Puiuti de Sept-Oct 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Buna fetele ,

Maaama ce ati mai scris ! Abia am reusit sa ma pun la punct cu capitolul!

Felicitari Athosik (Lavinia - sper ca am retinut bine) pt cuculet!

Bun venit noilor gravi !

Magddalena si eu sunt alergica - mi-au iesit eozinofilele marite. Un medic la un moment dat mi-a zis ca e posibil sa fie si o reactie a organismului la micutul "intrus". Cu timpul se obisnuieste datorita unor substante eliminate de placenta ...la inceput in schimb e posibil ca organismul sa reactioneze la sarcina....Eu nu stiu ce sa zic. Am fost si mi-am facut o dozare IgE pt alergii si acum astept rezultatul. Eu totusi cred ca am facut o rinita alergica de la mucegai sau praf. Oricum nu avem voie antihistaminice asa ca trebuie sa ne ferim de alergii pe cat putem .

Noi suntem bine, cu usoare greturi dar scurte. Asteptam cu interes primavara si urmatorul eco (pe 10 martie).

Oana 7+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna ziua burticilor!
AM sa va povestesc ce am patit azi:eu pina azi dimineata NU AM STIUT CE INSEAMNA POFTE cu adevarat .Cu George eu nu-mi aduc aminte sa fi poftit ceva sau sa mi se faca rau din asa ceva nici atit,eu mereu cind auzeam ca i sa facut rau ca nu a mincat nustiu ce, nu credeam spuneam :"e sunt mofturi ala femeilor sa poate sa fie alintate in timpul sarcini".Ei lasa ca azi bebelul meu mea aratat ca este adevarat cu poftele.Azi la pauza de masa 4 dintre colege siau luat senvici cu snitel si toate minunile pe acolo.Eu nu-l maninc pt ca nu-mi place asa ca nu-mi meam comandat .Toate pe linga mine:"ea si maminca cu noi ",eu nu ca nu-mi place.Ma ridic de pe scaun sa ma duc sa-mi aduc senviciul pregatit de mine acasa si ma lovit brusc un miros puternic de la snitele lor,pe loc mi sa facut rau de pofta,mam si speriat ,pur si simplu am ametit dintro data.Imi spun "ei nu a buna ASTA"si cer de la o colega o bucatica mica din snitelul ei,rup f. putin si dupa ce o maninc in 2 sec. imi trece raul.Mie fetelor pur si simplu nu imi place senviciul asta dela fastfood dar vad ca puiutul meu a poftit la el.Ei acum cind mai aud povesti cu i sa facut rau gravidutei ca a poftit la nustiu ce tac chitic ca si eu am patito azi cu ceva ce nu-mi trebuia dar ia trebuit bebelului.

Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 7+

Mergi la inceput

Felicitarii ATHOSIK pt . baietel!Sa fie sanatos si sa cresca mare la mami in burtica.
Si noi ne dorim un baietel,ma gindesc ca George sar intelege mai bn .cu un frate decit cu o sora ,fiind diferenta mare intre ei de 12 ani.E acum ce o fi numai DD stie ,sanatos sa fie asta conteaza.

Mergi la inceput

AlinaB ,eu citesc in fiecare zi la aspirante pt. ca mis dragi ,linga ele am fost cind am aflat de minunea din burtica si mam bucurat odata cu ele de veste,nu fi suparata pe mamicii ca nu teau raspuns la intrebare,probabil ca nu stiu cum sa aprecieze rezultatul tau si asa sau abtinut de la supozitii.Sincer nici eu nu stiu in ce saptamina se incadreaza rezultatul tau .Dar ce mai conteaza daca e 4 saptamini sau 5 sapt.,conteaza sa fie sanatos si sa stea in burtica la mami pina la termen.Si bebele meu ecografic e mai mic cu o saptamina,ovulatie tirzie,dar medicul ma asigurat ca e fixat bine ,mai pe centru uterului,si are o evolutie buna.Asta conteaza nu?Sa fie sanatos si sa creasca.Pt linistea ta mai fa maine dimineata inca un beta ,ai sal vezi ca se dubleaza si o sate poti bucura de sarcina.Nu mai fi suparata pe noi vino si scrie ce crezi tu de cuvinta,daca o sa stim o sa-ti raspundem la eventualele intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Cam multa lume isi doreste baieti pe la topicul asta..

Oana 8+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

'Neata! si de la mine

Mi-am primit si eu rezultatele analizelor...per ansamblu sunt bune, o usoara leucocitoza, care cred ca n-are semnificatie patologica acum. In urina apar ceva leucocite si hematii, dar nu cred sa fie infectie urinara, astept urocultura. Mai trebuie sa primesc markerii virali si urocultura si sper sa fie toate bune, adica eu ma simt sanatoasa, deci si analizele ar trebui sa arate acelasi lucru.

Mai fetelor , sunt atat de suparata pe taica-meu...nu poate sa accepte nicicum ca ne-am hotarat sa pastram acest copilas si ma tot balacareste de fiecare data cand vorbim ca suntem in fel si chip, ca ne va fi extrem de greu, ca nu gandim...etc Mor de ciuda! ...si soacra-mea e in asentimentul lui, doar ca ea e ceva mai diplomata Mai, imi vine sa-i iau la bataie, de parca le-as fi pasat copiii sa mi-i ingrijeasca...si n-au fost in grija lor deloc! noi stam in orase diferite fata de ambele familii, dar tot o vad ca si problema lor...oare sunt eu oarba si nu vad realitatea? Chiar e ingrozitor de greu cu 3 copii fata de 2? ...sunt tare trista...

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 11 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Natalia nu fi suparata pe parinti,ei probabil ca se gindesc la voi sa nu va fie greu in zilele astea cu 3 copilasii si deaceea reactioneaza asa.La fel a reactionat si mama cind iam spus de bebe:"cum ma gindesc sa fac copil la virsta asta,la 37 de ani"dar apoi vazind ce mult ma bucur pt, minunea mea si cit de mult imi doresc sa fie sanatos si sa se nasca la termen ,sa potolit si acum e chiar protectoare cu mine:nu ai voie sa faci aia ,nu pune mincare pe tine ,nu tine nimic prin buzunare etc.Ai sa vezi ca in timp se vor bucura si ei de bebelus,mai ales cind o sa fie mai marisor si o sa inceapa sa gindureasca,sa rida ,cu siguranta il vor iubi ca pe ochi din cap.Nu mai fi suparata de reactia lor,imposibil sa-l nul iubeasca dupa ce o sa-l vada si o sa-l tina in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

athosik raspund cu intarziere vestii tale. felicitari pentru veste e minunat ca ati avut ocazia sa aflat atat de devreme. sa fiti sanatosi si bucurosi impreuna!... si pt restul mamicilor aceleasi urari.
noi mergem sambata la masuratori pt dublu test, avem mari emotii pt ca nu l-am mai vazut pe bebe de mai bine de o luna. sambata vom avea 13 sapt si 1 zi , abia astept! :) poate vedem si noi un surubel la eco . :D

fericita 12+

Mie mea recomandat doar tripul test intre 15-18 saptamini.
Tinem pumni strinsi sa fie bn bebelul si sa iasa analizele super bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui May3

merci :)

vai ce ma doare stomacul.
ma arde de fapt de la acidul ala.
of....
cand trece aciditatea asta?
sper ca nu-i asa toata sarcina

7+

Ai incercat sa bei lapte caldut.Eu daca am acid la stomac asa il potolesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

da, am baut si lapte caldut :(
ma face sa vars.
am incercat migdale, ceai de fenel, ceai de ginger, mese mici si regulate, am luat si gaviscon - e un pansament gastric pe care scrie ca e ok sa il iei chiar daca esti gravida....

niciun succes :(

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

May 3 eu te inteleg perfect.Din a 6-a saptamana ma confrunt cu greturi si varsaturi si mai dureaza pana in saptamanile 14-16.

Nu avem ce face, decat sa le suportam.Imi pare rau.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 11+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput