Fluturasi.de martie-aprilie 2011(149)Bv Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 17
millie spune:
Faza e ca la camera de garda am fost .Acolo am dat de 2 asistente la care le-am explicat ca doresc un control ,au dat telefon la sefa de sectie care le-a spus sa ma duca la sectia de nasteri sa ma vada, am ajuns acolo sa razgandit ca ea defapt nu e pe sala sa vina un altul x.Bun ,acolo ma iau la intrebari asistentele ca cine ami monotorizeaza sarcina si cand le-am spus ca in alt oras am doc.ginecolog au luat foc,ca ce aici nu sint doctori?Pana la urma ma luat moasa in primire ma consultat dar doc nu a aparut si probabil nici nu la anutat nimeni sa vina sau nu a vrut.Oricum nu e primaoara cand patesc asa ceva aici
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
30s
catank spune:
millie Parca imi povestesti o intimplare din anii 50, ...si atunci era mai bine, ...cred
Multa sanatate iti dorec, stai cumintica in pat...trebuie sa fie bine. 
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
33+
madutza_bra spune:
n-am rabdare sa ma uit la nimic la tv. sotul a pus un film dar nici pe ala n-am rabdare sa-l vad 
asa ca ma gandesc sa strig o prezenta:![]()
petit ange
danusca
msbb
bebe naty
aimee
iulika 29
simonaj
georgyuly
anemib
anadomnica
danami
donna_ly
cristina sb
djlaura
deea
andreeadeea
alina.m
ama
persi
brotacel
madutza
kmy black
karisma
xeo
wow ce de fete lipsa
Hai fetelor, iesiti la apel. macar sa stim ca sunteti bine 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 4 zile !!!

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
ce mamici piteshtecnce frumoase avem!!! 

cat despre burtica cea mai mare......anaxena...cred ca, conduci...![]()
![]()
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 8 zile !!!!
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauriciu_25 andreea dar de ce nu vrei pe 1 martie?mie mi se pare o data super faina...acum e parerea mea doar...dar eu am o prietena nascuta in 1 martie si nimeni nu uita de ziua ei niciodata!ar fi martisorul tau cel mai frumos34 saptamani de fericire cu baietel scump si drag AMR- 6 SAPTAMANI |
Nu imi place intrucat atunci se serbeaza fetele,si sa le duca el flori de ziua lui, nu vreau. M-am tampit de la sarcina, dar asa gandesc eu.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+
Rares Andrei
AMR 2 saptamani
copiloi spune:

www.copiii.ro/articol/Cum sa respiri la nasterea naturala.450.html" target="_blank">Tehnici de respirat la nasterea naturala
35 +
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui millie Faza e ca la camera de garda am fost .Acolo am dat de 2 asistente la care le-am explicat ca doresc un control ,au dat telefon la sefa de sectie care le-a spus sa ma duca la sectia de nasteri sa ma vada, am ajuns acolo sa razgandit ca ea defapt nu e pe sala sa vina un altul x.Bun ,acolo ma iau la intrebari asistentele ca cine ami monotorizeaza sarcina si cand le-am spus ca in alt oras am doc.ginecolog au luat foc,ca ce aici nu sint doctori?Pana la urma ma luat moasa in primire ma consultat dar doc nu a aparut si probabil nici nu la anutat nimeni sa vina sau nu a vrut.Oricum nu e primaoara cand patesc asa ceva aici mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 30s |
Doamne Dumnezeule, in ce oras stai????? Vb Catankai, parca nu ne aflam in 2011, ci suntem mult mai inapoiati. Ai grija de tine si mai da-ne cate un semn sa stim ca esti bine.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+
Rares Andrei
AMR 2 saptamani
ailed_dota spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Nu imi place intrucat atunci se serbeaza fetele,si sa le duca el flori de ziua lui, nu vreau. M-am tampit de la sarcina, dar asa gandesc eu. ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei AMR 2 saptamani |
vine el cand tb nu-ti mai face pb...
si eu ma gandesc cans sa vina bb ca de, e ceza, si ma gandesc la 21 martie.. ca intra in berbec..
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11
mandreeac spune:
citat din mesajul lui copiloi![]() www.copiii.ro/articol/Cum sa respiri la nasterea naturala.450.html" target="_blank">Tehnici de respirat la nasterea naturala ![]() 35 + |

Un mesaj atat de scurt?????/ Ce mai faci, cum te mai simti?Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 2 saptamani
miki1979 spune:
mama mia

ce pitestence sexoase
f dragute sunteti si felicitari pt intalneala

cat despre burta...ar fi culmea sa nu conduca anaxena, doar are o luna de sarcina in fata lor

mami de Vlad 09.04.2009 si
s37 cu