Ian-Feb2011-Hai Deea! Hai Vas (191)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Yasmi, stai linistita ca mai sunt si eu pe aici, nu ramai singura!

Am vorbit cu Deea si e la fel...urca si coboara scarile din maternitate ca poate, poate...
Despre alaptat sunt de acord cu Shubu...ptr ca de exemplu eu nu cred ca voi avea VOIE sa alaptez, indiferent de vointa mea...asa ca fiecare cu ale lui!

Deci Vas , vine ziua cea mare...pai, sa facem galerie:

HAI, VAS!!!
HAI, ANDREI!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 38s+3z LUIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Hai Deea!!! Hai Medeea!!! Vino micuta printesa, ajut-o pe mami!!!

Hai Vas!!! Hai bebe Andrei!!! Vino repede si usor pentru amandoi!!!

Shubulina, asa e, , sunt o dovada vie ca nu toate femeile pot da exclusiv LM. Era sa-mi imbolnavesc copilul crezand si incercand contrariul. Laptele meu este ok, printesa mea il mananca la biberon. Curge cat sa o tina la san, dar nu este suficient de mult cat sa o hraneasca, ii trebuie si o completare. Organismul nu functioneaza la fel pentru toata lumea, nu toate femeile reusesc sa aiba productie. Ca numai cine nu vrea nu alapteaza e o mare TAMPENIE, iar culpabilizarea mamelor care nu o fac (in Municipal a ajuns acest lucru o arta) este nedreapta si inutila.

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Offf..Patricia!! multa sanatate Irinei
Poate de asta plangea mititica, o durea gatutul. Sanatate!

Mai, vb de kk, Ana face parca prea apos si dees, bine nu e diaree, dar oare de ce asa apos? Adica, f putin e coagulat, restul mai mult lichid asa. Pediatra zicea ca debridatul o s-o regelze, sa-i mai stranga putin kk ala, dar inca fara rezultate.

Si eu ma consider activa pe forum, dar cred ca de maine...am imbulinat-o!!Singura cu doi, de miercuri mai sta tati nitel, apoi...."viata in pept".

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Fetelor,voi stocati lapte matern in congelator? Eu as vrea sa congelez cateva pungi pentru a le avea la nevoie dar nu gasesc pungi de stocare LM. Erau la farmacia Tei dar nu mai functioneaza site-ul si nu pot sa comand. Ati gasit pe undeva? Nu as vrea sa blochez biberoanele punandu-le in congelator. Nu am foarte mult lapte dar cateva pungi tot as pune.

Alex doarme putin noaptea, se trezeste dupa 1 maxim 2 ore . Si asa o tine pana dimineata. Ziua folosim pentru calmarea lui un balansoar si il leganam acolo incetisor, va recomand sa incercati, pana acum e cea mai eficienta metoda de calmare.

2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Dedicut eu stochez lapte in congelator in pungi din astea:
http://www. wonderbaby. ro/ articole-mamici/ pungi-lapte-matern/pump-save-pungi-de-colectare-lapte-matern-x20bc-medela.html (am bagat spatii pt ca nu stiu daca imi accepta).
Deja am adunat aproape 1 litru ca fetita mea nu poate bea cat produc eu si ma dor sanii de mor si ma ia cu frisoane daca nu-l scot.

Patricia, multa sanatate Irinei! sa treaca repede si sa va intoarceti acasa.

mami de Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Multumesc mult ca ai spus corect ca eu nu eram sigura cum se cheama de-aia am si scris numele in mai multe feluri. Eu in Romania nu l-am folosit ci doar aici si nu eram sigura ca am zis bine. Asa este, e ca un marar...SCuze daca am creeat confuzie.

Citat:
citat din mesajul lui ziki

din ce am citit din urma, am doua mici comentarii
* LILI_G spunea de ceaiul de "fennel", dar traducerea nu e cimbrisor - la noi. Ci FENICUL. Cimbrisorul este o floricica mica mov, care creste in zonele de munte in smocuri.
Feniculul care intr-adevar e bun pt colici (multe ceaiuri pt copii il contin) este ca un marar, o planta inalta, galbejita, cu semincioare multe.
Imi cer scuze ca ma contrazic, dar voiam doar sa va spun, ca sa nu confundati daca cereti la Plafar.

O ZI SUPER!!!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix
DPN: 15.02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

HAI DEEA!

HAI MEDEEA!

HAI VAS!

HAI ANDREI!

mami de Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

hai DEEA..hai VAS..HAI CU BEBEII

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

EU AM INCEPUT DE IERI CU protectis..VAD CA MAI SE STAMBA MAI PLANGE DAR MAI PUTIN,SI MAI IMPORTANT DOARME NOAPTEA,NU TOATA DAR DOARME,DOAMNE AJUTA[RUGA]SA LE TREACA LA BEBEII COLICII REPEDE

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Angie..de aseara am inceput sa ii dau iar Infacol.
pana acum i-am dat bonissan,espumisan,sab-simplex,colic baby,alinan.
problema e ca de la cele care contin simeticon vomita rau de tot.asa ca o luna de zile i-am dat numa din astea naturale (alinan,colic baby si bonissan). vad ca totusi de la infacol nu vomita deloc acum,desi are simeticon,probabil e concentratia mai mica.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

PAI NU STII CA MA UITAM LA POZA CU BEBICU TAU SA IAS SI AL MEU FRUMOS
eu zic ca Eduard seamana cu tine

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Angie..e minunat piticu..si seamana rauuuu cu tine

eu inca nu stiu cu cine seamana copilu meu..in prima luna semana rau cu tati..acu nu .

am facut prima plimbare cu masina.bebe a dormit tot drumul.
eu m-am simtit tare bine cand m-am intors acasa,aveam nevoie de o iesire ''la oras''

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput