Fluturasi.de martie-aprilie 2011(149)Bv Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Faza e ca la camera de garda am fost .Acolo am dat de 2 asistente la care le-am explicat ca doresc un control ,au dat telefon la sefa de sectie care le-a spus sa ma duca la sectia de nasteri sa ma vada, am ajuns acolo sa razgandit ca ea defapt nu e pe sala sa vina un altul x.Bun ,acolo ma iau la intrebari asistentele ca cine ami monotorizeaza sarcina si cand le-am spus ca in alt oras am doc.ginecolog au luat foc,ca ce aici nu sint doctori?Pana la urma ma luat moasa in primire ma consultat dar doc nu a aparut si probabil nici nu la anutat nimeni sa vina sau nu a vrut.Oricum nu e primaoara cand patesc asa ceva aici

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

millie Parca imi povestesti o intimplare din anii 50, ...si atunci era mai bine, ...cred

Multa sanatate iti dorec, stai cumintica in pat...trebuie sa fie bine.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

n-am rabdare sa ma uit la nimic la tv. sotul a pus un film dar nici pe ala n-am rabdare sa-l vad

asa ca ma gandesc sa strig o prezenta:

petit ange
danusca
msbb
bebe naty
aimee
iulika 29
simonaj
georgyuly
anemib
anadomnica
danami
donna_ly
cristina sb
djlaura
deea
andreeadeea
alina.m
ama
persi
brotacel
madutza
kmy black
karisma
xeo

wow ce de fete lipsa
Hai fetelor, iesiti la apel. macar sa stim ca sunteti bine

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 4 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce mamici piteshtecnce frumoase avem!!!
cat despre burtica cea mai mare......anaxena...cred ca, conduci...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 8 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

andreeadar de ce nu vrei pe 1 martie?mie mi se pare o data super faina...acum e parerea mea doar...dar eu am o prietena nascuta in 1 martie si nimeni nu uita de ziua ei niciodata!ar fi martisorul tau cel mai frumos

34 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 6 SAPTAMANI

Nu imi place intrucat atunci se serbeaza fetele,si sa le duca el flori de ziua lui, nu vreau. M-am tampit de la sarcina, dar asa gandesc eu.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

www.copiii.ro/articol/Cum sa respiri la nasterea naturala.450.html" target="_blank">Tehnici de respirat la nasterea naturala

35 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie

Faza e ca la camera de garda am fost .Acolo am dat de 2 asistente la care le-am explicat ca doresc un control ,au dat telefon la sefa de sectie care le-a spus sa ma duca la sectia de nasteri sa ma vada, am ajuns acolo sa razgandit ca ea defapt nu e pe sala sa vina un altul x.Bun ,acolo ma iau la intrebari asistentele ca cine ami monotorizeaza sarcina si cand le-am spus ca in alt oras am doc.ginecolog au luat foc,ca ce aici nu sint doctori?Pana la urma ma luat moasa in primire ma consultat dar doc nu a aparut si probabil nici nu la anutat nimeni sa vina sau nu a vrut.Oricum nu e primaoara cand patesc asa ceva aici

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 30s

Doamne Dumnezeule, in ce oras stai????? Vb Catankai, parca nu ne aflam in 2011, ci suntem mult mai inapoiati. Ai grija de tine si mai da-ne cate un semn sa stim ca esti bine.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

andreeadar de ce nu vrei pe 1 martie?mie mi se pare o data super faina...acum e parerea mea doar...dar eu am o prietena nascuta in 1 martie si nimeni nu uita de ziua ei niciodata!ar fi martisorul tau cel mai frumos

34 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 6 SAPTAMANI

Nu imi place intrucat atunci se serbeaza fetele,si sa le duca el flori de ziua lui, nu vreau. M-am tampit de la sarcina, dar asa gandesc eu.

AMR 2 saptamani

vine el cand tb nu-ti mai face pb...
si eu ma gandesc cans sa vina bb ca de, e ceza, si ma gandesc la 21 martie.. ca intra in berbec..

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa

AMR 5 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

www.copiii.ro/articol/Cum sa respiri la nasterea naturala.450.html" target="_blank">Tehnici de respirat la nasterea naturala

35 +

Un mesaj atat de scurt?????/ Ce mai faci, cum te mai simti?

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

mama mia ce pitestence sexoase f dragute sunteti si felicitari pt intalneala
cat despre burta...ar fi culmea sa nu conduca anaxena, doar are o luna de sarcina in fata lor

mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu

Mergi la inceput