BIOGENESIS FETILITY CENTER(26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

Citat:
citat din mesajul lui filipac1979

a, am uitat, felicitari pt fetita arianna.
tokyo nici eu nu stiu ce sa zic - vineri si sambata eram ca un balon si niste dureri am simtit dar nu stiu daca de la burta umflata sau de la altceva. vineri chiar am luat un nospa. sanii ma mai dureau noaptea, dar acum parca nici asta nu se mai intamppla. in schimb a inceput sa mi se veda dunga aia pana la ombilic.
in rest nici urma de greata, voma.

sa-ti activeti si tu PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pe mine ma dor sanii, dar v-am spus, nu ff rau. In schimb s-au marit destul de mult si incep sa-si schimbe forma, se transforma in biberoane
Am intepaturi nasolae rau cateodata, de-abia ma pot ridica de pe scaun. Nu dureaza mult, dar sunt f intense. probabil ca incep sa se intinda ligamentele, nu stiu.

Nu stiu cum rezistati sa nu va duceti la eco
Tokyo, tu intentionezi sa ramai la Poiana?

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

tokyo am pm activat, iti trimt eu ca sa vedem daca mergem
ingeras da nu mai rezist cu eco, numai la asta ma gandesc.dar tu dupa ce l-ai vazut pe bebe te-ai mai linistit pp nu?si te mai duci si vineri la clinica?

Mergi la inceput

sa stii ingeras ca si eu m-am speriat putin de intepaturi - unele sunt chiar dureroase ... aseara parca am simtit mai intens ... o sa iau no spa, daca va fi intr-adevar nevoie.

cat despre dr. Poiana, nu voi merge la el. inca imi caut medic (as vrea de la filantropia sau municipal: am cateva prietene care au nascut la municipal si au f multumite, iar despre filantropia am auzit numai lucruri f. bune in ultima vreme). o sa rezolv sapt asta si cu medicul.

incerc sa rezist pana vineri ...
se anunta o sapt incarcata la munca si va trece repede. aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Tokyo, nu ma mai duc la clinica, ma duc tot la Tutu sa vad inimioara. M-am mai linistit un pic, o sa ma linistesc si mai mult dupa ce vad inimioara.

Filipac, nu-ti apare sus PM, deci nu-ti putem trimite nik.
Eu ian No-Spa forte de 80 daca ma doare rau...chiar de 2-3 ori pe zi.

Bafta multa, multa!

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

multumim, la fel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eu la municipal am pierdut gemenii. Am plecat cu klebsiela, streptococi si stafilococi. Am fost curetata fara anestezie. Mi s-a dat paracetamol pt septicemie .
Un spital mai mizerabil cu personal mai infect nu am vazut in viata mea. Nu as mai merge acolo nici sa mor.
Cred ca toate spitalele sunt ok si toti ginecologii priceputi in cazul unei sarcini normale, fara probleme.

Poate intra si irina sa ne spuna cum i-au tinut copilul nemancat 2s ca se gandeau ei ca e grav bolnav si tb operat. Cand l-a transferat intr-un alt spital este adevarat....era bolnav. De foame si klebsiela in gat si pe piele culese din municipal.

Scuse de offtopic dar cand citesc municipal mi se ridica parul pe mine. Nu imi doresc sa mai treaca cineva prin ce am trecut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Cata ce sa spun imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, sti toate aceste povestiri dureroase imi lasa un gust amar.
Ariana
Pup fetele toate

Mergi la inceput

vazut inimioara, 122 batai / minut. yupiiii!

Am insa si un hematom langa, continui cu pregnyl-ul si restul tratamentului. Fie sde va elimina, fie se va absorbi...o sa vedem.

pup

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

felicitari,ingeras,sa fiti sanatosi si sa cresteti mari,ma bucur ca ai scapat de grija asta...sincer,si eu asptepam sa vad ca vii cu vestea asta,dar nu ma asteptm asa vii asa repede,FELICITARI

Mergi la inceput