BIOGENESIS FETILITY CENTER(26)
Raspunsuri - Pagina 8
nutzyca spune:
ingers,fii puternica orice ar fi,bb va rezista daca vrea dumnezeu,ma rog ptr tn si bb tau
bombi spune:
ingeras, multa sanatate tie si la bebe! Doamne ajuta sa treci cu bine peste aceasta incercare.
catalina2307 spune:
Hello dragelor, ingeras este internata in spital iar bebe este ok, creste, nu pare deranjat de hematom si sangerari.
Ea nu mai este agitata iar acum vrea nu vrea va sta intinsa in pat fara sa isi mai gaseasca alte preocupari .
filipac1979 spune:
Buna dimineata
Multumim Catalina de informatii, ne bucuram ca sunt bine si bebe si Ingeras, stiam noi ca sunt niste luptatori amandoi. Ii transmitem toate gandurile noastre bune si daca nu sta cuminte ii dam bataita.
Ieri am fost si eu la intalnirea cu bebe. A fost una f rapida pt ca doctorita se grabea dar mi-a zis ca e acolo, a vazut punctuletul si sacul. dupa ecograf are 5 saptamani si 3 zile. mai vin peste 2 saptamani. mi-a zis sa iau in continuare tratamentul si in plus 3 nospa pe zi pt ca "e un copil prea pretios". dar nu stiu ce sa zic cu asta ca mie nu mi-a fost rau, nu m-a durut burta, n-am avut sangerari pana acum, multumesc lui dumnezeu. ieri m-am simtit mai ciudat dar in rest nu. asa ca stam cuminti si asteptam sa crestem.nu mi-a zis nimic nici de vitamine dar eu iau deja de o saptamana.
cam asta a fost prima mea intalnire.
o asteptam pe tokyo sa ne povesteasca si ea cum a fost.
va [up si va doresc o zi minunata!
honeys spune:
Catalina, Multumim pentru informatii .
Ingeras, esti un model pentru mine (ca si Catalina) va admir ca aveti atata putere si-mi dati si mie. Ma rog la Doamne-Doamne pentru lipiciosul tau.
Va pup cu drag.
catalina2307 spune:
Bravo filipac, Doamne ajuta.
Despre nospa ce sa spun....nu face rau dar nici nu ii vad rostul daca nu ai dureri, contractii. Si eu am luat 3/zi (de 80) la care mai adaugam scobutil sau uscosin dar numai in perioadele cu dureri, mici contractii.
La o varsta asa mica a sarcinii tb sa mergi la un super ecograf si la un medic cu rabdare pt a fi sigura ca a masurat si a vazut tot. Eu am facut eco la 5s6z si nu se vedea activitata cardiaca. Si am fost la Dr. Herghelegiu care pe langa faptul ca stie ce face si-a dat toata silinta sa descopere o miscare . A doua zi de dimineata , fix la 6s activitatea cardiaca era vizibila. Anastasia a fost toata sarcina mai micuta decat ce spuneau scriptele iar de pe la 36s nu a mai luat in greutate deloc.
In concluzie este bine de stiut un lucru. Copiii sunt diferiti, sarcinile sunt diferite, noi suntem diferite, ecografele si mai diferite .
Cand faci urmatoarea poza la maimutzel?Peste 2s?
Tokyo - ???????
honeys - cum esti?
PETRICIA - pup iu.
honeys spune:
Catalina...iau vitamine si de toate ma pregatesc de transfer.
Mi-e frica de ce va urma, psihic vorbind...m-a terminat pierderea sarcinii, nu mi-a revenit, dar trebuie sa merg mai departe.
Imi fac cadou de 1 martie 3 sau 4 sufletele pastrate in zapada. Daca le va fi drag de mami lor, o sa inceapa restul stresurilor de care vorbeai tu, cand le povesteai fetelor cum e cu stresul.
tokyo spune:
acum am ajuns si eu.
in primul rand, ma bucur enorm ca ingeras si bb sunt bine!!! Doamne ajuta!!! adevarati luptatori !!!
noi suntem bine. l-am vazut azi pe bb, are 5s6z, e bine prins si i-am auzit putin inimioara. o sa repetam eco peste 2 sapt.
eu am ceva dureri de burta si de spate, dar o sa iau no spa. in rest, totul bine.
catalina2307 spune:
honeys - pierderea unei sarcini este o trauma ....dar din pacate se intampla. Trebuie sa trecem peste si sa avem puterea de a o lua de la capat.
Eu nu le-am dat nici o sansa omuletilor de zapada, spre rusinea mea nu am crezut in ei si am facut acel FET numai pt a termina embrionii si a o lua de la capat.Si spre surprinderea mea FET -UL a fost lozul castigator. Asa ca stim sigur ca se poate.
Capul sus si multa incredere.
tokyo - bravo, ma bucur nespus. Ai facut eco la clinica? Te astept cu detalii si de la intalnirea cu medicul tau.