Fluturasi.de martie-aprilie 2011(149)Bv Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

ce burticutze frumoase,acolo in pitesti!sunteti grozave
ce frumos...eu n am pe nimeni prin apropiere...tare fain oricum ca v ati putut intalni

34 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Buna seara fetelor
Astazi am avut o zi....acum dupa un nani mi-am mai revenit parca .Sa va spun ce am patit :dimineata pe la ora 7 m-am trezit cam "uda",nu stiu cum am dormit sau ce am visat ca nu am simtit nimic si nu am putut sti ce sa intamplat.Primul gand a fost ca mi sa rupt sau fisurat membrana, am incercat totusi sa ma calmez mai ales ca nu ma durea nimic.Ei tot cu gandul acolo pe la 11 dimi a inceput sa-mi se inatreasca burta si sa ma doara spatele,m-am panicat .Am sunat-o pe mami si i-am spus sa vina sa ia fata ca eu merg pana la spital la un control.Acolo am avut o intreaga aventura dar mai bine nu povestesc,in fine ma vede moasa intr-un final ,ami face control,monotorizeaza bataile inimi la bebe si spune ca mebrana nu e fisurata si colul inchis dar pt. linistea mea sa merg la un eco.Pana am plecat de acolo sa facut ora 14 si cum e wek toate ecografele aveau program de dimi astazi ,asa ca ciuciu eco pana luni. Acum nu-mi ramane sa sper ca am scapat inconstient pe mine si nu e altceva pana ajung la un eco.Am uitat sa va spun ca doc al meu e in alt oras si e in concediu si oricum nu aveam cum ajunge acolo deoarece sotul nu este acasa si nu am avut la cine apela la orele alea.Uff sper sa stea bebita cuminte pana la termen

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 30s

Iti tin pumnii sa fie totul bine, dar la voi nu exista un spital de urgenta, camera de garda sa te vada orice alt doctor, pentru linistea ta???? Ai grija de tine.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Super pozele, super burtici!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

millie acum esti singura acasa? nu e nimeni cu tine? vb lui mandreeac, la urgente nu poti merge? dar ai contractii acum? sau ceva dureri?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

madutza si mie mi se pare ciudat ca nu am facut o pana acum...dar n am rezistat si am pus mana pe telefon sa o sun pe doctorita...care mi a zis sa stau linistita ca e ok, sa nu imi fac probleme ca daca era Ig m pozitiv atunci era problema, asa sunt protejata acum ma simt teribil de prost ca am deranjat o la ora asta dar macar o sa dorm bine la noapte....

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cami, nu cred ca superi pe nimeni. mie imi place f mult cum gandesti

millie, pana luni stai linistita. Daca Doamne fereste s-au fisurat membranele, acestea se refac. Daca ar fi fost rupte ar fi curs cat o galeata de apa sau ar curge in continuu. Asa ca stai cumintica ca nu nasti acum

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 4 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

andreea pe 2 martie

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa

AMR 5 saptamani
69/11

E si asta o idee. Sa vedem pe 21 cand ma duc la dr, ce imi va spune si care e data, dar pe 1 sigur nu vreau.

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

madutza si mie mi se pare ciudat ca nu am facut o pana acum...dar n am rezistat si am pus mana pe telefon sa o sun pe doctorita...care mi a zis sa stau linistita ca e ok, sa nu imi fac probleme ca daca era Ig m pozitiv atunci era problema, asa sunt protejata acum ma simt teribil de prost ca am deranjat o la ora asta dar macar o sa dorm bine la noapte....

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

nu ai de ce sa te simti prost. sunt sigura ca nu ai fost singura care ai sunat-o cu intrebari la ore mai inaintate

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 4 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

madutzadaca s-ar rupe membranele ar curge apa, nu?
Dar eu cind am fost la eco, am vb dr cu o pacienta la tel., apoi imi poveste ca i s-a rupt mebranele si a trmis-o la un dr sa o ''sudeze'' ptr a evita o sarcina prematura. Oare nu am inteles eu bine?

cami mama in biserica nu are voie 40 de zile chiar daca i se face molifta?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

andreeadar de ce nu vrei pe 1 martie?mie mi se pare o data super faina...acum e parerea mea doar...dar eu am o prietena nascuta in 1 martie si nimeni nu uita de ziua ei niciodata!ar fi martisorul tau cel mai frumos

34 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput