Colectia de toamna-iarna 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
lavi02 spune:
eu sunt tare bucuroasa, fina mea de cununie e gravi!
Roxi aoleu, ce operatii? Polipi?
Sanatate multa!
anda77 spune:
lavi, tu o sa botezi copilu'? ca o sa fie botezul in perioada in care nasti, daca ramai gravi luna asta. nah, vezi ca stiu tot:)
am primit antibiotic de la dr. deocamdata astept sa vad daca ii revine auzul dupa antibiotic, adica daca se dreneaza mucii aia, daca nu, atunci ma infiintez si pe la alti orl-isti. pediatrul asta unde a fost nic azi a zis sa terminam cu salinele (taica-sau isi dadea cu parerea p-acolo daca ar trebui sa mearga fiu-sau mai des la salina) fiindca intra toti bolnavii, sarea "suge" si pastreaza toti microbii si e acolo mai rau decat la sectia infectioase. in schimb a recomandat aerosolii la mare. numai ca fiu-meu n-a fost niciodata in parametrii extraordinari la mare. astfel eu nu cred ca umiditatea ii face prea bine. nu stiu ce-i face bine, de fapt. aer de noua zeelanda poate?
Noki_Lara spune:
Lavi, hi hi hi faina vestea da' cam ruinata de pragmatismul lu' Anda.Si eu votez pentru descindere in Paris. Chiar cu bagajele dupa voi. eu si Adi asa am vizitat istambului in 2005 si a fost foarte cool.
Anda, zic si io ca Lavi, 5 zile de febra? Horror. Asteptam cronica post-Alexandrescu. Sanatate!
Maria, cand mai trec pe la mama reiua programul de trimitere pe bucati a filmuletelor.
Roxi draga, nu-mi place deloc treaba cu urechiusule Alexiei. Tine-ne le curent!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
camelia_daniela spune:
Anda, sanatate multa poetului! Tinem pumnii sa va puneti pe picioare rapid!
Felicitari, Lavi, pentru finuta ta!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
In principiu eu o sa botez copilul :), stai asa ca inca n-am ramas, sa vedem ce si cum va fi! Pe Nati am botezat-o la 6 luni, data botezului e destul de flexibila deci ne vom descurca.
Eu nu-s de acord ca sarea suge microbii, ca sa traiasca microbii au nevoie de mediu de cultura, ori sarea tocmai ca nu e mediu de cultura. Sarea se foloseste la conservarea alimentelor.
Noki, si eu cred ca va fi cu bagajele dupa noi, pt ca 3 drumuri in plus cu metroul intr-o ora jumate plus bajbait in gara de nord dupa lockerele care sunt la subsol, ne-ar lua ceva timp. Totusi, pt 4 zile si nopti n-o sa avem prea multe bagaje la noi.
Ce ziceti, sa ma risc sa merg cu o singura pereche de incaltaminte si o singura geaca de om? La o adica este un mall mare la o statie de RER.
corap spune:
dap :) 4 zile merita riscul :)
poze de la munchen - sunt absolut nesortate, le-am aruncat pe toate acolo, la gramada.
fug
maria_alexia spune:
Lavi: o sg geaca - da, daca e impermeabila, o sg incaltaminte nu. eu gasesc extrem de inconfortabil sa stai zile la rand intr-o pereche, de dimineata pana seara, in conditiile in care si esti tot in picioare. trebuie si ceva usor si sport de schimb.
Corapina: iuhuuu, 800 si de poze!!!
Noki_Lara spune:
Io-s tare amarata ca mama se simte tare rau cu coloana, am tras o mega-spaima azi, ca a lesinat de 2 ori azi-noapte si m-a sunat la ora 6.15 sa o duc la spital. Am fost si slava cerului nu a fost cazul de internare, ne-am orientat catre un reumatolog, iar acum e pe tratament la domiciliu si sper sa se faca repede bine. Ma simt tare helpless.
Lavi, eu m-as risca cu o pereche de pantofi. In Sicilia am avut 2 pereche pentru 7 zile, dar puteam bine-mersi sa am una singura. Idem pentru geaca. Fa mai multe combinatii cu helanci si pulovarase pentru fete.
Corapino, abia astept sa am timp sa ma delectez in tihna cu pozele, ca asa...pe fuga am bagat un ochi si tare faine par.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
bianca_mo spune:
NOKI, sanatate multa mamei tale! sa ai mare grija de ea!
ANDA, cum e Nic cu febra? Sper ca e mai bine...
sanatate tuturor si o saptamana insorita, macar in suflet, ca afara e uraaaat...
edit LAVI, felicitari pentru viitorul finut sau finuta!
meems spune:
Noki, imi pare rau ca mama ta nu se simte bine! Multa sanatate, iar tie putere sa ii fi sprijin.
Anda, cum mai stati cu febra si cu mucii verzi?
Roxi, imi pare rau de urechiusele Alexiei... Dar probabil daca operatia e solutia, se va simti mai bine dupa.
Rianna e foarte incantata de camera ei noua, vrea s-o arate la toata lumea! Ii place ca are mult rosu, si ca are pat mai mare acum.
Lavi, felicitari finei tale!
Eu votez cu Virgil si sunt pro-pauza de o ora-doua la Notre-Dame si in jur. Noi cand am fost, se statea la coada pentru intrare, dar era in toiul verii. Oricum, cum ti-au zis deja fetele, e dragut si in jurul catedralei, pe stradute, si mai ales pe malul Sennei. Eu mi-as mai pune inca o pereche de papuci, desi... vorba ta, e mall in zona.
Madau, cum mai e Miruna cu stomacelul?
Leea, eu personal ma bucur ca pastrezi sarcina. Multa putere si intelepciune!