Pufi 2010 (219 ) -Love is in the air...

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

ruxita,de singurul lucre de care m-am folosti s-o judec a fost doar abandonul ce l-am primit si eu si sora mea ptr ...NIMIC!
azi sunt mama,si nici in cele mai grele clipe ale mele nu ma pot gandi ca vreodata in viata asta il pot lasa pe darius ptr un barbat sau fie macar ptr bani!
niciodata nu-mi voi vinde copilul ptr nimic!traiesc prin darius!sunt ca un om in coma!stau conectata in permanenta la fericirea din inima lui si la zambetul lui!daca as fi departe ,m-ar deconecta si as muri...
multumesc lui dumnezeu ca totusi este un copil sanatos si nu are stiu eu ce boli sau probleme mai grave.iar situatia de fata sunt convinsa ca este o alta incercare de la Doamne Doamne ptr a-mi demonstra ca merit sa ma bucur de darius in fiacare secunda...
este acel copil dupa sufletul meu...cand eram gravida stateam pe banca in parc langa sot si ii spuneam cum vreau sa fie copilul meu...a iesit 99%exact cum mi-l imaginam...singurul "defect" din imaginatia mea este ca nu are ochisorii lui tati...dar ii are pe ai mei si sunt tare frumosi la el.sunt ca 2migdale coapte si tavalite in gelatina...

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Hai buna seara...
Ma bag si eu la frimitura de tort care a mai ramas...pana nu vine Dece sa mi-o ia Bubu
Ale1212xa hai ca mai ai putin si ajungi acasa. Dragos e pe maini bune.
Xela asa e...sunt tare dragalasi acum. Mie imi vine sa-i mananc cand se iubesc ei... se iau in brate, se pupa... sau cand il alearga Mara prin casa sa-i aseze pantalonii sau bluza... sau se duc amandoi in sufragerie cand e lumina stinsa si topaie in canapea...si multe alte faze cand pur si simplu imi vine sa-i mananc. Sunt haiosi rau..
C. e pe drumul cel bun

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

CE? CE? CARE? UNDE?....

deci fara je, ai?

ok..ok..manncati-l pt tot...sa mi se umfle ranza de bucurie...cand je voi fi gazela ( de unde...vise soro...dupa ce-am bg in mine tone de porcarii de la mall...luate acasa...sa nu ma fac de rusine acolo)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Vroiam sa mai spun ceva...
De ieri tot citesc la mail-urile care le-ati scris voi pe adresa comuna. Am invatat foarte multe lucruri de la voi.

Povestea Marei

Mergi la inceput

decenuela,esti pe mess?vreau sa te intreb si eu ceva...sau sa te rog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

ruxita,de singurul lucre de care m-am folosti s-o judec a fost doar abandonul ce l-am primit si eu si sora mea ptr ...NIMIC!
azi sunt mama,si nici in cele mai grele clipe ale mele nu ma pot gandi ca vreodata in viata asta il pot lasa pe darius ptr un barbat sau fie macar ptr bani!
niciodata nu-mi voi vinde copilul ptr nimic!traiesc prin darius!sunt ca un om in coma!stau conectata in permanenta la fericirea din inima lui si la zambetul lui!daca as fi departe ,m-ar deconecta si as muri...
multumesc lui dumnezeu ca totusi este un copil sanatos si nu are stiu eu ce boli sau probleme mai grave.iar situatia de fata sunt convinsa ca este o alta incercare de la Doamne Doamne ptr a-mi demonstra ca merit sa ma bucur de darius in fiacare secunda...
este acel copil dupa sufletul meu...cand eram gravida stateam pe banca in parc langa sot si ii spuneam cum vreau sa fie copilul meu...a iesit 99%exact cum mi-l imaginam...singurul "defect" din imaginatia mea este ca nu are ochisorii lui tati...dar ii are pe ai mei si sunt tare frumosi la el.sunt ca 2migdale coapte si tavalite in gelatina...

of doamne...vb ca un om mare...draga de tine..te inteleg in mare parte...eu am av parintii langa mine....fizic..sa zic asa...i-as fi vrut mai mult sufleteste dar...asta e...
o inteleg si pe mama ta...sigur jobul de MAMA nu i s-a potrivit niciodata si oricat ai vrea...nu poti sa nu te gandesti si sa nu faci comparatie intr tine ca mama si ea ca mama...
ea iti cere sa lasi copilul pt ca ei i-a fost f usor sa faca asta...of, doamne...

nu stiu ce sa zic...incearca sa ierti...sau macar a nu te mai gandesti...
incearca sa faci ceva cu viata ta, sa fii mandra tu de tine...sa fie mandru darius de tine, de voi...sa gaseasca la voi tot timpul dragostea si intelegerea de care va avea nevoie....fii fericita cu mica ta famile....
dragostea n-o putem cersistii totul in viatza asta are un sens si nimic nu e intamplator...sunt sigua ca la un moment dat mama ta te va cauta...va avea nevoie de tine...

doamne ajuta...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Seara buna!
Bea pe aici si eu, ori cu mai putin chef de vorba ori ocupata cu altele. Spor la bebe 2!

Xela gand la gand am fost....ma uitam la ea in seara asta, cate invata de la zi la zi, cat de dragalasi sunt cu felul lor de a comunica, este o perioada mai solicitanta dar atat de frumoasa. Si...Felicitari C pt noaptea dormita!!!
Noaptea trecuta Mara intre 1 si 7 s-a trezit doar de 2 ori si pe la 7 eram nedumerita, nu stiam de ce sunt atat de odihnita, aproape ca nu-mi mai era somn, asa ca am inceput sa visez cu ochii deschisi la noptile in care va dormi toata noaptea.

Larisel
imi pare rau de accidentele micutelor, sper sa gasiti un ortoped bun care sa va dea vesti bune.

Dany sa stiti ca ne gandim la voi.

Bubu toata ziua m-am gandit la un tort de mere (mie imi iese destul de mic, il mananc singura intr-o zi , asa ca nu impart cu voi ) si cred ca o sa fac maine unul Monti.

Ale1212xa
stai sa vezi ca imediat trece timpul si ajungi la Dragosel.

Alexutza asteptam vesti bune de la Yannis, ne este dor de voi.

Sa va zic de Luca (jiji)....l-am vazut azi, era in masina cu dece si i-am zis: "Oho ce de dinti ai, ia arat-mi si mie dintii" si el a deschis mandru gura larg si mi-a aratat. Imi venea sa-l mananc!

Sorina sa poarte Iris sanatoasa incaltarile. Nu ne arati si noua modelul pe care l-ai ales? Eu i-am luat Marei de pe ebay, aveam pata pusa rau pe unii.

Tomaca si eu zic ca e mai ok sa iei de pe amazon.co.uk sau de pe okazii masuta de activitati. pupam Buturelul mergacios.

Nyny ce dragut, sar impreuna in canapea!

Mara mea de 2 zile merge mult mai bine. Nu prea are chef sa plece singura, o punem noi, dar strabate si camera dintr-un capat in celallat fara oprire. Si mai face ceva, mai putin placut pt urechile mele...tipa. Am crezut ca sunt tipete de isterie (tipa cand nu-i iesea ceva) dar tipa si de fericire in acelasi fel. Nu prea stiu cum sa interpretez, are si un timbru mai ascutit, iti vine sa-ti faci de lucru in afara casei de cateva ori pe zi.

Cris.d sunteti bine?

Simply am gasit o posibila explicatie cu privire la faptul ca englezii dau carnea de porc la bebei: clima. Sper ca sunteti bine, doar ocupati cu Ariana si bebe al doilea.

Ma duc sa-l trec pe Edoard in titlu si ma bag in pat.

La Multi Ani Edoard!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI EDOARDO !!!

Povestea Marei

Mergi la inceput

mire..nu-i de laudat...si nu-mi plaec deloc ca incepe sa zambeasca la toata partea femeiasca, da?

fetili..sa aveti o noapte linistita...JM vad ca sforaie.celalat maraie..asa ca..sigur....voi avea vise placute

nb

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

noapte buna si de la noi...trag la depou langa darius...doarme bustean,dar presimt ca se va trezi pe la un 5-6 cu chef de joaca.asta este programul lui...HAOTIC....se trezeste cu noaptea in cap sa ne jucam,se culca doar cand nu mai poate...cei drept in ultima perioada i-am permis din cauza ca mi-a fost bolnavior...si i-am candta in struna.acum s-a invatat si profita de asta...
rasfatatul meu...
se spune ca puiutii iubiti sunt copii rasfatati
sa aveti o noapte linistita si din partea noastra!cate o strangere de mana din parte lui darius ptr toti barbati pufuleti si cate un pupic pe obrajori ptr toate pufoasele(sa nu starnim controverse)

Mergi la inceput

Buna dimineata...

Haideti la o cafeluta fierbinte si buna
Noi astazi ne-am propus sa luam copiii si sa dam o fuga pana la Bucuresti... asa ca pe la 10.30 decolam. Chiar sunt curioasa sa vad cum se mai comporta copiii in deplasare.

Povestea Marei

Mergi la inceput