna dimineata...

Haideti la o cafeluta fierbinte si buna
Noi astazi ne-am propus sa luam copiii si sa dam o fuga pana la Bucuresti... asa ca pe la 10.30 decolam. Chiar sunt curioasa sa vad cum se mai comporta copiii in deplasare.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Buna dimi, sarumana de cafeluta...bunaaaa!
Un drum bun sa aveti, si copilasi exemplari la drum!
Sa ne pove cum a fost...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Nu mai misca nimeni in front...aveti treaba fetelor?

Ma tin de cateva zile sa va zic. Am reusit in sfarsit sa cumpar si eu pampersi Babylove (la recomandarea voastra). Sunt super incantata de ei. Dar totusi au un defect ... nu mai da pe alaturi, body-ul nu se mai murdareste... eu nu-mi mai dau seama ca copilu' a facut pe el... rezultatul: iritatie la fund.
Pai cu Pampers imi dadeam seama dupa 5 minute ...ca mirosea de la o posta.

Povestea Marei

... eu imi dau seama ca a facut dupa miros... cand nu e foarte evident imi miros copilul in fund sau o pun pe Ela sa-l miroase pe frate-du in fund... sau mai simplu... dupa scremut, de regula face legat si consistent si niste mocutze de mori de ras...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Xela, Mire....felicitari pentru noptile mai linistite..la cat mai multe!
Xela...ce haios e C, cu aspiratorul..vazut si poze de barbatzel delicios, zambaretz si dintzos...o scumpete!
Mire ...din pacate..am comandat, am platit, si apoi am primit mesaj cum ca sunt.."out of stock", desi pe site apareau...in fine, acum asteptam banii inapoi...pe ebay se pare ca eu nu ma descurc...n-am gasit decat niste perechi "used"...mai cautam..
Bubu...sarumana de tratatie..mmm, bun tortul, merge la fix cu ceaiul. Sa iti fie de bine iesirea cu prietenele...La cat mai multe!
Bea...spor la bb2!
Larisel...sorry de .."patzanii"....Bafta la ortoped,poate nu-i nimic!
Alexa...mmm, film...sa iti fie de bine!
BF...wb!
Ana...sorry de noptile bigudoase!
Lucia...ce frumos povestesti de Teo!

Am citit tot, dar m-am resetat...O duminica frumoasa tuturor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza...sruma de coffe nyny...shopping placut si un drum linistit sa aveti...

je sunt cheauna rau..pe langa faptul ca m-am culcat dupa 1...of...cand toata viatza la 10 eram...dusa....jiji iar s-a dat in barci...
se pare ca vom avea mari prb ed inlocuit tt...MARI...dar n-o fi dracul asa de negru...

el la cap kk sunt varza...nu am miros....in ultimul timp face alandala...adik treaba cu olitza nu mai e ca altadata..si daca nu sunt pe faza cand se screme....risc sa stea jiji k placinta...pana il deranjeaza pe el..desi il verific..dau pant jos..etc...

sa aveti o duminica superba ( la 6.30...am strigat la JM sase trez casa se duca la munca ) nu mai eram asa sigura ca e duminica..si ca sa fiu sigura...l-a trezit

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza,

nyny multumim de cafea, savurez si eu una cu voi
inca o zi si gata ma duc la Dragoselul meu

ma duc sa cumpar ceva de mancare

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

accidentele... de regula inseamna ceva...

ze bookul zice povesteste asa:

cica un tip a avut 3 accidente de masina in decursul a 2 saptamani, il lovea tot timpul cineva din spate... din cauza vitezei mici cu care circula... luat la intrebari despre "circumstante", daca nu cumva se misca mai greu si in alte domenii, "luminat" a exclamat: Da, nevasta-mea! reticent la servici nu se putea hotara in privinta unei promovari si nevasta-sa il tot impingea de la spate sa ia odata decizia... a cantarit situatia, a luat decizia corecta si lucrurile au mers pe fagasul lor normal, si nici un accident de circulatie de atunci...

Acum nu stiu cum poti sa aplici chestia asta la bebei.. dar m-a surprins o chestie... Elena ii flutura o chestie de lemn cu colturi prin fata nasului, o arunca si prindea si i-am zis: "vezi ca il lovesti!" si n-am terminat bine vorba ca babah ii cade chestia in cap, adica nu cade simplu, o scapa Ela in capul lui (accidental!)...

larisel, tu spuneai ca ai luat o gramada de masuri de protectie si siguranta si totusi asta nu le scuteste de mici accidentari... ar putea fi o cheie de interpretare, teama ta excesiva reverbereaza in aer... o idee...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Chiar nu cred ca se poate aplica morala de mai sus la copii de 1 an... Si clar noi (supraveghetorii) suntem responsabili... Doar ca eu una nu vreau sa previn cu orice pretz... De exemplu le-ash putea pune in patutz si sa-mi fac treburile, dar nu e ok nici asha... Oricum mai mereu le supravegheaza cineva, foarte foarte rar se intampla sa fie singure. Cum a fost cand a cazut Nataly... Eu in bucatarie spalam vase, babi la toaleta, tati la pc... teoretic eu eram prin preajma dar nu cu ochii direct pe ele. Nataly se juca frumos in pat, efectiv nu shtiu cum a zburat pe spate...cert e ca daca eram langa ea nu se intampla (o prindeam sau o vedeam ca sta sa cada). Celalalt accident (cu taburetul) s-a intamplat sub ochii noshtri... Eu chiar nu sunt grenul excesiv de ocrotitoare si prevenitoare, am zis ca iau masurile general-valabile...

Mergi la inceput

Trebuia sa dau mai intai buna-dimineatza.. asha ca o fac acum ...

Mergi la inceput

Citat:

Larisel mici sau mari accidente avem si noi de vreo 2 ani si jumatate incoace... si majoritatea dintre ele s-au petrecut in fata noastra, deci si umbra lor daca eram tot nu aveam cum sa reactionam de fiecare data. E greu cu unul ...ce sa mai zic cu 2 si de aceasi varsta. Hai ca mai e putin. In cateva luni vor fi si ele mai stabile pe picioare si atunci o sa stai mai linistita in privinta asta.

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

au venit la noi la munca niste tipi cu un proiect pt copii, de realizat. si spuneau ca in germania incepe sa nu se mai puna ata accent pe protectia copiilor....indiferent ce inseamna asta( colturi..mancare bio..lapte cu tot felul de vitamine..picaturi..etc.etc) pt ca au constatat...ca de fapt ajung ca niste pui de avicola...fara imunitate...predispusi la tot felul de boli...
adik incep sa pledeze pt....cum erau crescuti copii odata....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

au venit la noi la munca niste tipi cu un proiect pt copii, de realizat. si spuneau ca in germania incepe sa nu se mai puna ata accent pe protectia copiilor....indiferent ce inseamna asta( colturi..mancare bio..lapte cu tot felul de vitamine..picaturi..etc.etc) pt ca au constatat...ca de fapt ajung ca niste pui de avicola...fara imunitate...predispusi la tot felul de boli...
adik incep sa pledeze pt....cum erau crescuti copii odata....

Interesanta optica....de studiat!

Mergi la inceput