BIOGENESIS FETILITY CENTER(26)
Raspunsuri - Pagina 4
Arianna_M spune:
Bravo Ingeras
si eu am avut hematom de 1 cm ,am sangerat de la el ca la cm ....dar acum a trecut hematomul
Ne rugam la Doamne-Doamne sa fie bine pana la termen.
Petricica
13 + ........ cu
Bebe
ingeras26a spune:
Multumesc mult pt incurajari, fetelor!
sar'na :)
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ingeras26a spune:
Fetelor, eu aseara am sangerat destul de rau (rosu cu chegulete mici), astazi vad ca maro, mai putin.
Arianna, povesteste-mi mai mult...te rog, sunt disperata...
Nu stiu daca de la sangele din cavitatea uterina de care mi-a spus ieri Tutunaru sau de la sarcina, nu stiu daca bb este ok, sunt praf.
Stau acasa si azi si maine, nu mai iau aspenter si asteptam sa vedem ce se intampla.
Oare cand ma pot duce la o eco sa vad daca mai este bb?
Povestiti-mi daca mai stiti cazuri, aruncati-mi un colac de salvare...
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
Arianna_M spune:
Ingeras.....chiar am vrut ieri sa iti spun k s-ar putea sa sangerezi , dar am zis sa nu te speri.
la mine a fost asa :
la 8 sapt a inceput cu ceva roze ....a tinut cateva zile.....apoi a devenit maro ...era in cantitate foarte mica.
am mers la echo de 2 ori pe sapt......hematomul nu se vedea.
apoi la 9 sapt asa dintr-o data (in ziua aia facusem si ceva efort )...m-a luat pe nepregatite .....m-am facut varza pe pantaloni , noroc k eram acasa.
mi-a curs si foarte multe chegulete de un rosu aprins(scuze pt descriere)
am mers la urgenta , la tutunaru ...el a fost singurul care mi-a rasapuns duminica seara .
mi-a facut echo , bebe era bine , atunci a vazut si hematomul de 1 cm.
vroia sa ma interneze , dar am refuzat.
am stat acasa lipita de pat 3 sapt cu no spa , scobutil si uscosin, si injectiile cu pregnyl.
am renuntat la clexane , asta dupa ce m-am consultat cu 2 hematologi si cu Dr.D , dr.care ma urmareste ......da nici eu nu mai stiu la cine am mers .
cand am mers pe 20 sau 22 nu mai stiu cand a venit dr D in ianuarie ,chiar in ziua aia am sangerat iar , nu asa mult dar era rosu-rosu.
mie mi se parea foarte mult , dar cand m-a vazut dr. a zis k nu e mult , si ca sa stau linistita , o sa treaca .
si asa a fost .....repaus total ....doar la baie am mers , am pus utrogestanul si am stat cumintica.
Slava Doamnului acum bebe este bine.
dar a fost groaznic.
eu zik sa mergi la echo k sa te linistesti.
pe T , l-ai sunat ?
hai k m-am intins
13 + ........ cu
Bebe
filipac1979 spune:
neata!
off ingeras, prin ce treci si tu. ieri ne anuntai fericita de inimioara, azi esti naspa.
din pacate eu la cap sarcina is varza, chiar n-am studiat, n-am ramas niciodata. dar tu ai trecut prin foarte multe si te inteleg perfect. asa ca sunt alaturi de tine si de bebe si ma rog la doamne doamne sa fie bine.
nu uita ca noi, toate de aici suntem niste invingatoare si bebeii nostri la fel, asa ca o sa fie bine.
o imbratisare mare mare
PETRICIA spune:
Ingeras o sa fie bine...hai capul sus nu te mai stresa, Dumnezeu vrea sa fie bine, , ai incredere.
tokyo spune:
citimd prin ce treci, ingeras, imi dau seama ca tratamentul si procedura FIV au fost de fapt cel mai usor lucru care ni s-a intamplat si ca adevaratele probleme pot aparea abia dupa ce se prinde bebe.
nici eu nu am experianta cu sarcina - eu am intrerupt la cerere o sarcina acum vreo 10 ani (ale tineretii valuri ...) si acum e prima data cand am ramas iarasi insarcinata, neavand nicio problema nici eu, nici sotul ...
trebuie sa te rogi ca bebe sa fie puternic si tu sa ai taria sa treci cu bine peste aceste incercari eu cred ca va fi bine.ne vom pastra in foarmatie de 3 bb (tu, eu si filipac) pana in octombrie!!!
iti dai seama ce emotii am si eu pana vineri ...
dar am incredere ca totul va fi bine!
ingeras26a spune:
Arianna, multumesc mult. Stau in pat, evident.
Astept sa-mi spuna T cand sa ma duc la eco iar.
Acum nu mai sangerez, am mai avut de dimi dar nu rosu, ci maro.
Tokyo, Filipac, nu va faceti griji pt voi, o sa fie bine, veti vedea!
Petricia si restul fetelor, multumesc de incurajari, soer sa fie doar hematomul...
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Arianna, multumesc mult. Stau in pat, evident. Astept sa-mi spuna T cand sa ma duc la eco iar. Acum nu mai sangerez, am mai avut de dimi dar nu rosu, ci maro. Tokyo, Filipac, nu va faceti griji pt voi, o sa fie bine, veti vedea! Petricia si restul fetelor, multumesc de incurajari, soer sa fie doar hematomul... Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 5 sarcini pierdute 5-8 sapt 1 extrauterina 1 FIV nereusit (6 blasto AA) |
Asa sa faci ....stai cumintica in pat , iei tratamentul , pui utrogestan si gandeste pozitiv
13 + ........ cu
Bebe