BIOGENESIS FETILITY CENTER(26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

neata,fetelor,azi am fost la spital cu speranta ca imi va face eco...dar nu mi-au facut,au spus ca la 7 saptamani se face eco ptr a fi mai siguri de ce vad,am insistat dar degeaba,au spus ca e posibil sa nu se vad nimic si atunci o sa fiu mai stresata,sunt putin suparata,imi doream sa fac eco sa vad macar daca se vede bb acolo,am asteptat mult ziua de azi nici sa dorm nu am putut...asta e,in alta parte nu pot merge,nu ma ia nimeni fara programare
ELLA,am intrebat o asistenta despre costul unui fiv si a spus ca e undeva in jur de 5000 de euro,parerea mea e cam scump,dar daca spui ca ai o matusa aici, spunei sa se interesese si la alte spitale,bafta multa
INGERAS,ma bucur ca esti putin mai bn,tot raul spre bn s fie,cand mai mergi la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Ingeras tin pumnii, bebelul trebuie sa fie bine si sa raman cu tine, nu poate fi altfel, ma bucur ca esti mai bine , de-ne vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Nutyca, multumesc mult ca ti-ai adus aminte sa intrebi. Cred ca asta e pretul pe la ei, am mai gasit si eu pe un site la fel.
Multa sanatate si sarcina fara probleme iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui nutzyca

neata,fetelor,azi am fost la spital cu speranta ca imi va face eco...dar nu mi-au facut,au spus ca la 7 saptamani se face eco ptr a fi mai siguri de ce vad,am insistat dar degeaba,au spus ca e posibil sa nu se vad nimic si atunci o sa fiu mai stresata,sunt putin suparata,imi doream sa fac eco sa vad macar daca se vede bb acolo,am asteptat mult ziua de azi nici sa dorm nu am putut...asta e,in alta parte nu pot merge,nu ma ia nimeni fara programare
ELLA,am intrebat o asistenta despre costul unui fiv si a spus ca e undeva in jur de 5000 de euro,parerea mea e cam scump,dar daca spui ca ai o matusa aici, spunei sa se interesese si la alte spitale,bafta multa
INGERAS,ma bucur ca esti putin mai bn,tot raul spre bn s fie,cand mai mergi la eco?

Te-a mintit parerea mea ....exagerez evident
eu am facut prima echo la 4 sapt si 5 zile....si bineanteles k se vedea
la 5 sapt si 3 zile se vedea inimioara cum pulsa ...iar la 6 sapt am auzit-o cu zgomot.
de ce nu mergi la un cabinet particular ?
pupici

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

offf...sa merg la altul imi trebuie programare,imi face dar peste o luna...doar in caz de urgenta ma ia mai devreme,de mintit nu m au mintit ptr ca asa lucreaza ei,am mai vb cu o fata care tot acolo a facut fiv si mi-a confirmat ca la 7 fac eco...cam nasol cei drept dar na...

Mergi la inceput

Citat:

offf...sa merg la altul imi trebuie programare,imi face dar peste o luna...doar in caz de urgenta ma ia mai devreme,de mintit nu m au mintit ptr ca asa lucreaza ei,am mai vb cu o fata care tot acolo a facut fiv si mi-a confirmat ca la 7 fac eco...cam nasol cei drept dar na...

da in ce oras esti ?

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

antwerpen

Mergi la inceput

Citat:

antwerpen

Belgia ?

atunci nu mai zic nimic....nu stiu cum e acolo
oricum ,stiu k e greu ...incearca sa te relaxezi si sa gandesti pozitiv.

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

da,belgia,ei merg pe principiul lor, daca pot spune asa,fac ET cu un singur embrio la primele doua incercari,nu mai multi,lasa tot sa decurga de la sine in ceea ce inseamna organism,un ex ar fi unu la mn,la prima sarcina am avut sangerari din a 10 zi dupa ET si nu mi-a dat nici un tratament de sustinere in fara de utrogestan care l-am inceput in prima zi de ET,in rest nimic,am intrebat daca e vre-un tratament sa faca ceva in acea situatie si a spus ca totul decurge de la natura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

ma duc acum iar la tutu, este pos sa ma internez.
sangerez iar f rau, se pare ca 14 e ora mea :)

nu stiu daca bb e ok sau nu.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput