Ian-Feb2011-Hai Deea! Hai Vas (191)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

http://www.universultau.ro/products/562

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ziua buna la toata lumea.M-am trezit si io la 12.30.Da dupa o noapte mai agitata,l-am pasat cu tac-su in sufragerie si am dormit.Ce bine e!!
Crina,eu fierb apa dinainte pt lapte si cand se trezeste numa i-o incalzesc.Oricum,am citit pe cutia de lapte ca apa trebuie calduta pana la nivelul corpului,ca sa se pastreze vii culturile din lapte.
Irina hihi.Acu putem sa le punem orice culoare,noroc ca nu se supara.

Hai Deeeeaaaaa!!!Hai Medeeaaaaa!!!

Mergi la inceput

Am uitat.Nici la zgarmiciu meu nu se vede/simte vaccinul.E trecut pe carnetel totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Deci am vorbit cu Deea...este la spital, a venit astnoapte ptr ca avea dureri si i se parea ca nu mai misca bebelina. Din pacate dilatatia e tot 2 cm, este in sala de travaliu, dureri nu mai are pr ca i s-a facut un scobutil...asa ca asteapta sa vada ce se mai intampla...Dr i-a spus ca pana maine naste, dar asta doar DD stie! Mai spre seara revin cu vesti...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 38s+1z LUIZA

Mergi la inceput

Iar am uitat ceva
Prima menstruatie dupa nastere e mai abundenta si cu ceva ce seamana a cheag?Scuzati detaliile tehnice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Monica multumim ca ne tii la curent!!!

Hai Deea!!!
Nastere usoara!!!
Hai Medeea in brate la mami!!!

Danina sanatate multa!!!

Si noi am avut o noapte bunicica, aseara a plans mai putin decat d eobicei, dar mai intens parca, s-a calmat la san; s-a trezit pe la 4 cu o foameee...apoi ne-a trezit Robert pe la 8. Eu bifez o noapte f buna!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

verisoara mea a stat vreo 2 sapt cu dil 2.....eu am avut vreo 2 zile dilatatia 2 cand am mers la provocare. daca nu era sa imi puna oxitocina, sa provoace nasterea sigur mai statea bubu vreo sapt....

monika_bt cum esti?? cum te simti??

vas...a fost la control???

sherbi a avenit lapticul??

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 7 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Hai Deea!!! Hai Medeea!!! Scoate nasucul afara si bucur-o pe mama!!! Sa va vedeti cat mai repede si usor!!!

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ce liniste aici!! chiar acum cand imi dorm si mie puii... ce fericire cand se sincronizeaza la somn.

cand ajunge Tunde acasica? Abia astept s-o cunosc pe Soniuca!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

HAI DEEEEAAAAAA!!!!!!!!!!!!

HAI MEDEEAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput