Dovleceii il sarbatoresc pe Marco!(sept-oct2009)-9

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Monikus tare nasol cu intretinerea asta.Sa sti ca si eu am patit la fel ca Danuta.Nici nu se mutase guri la mine ca deja era trecut la intretinere iar luta din octombrie deja se platea intreg pentru ea.Asa ca vorba Danutei eu as aborda-o direct si i-as zice cateva Vecinei.

Cat despre Banuti eu deja i-am cheltuit mi-au venit de pe 10.

Am uitat sa zic si eu salutare fetelot.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster

"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
http://iuliapapusa.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Deci eu sunt jumatate olteanca jumatate ardeleanca. Si cam asa e, sunt si bland dar si mai intepata cand e cazul. Am noroc cu sotul ca ma mai tempereaza, el fiind genul mai impaciuitor:)Am uitat sa precizez ca mai sunt si scorpion:))

Dar adevarul e ca daca nimeni nu le da peste nas acestor persoane fara caracter, josnice si perfide, incapabile sa-si asume raspunderea (bilet nesemnat) dar dornice oricand sa te muste cand nu esti atent sau esti cu spatele, altminteri zambitoare si mieroase cand esti face to face, deci daca nimeni nu le spune verde-n fata ca au fost prinse si se cunoaste caracterul lor urat...aceste persoane nu vor inceta sa face mizerii din astea.

Am uitat sa spun ca am putini prieteni, dar aia care sunt sunt adevarati. Restul sa ma respecte sau sa-si vada de treburile lor...

Mergi la inceput

Am pe facebook pe nina patraucean. stiu ca e de pe forum dar mintea mea nu face legatura cu numele de pe forum. Plus ca vad ca la ea vine si barza, asa scrie pe facebook. Ma puteti ajuta sa-mi dau seama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

helau, helau

Te doare mintea nenica (,) cu vecinii astia. unde o incapea atat rautate??? oare ce castiga daca tu platesti o persoana in plus?!?

Am luat Monikus mai mult cu cateva zeci de lei

revin

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Danutza ninny este nick-ul Ninei pe DC

Sa o ajutam pe Raisa

Mergi la inceput

Am vazut acum ca a fost cu noi in odisee dar tot nu-mi amintesc de ea. Oricum, merci de informatie:)

Mergi la inceput

Selen, am pus poze pe facebook cu puzzle-urile Alexandrei. Trebuie sa ii mai gasesc sa-i mai cumpar, caci ii plac mult..

Mergi la inceput

sunt supeeer puzzle-urile lui Carol nu prea ii plac, insa! o sa ii mai cumpar si altele, mai colorate decat ale lui. poate il conving

Sa o ajutam pe Raisa

Mergi la inceput

Si daca tot am incarcat aparatul mic, i-am facut si 3-4 poze . Le vedeti pe facebook.
ps: a mea cand vede aparatul foto incepe sa pozeze:)))))))
O fac manechina, ce ziceti?
:)))))))))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

sunt supeeer puzzle-urile lui Carol nu prea ii plac, insa! o sa ii mai cumpar si altele, mai colorate decat ale lui. poate il conving

Sa o ajutam pe Raisa

Fiecare copil cu pasiunile lui. Al tau e cu masinutele daca am inteles bine :)
Poate ii vor placea lego-urile cu construit masini, cu unelte, chestiuni barbatesti...

Mergi la inceput