BIOGENESIS FETILITY CENTER(26)
Raspunsuri - Pagina 5
filipac1979 spune:
tokyo din pacate abia joi am gasit loc si atunci la o ora f aiurea, adica la 14.40.asta inseamna ca trebuie sa plec pe la 13 de la servici si nici nu ma mai intorc pt ca fac o ora pana la bacau. eu m-as fi dus azi, dar m-am hotarat ca orice ar fi la mine in oras nu merg, n-am incredere. daca mi s-a pus pata ca ma duc la bacau, trebuie sa am incredere in instinctele mele.
azi il duc pe bebe la spectacol - la un stand up
cel mai tare ma enerveaza gerul asta, asa m-am saturat de el si mi se pare ca il simt la burtica desi ma imbrac f gros. sau poate e doar operatia mea ca si aia e sensibila saraca la frig.
vreau sa vina primavara
tokyo spune:
e bine si joi:)abia astept sa-mi povestesti!!!
si aici e f frig - si tb sa avem grija sa nu racim.
antoemma spune:
Ingeras, s-ar putea sa sangerezi de la tratamentul pentru trombofilie. De la aspenter mai exact. Ar trebui sa vorbesti si cu hematologul sa vezi daca nu ar fi mai bine sa intrerupi un timp aspenterul sau clexane-ul sau sa iei doze mai mici. Si sora mea, Dedicut, a sangerat in saptamana a sasea si a redus doza de aspenter. A fost tot cu sange rosu dar bebe nu a avut nimic. Ea nu lua inca Clexane atunci dar a trecut la aspenter 1 la doua zile. A inceput Clexane dupa ce s-a oprit sangerarea si s-a vazaut ca bebe e OK. Bafta iti urez. Nu dispera ca multe fete care au facut tratamentul asta au sangerat.
Ar fi bine totusi sa stai un timp in pat, pana se linistesc apele. Cred ca s-a eliminat hematomul.
Mami de 2004 si 2010
ingeras26a spune:
Multumesc f mult.
Am intrerupt aspenterul. Bb este ok, hematomul nu s-a eliminat insa, are 3 cm...partea buna este ca nu e lipit de saculet, ci sub el. Bb se pare ca e destul de lipicios, sa-l pupe mama pe el.
Am luat decizia, desi mi-e extrem de greu sa lipsesc de la serv, sa stau acasa toata sapt, cat mai linistita. Este cazul sa-mi vad prioritatile...
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ingeras26a spune:
Am inceput iarasi sa sangerez, tot rosu...
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
PETRICIA spune:
Ingeras, totul este de la nebunia care o ai acolo...bebelul este bine , calmeaza-te ca o sa treaca totul, nu intra in panica , o sa fie totul bine, dar tre sa te calmezi, doctorul ce ti-a zis?
ingeras26a spune:
Aseara am avut o hemoragie urata de tot, am sangerat ff mult, bb este ok deocamdata, dar trebuie sa fie un mare luptator sa reziste.
Acum, deocamdata, sunt ok, mai am putin maro.
Stau in pat...
Voi cum sunteti? va doresc sa nu treceti niciodata prin ca am trecut eu, este groaznic.
Sarcini usoare, fetelor si va astept cu vesti bune!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
PETRICIA spune:
Imgeras trebuie sa fi tare, pt ca bebe sa ia puterea de la tine, o sa fie bine sa vezi... trebuie sa ai incredere