Colectia de toamna-iarna 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Beatrice-pneumonie interstitiala, diagnisticata ieri. La ctrl de luni (alt dr.) a zis ca nu are nimic pulmonar.
Am refuzat internarea (spit. de copii e la 3 min de noi), vine asistenta acasa sa-i faca injectiile. Aveti idee cam cat se da? Orele sunt: 5.30, 13.30, 21.30.
Azi mergem la raza.

felicia, sot de bianca, La multi ani!

Mergi la inceput

Of, Noki, sanatate multa! Am ramas masca la faza cu divortul.

soso, bine ca e ok inimioara Soranei

crisMH, in Bucovina se dau martisoare barbatilor de 1 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Crissy, sanatate multa lui Beatrice!
Eu zic sa intrebi asistenta cat ii datorezi, ma gandesc ca iti spune ea. Altfel nu stiu, n-am mai facut injectii acasa de cand eram mica si atunci se ocupa mama cu plata :) Ma astept sa fie 5-10 RON, daca nu e mare efortul pt asistenta sa vina.

soanso distractie placuta la botez!

Maria apropo de concediu, cu review-urile astea, mai ales cele scris de romani, m-am lamurit. Despre Sicilia am citit pe Softpedia ca Palermo e naspa, ca e mizerabil, ca mancarea in Sicilia e proasta... Si la fata locului, Palermo a fost highlight-ul excursiei (e adevarat ca nu straluceste de curatenie dar orasul e minunat) iar de mancare ce sa mai zic.

Mi s-a inseninat ziua de azi, am primit pe mail de la fostii colegi un link la un articol despre proful meu de mate din liceu. Mi-a trezit amintiri foarte frumoase. Sper sa aiba si fetele mele parte de asa profesori. Of.

http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/timisoara-grigore_moisil-informatica-matematica-adevarul_de_seara-George_Georgescu_0_436756353.html#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Crissy, sanatate multa, multa puiului mic!
Zic si eu: daca-i dai 10-15-20 lei/zi ar trebui sa fie ok.

Mergi la inceput

Corap ce a mai facut prietena ta care alapteaza cu galma? (Scuze fetelor, e o continuare la o discutie la telefon :) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a, a fost la I si a luat antibiotice pana la urma. Acu e bine :)

Crissy, multa sanatate Beei.

Pe ai mei nu i-am dus inca la gradinita, si nu-i duc tocmai acum cu 8 martie - stau asa de bine acasa, sunt fericiti, eu sunt fericita ca nu tre sa mai trag de ei dimineata; se inteleg mai bine intre ei in ultima vreme - acu' ma gandesc de ce sa-i mai duc... hmmmmmmm

fug :( treba multa

Mergi la inceput

Corap, ma bucur ca s-a rezolvat pana la urma. Asa am facut si eu, daca nu s-a retras dupa 2-3 alaptari am ajuns la dr si la antibiotic, mai bine asa decat sa ajungi la abces mamar care = operatie + ablactare fortata.
Eu ma tot uit de cateva zile la pozele tale, printre picaturi. Faine poze!

Mergi la inceput

Am revenit, radiografia a confirmat diagnosticul. Tratamentul dat e ok, deja a "inviat", e vesela, cauta joaca. Forma foarte usoara dar nu e de glumit avand in vedere istoricul ei.

Am intrebat asistenta si ne-a zis ca ii dam cat credem noi (se cunoaste cu soacra, de fapt in oraselul nostrum cam fiecare se cunoaste cu fiecare). A intrebat si soacra in stanga si in dreapta: 4 lei/inj. ziua, 5 lei noaptea. Deci 15 lei pe zi cred ca o sa fie suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

va multumim din suflet pentru urarile de LMA pt. sotul meu!

CRISSY, sanatate muuuulta micutei, sa va faceti repede bine!

SOANSO , petrecere placuta!

sanatate tuturor, si sa auzim numai vesti bune de la cei care nu s-au simtit bine in ultima vreme ! sper sa se schimbe si vremea putin, avem alt chef de viata cand e soare si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Crissy, sanatate multa mezinei!
Pe noi n-ea costat o "punga" de bani ultimile injectii facute Dariei - 10 lei ziua/ injectie si 15 lei/ injectie noaptea - antibiotic la 6 ore

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput