Dovleceii il sarbatoresc pe Marco!(sept-oct2009)-9
Raspunsuri - Pagina 5
Roxxy80 spune:
Un lucru bun in inscrierea copiilor mai mici de 2 ani la gradi este ca se adapteaza f rapid. In schimb, dupa varsta de 3 anisori sunt multe probleme de adaptare. Eu am fost cu caz fericit cu Matei. Prima saptamana de gradinita a fost tragica, insa cunosc copilasii care si dupa 3 luni urla, nu mananca, nu dorm bine la gradi.
Ideea e ca trebuie sa aveti variante de back-up. Trebuie sa va ganditi cu cine pot sta daca se imbolnavesc.
Am o fina care nu are pe nimeni in Bucuresti si nici de la serviciu nu se poate invoi non-stop. A vorbit cu o vecina pensionara (nu f in varsta) si s-au inteles sa stea ea cu puiul acasa in zilele cand acesta e bolnav. Ii da cateva sute de mii pe zi. Insa nici pensionarele astea nu sunt pe toate drumurile .
monikus spune:
Roxxy multi . Citesc tot un pic mai tarziu ca acu nu pot dar abia astept sa aflu vesti despre voi.
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
Raisa are nevoie de ajutorul nostrul!
Danuta1979 spune:
Da, Roxy, asa suntem noi, fara ajutoare in Bucuresti iar eu cu un job nu f usor. O sa gasim ceva solutii de back up pana la urma si o sa fie bine (azi am o dispozitie optimista, habar n-am de ce :)))
A mea face in sept. 2 ani si de atunci trebuie sa plece si la gradi/cresa ce-om decide. Sper sa fie bine caci ea e f sociabila si f iubitoare de copii si lume multa.
Roxy, te asteptam mai des. Pupici copilasilor!
selen80 spune:
Roxxy, imi pare rau ca nu ai revenit numai cu vesti bune, dar asta e cu doi copilasi mici, nu ai ce face....or trece si astea...pupam puisorii!
Laura si eu zic ca fetele, sa nu-i mai dai antitermice decat daca ajunge la 39 (sper sa nu...), in rest, daca ai cum, tine temp. in casa pe la vreo 21, maxim 22 de grade si pe MIhaita imbracat subtirel....si la noi la fel s-a manifestat o pardalnica de maseluta
Ioanna, si eu m-as speria de curcani, asa ca nu ma mir de Carol noi am refuzat pastravul total, a fost prima data cand n-a luat decat prima lingurita si apoi n-a mai vrut deloc......desi mie imi place la nebunie...
deci lego-urile au succes ziceti....o sa-i iau si eu la urmatoarea vizita la hypermarket, ca nici nu-s scumpe astea simple...
si aici cateva www.facebook.com/album.php?aid=2086526&id=1180465463&l=10691dac23" target="_blank">POZE
sper sa se vada, sunt pe FB..
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Roxxy80 spune:
Fetelor, va multumesc pentru reprimire. Incerc sa postez mai des, mai ales ca am o perioada usoara la serviciu.
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Lali, unde e cafeaua, pai se poate?!!
:))
Te iertam pt . ca esti gravida si poate aburii cafelei iti dau greuti, dar din al doilea trimestru te asteptam la datorie:)
Roxy, pupici. De ce nu ai ramas cu Maria pana la 2 ani acasa? Nu-ti era mai usor si tie, mai ales ca nu prea ai nici tu ajutoare la indemana si dispuse sa te sprijine...? Oricum, ma bucur ca ai o perioada mai usoara...Mama...cand ma gandesc ca din septembrie merg si eu la munca...Pe de o parte imi pare rau ca nu mai stau cu asta mica sa ma bucur de fiecare zi cu ea, pe de alta ma bucur caci o sa mai socializez, o sa imi circule iar neuronii etc. Dar de stresul de ma munca parca totusi nu-mi e dor...
Monikus, mai stii ceva de dana si de bebelusul ei? S-au externat din maternitate? Cum se descurca proaspata mamica cu cei 3 baietei?
Ma gandeam si la Iulika noastra caci mai are putin de tot. Data trecuta a nascut la 37 de sapt. daca imi amintesc eu bine...:) Hai Daniella, ca noi ne incalzim pt. incurajari:)
Bine, azi dau eu cafeaua:)
madyrizi spune:
buna dimi!!!
am venit si eu... dupa un kiul de cateva zile. dar am scutire... sotul meu s-a operat ieri si nu are o perioada prea buna. pe langa necazurile post-operatorii mai trebuie sa alerge si dupa concediul medical . daca te operezi la clinica privata se uita astia de parca ai caruta cu bani si nu-ti mai trebuie concediu, dar nu se intreaba nimeni de ce ai ajuns sa dai o galeata cu bani la clinica privata.
in fine...acum am 3 copii mici si ma impart cum pot. sotul e cam neajutorat, n-are voie sa faca nik, iar copiii isi cer drepturile .
revin mai incolo...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Roxxy80 spune:
Pai initial asa vroiam, insa am avut sansa sa gasesc un job extraordinar de bun (fara sa caut): salariu bun, program bun (zilnic sunt la 17.30 acasa)si f aproape de casa. daca mai stateam un an acasa trebuia sa revin la fostul loc de munca unde situatia era dramatica (restructurari mari, taieri din salariu etc) si eram prima pe lista de concediati.
A fost greu sa ma intorc la serviciu cand Maria avea doar 11 luni jumate. Pe langa acest serviciu super adevarat (mai ales in perioada cumplita prin care trece tara), Dzeu mi-a scos in cale o bona adevarata, o femeie speciala, de o sensibilitate aparte si care stie ce inseamna sa cresti un copil. Tine cont de absolut tot ce-i cer si in plus Maria o adora. Aseara am avut un soc pozitiv. A invatat-o pe Maria sa danseze de m-a dat pe spate, plangeam ca proasta. Am ramas masca si eu si sotul cand am vazut-o aseara. Insa ratez multe momente frumoase alaturi de printesa mea. Dar revederea de seara este speciala.
Citat: |
Roxy, pupici. De ce nu ai ramas cu Maria pana la 2 ani acasa? Nu-ti era mai usor si tie, mai ales ca nu prea ai nici tu ajutoare la indemana si dispuse sa te sprijine...? Oricum, ma bucur ca ai o perioada mai usoara...Mama...cand ma gandesc ca din septembrie merg si eu la munca...Pe de o parte imi pare rau ca nu mai stau cu asta mica sa ma bucur de fiecare zi cu ea, pe de alta ma bucur caci o sa mai socializez, o sa imi circule iar neuronii etc. Dar de stresul de ma munca parca totusi nu-mi e dor... |
Danuta1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxxy80 Pai initial asa vroiam, insa am avut sansa sa gasesc un job extraordinar de bun (fara sa caut): salariu bun, program bun (zilnic sunt la 17.30 acasa)si f aproape de casa. daca mai stateam un an acasa trebuia sa revin la fostul loc de munca unde situatia era dramatica (restructurari mari, taieri din salariu etc) si eram prima pe lista de concediati. A fost greu sa ma intorc la serviciu cand Maria avea doar 11 luni jumate. Pe langa acest serviciu super adevarat (mai ales in perioada cumplita prin care trece tara), Dzeu mi-a scos in cale o bona adevarata, o femeie speciala, de o sensibilitate aparte si care stie ce inseamna sa cresti un copil. Tine cont de absolut tot ce-i cer si in plus Maria o adora. Aseara am avut un soc pozitiv. A invatat-o pe Maria sa danseze de m-a dat pe spate, plangeam ca proasta. Am ramas masca si eu si sotul cand am vazut-o aseara. Insa ratez multe momente frumoase alaturi de printesa mea. Dar revederea de seara este speciala.
Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
Ei, in cazul asta ai facut bine ca te-ai intors. Pana la urma, trebuie sa ne gandim si pe termen mediu si lung la noi si familia noastra si daca apar oportunitati, atunci trebuie luate in considerare. Daca aparea ceva de genul celor povestite si pt. mine, probabil ca si eu m-as fi intors.
Ai avut noroc cu o bona asa buna. Ce program are, sta cu amandoi copiii, mai face si altceva si cu cat o platesti? Ai gasit-o prin agentii sau prin recomandarea cuiva?
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi buna dimi!!! am venit si eu... dupa un kiul de cateva zile. dar am scutire... sotul meu s-a operat ieri si nu are o perioada prea buna. pe langa necazurile post-operatorii mai trebuie sa alerge si dupa concediul medical . daca te operezi la clinica privata se uita astia de parca ai caruta cu bani si nu-ti mai trebuie concediu, dar nu se intreaba nimeni de ce ai ajuns sa dai o galeata cu bani la clinica privata. in fine...acum am 3 copii mici si ma impart cum pot. sotul e cam neajutorat, n-are voie sa faca nik, iar copiii isi cer drepturile . revin mai incolo... Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Multa sanatate sotului tau. A reusit operatia?
Si multa sanatate si tie ca sa poti sa ai grija de toti trei :)
Pupici de incurajare