Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

In sfarsit am reusit sa oun poze, nu mai pusesem din Noiembrie!!! Am stat ore in sir...

Uitati aici poze din Nov/Dec, inclusiv de la Craciun

http://s882.photobucket.com/albums/ac27/delia_forum/4%20--%20NovDec2010/

Si aici poze din Ianuarie, inclusiv cele din vacanta

http://s882.photobucket.com/albums/ac27/delia_forum/5%20--%20Jan%202011/

Sper sa se vada... va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Delia, ai niste copii superbi!! Jane e delicioasa! De ce nu mai scrii la Americance?

Adriana mami de Isabelle Marie - 5 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mersi, Adriana :) nu am mai scris la Americance pentru ca nu am mai timp sa intru, si aici scriu numai cand si cand... de cand a trecut vara si am inceput scoala, pur si simplu nu mai am timp de calculator...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Delia am vazut pozele!!!

Copiii sunt superbi!!! Jodie are expresii delicioase. Am vazut ca e o cataratoare. John a crescut mult si pare foarte serios. Jane e adorabila, cum papa ea copanel!!!

Mi-a placut bucria lor la zecile de cadouri de Craciun, activitatile voastre, prietenii,bunicii in forma excelenta si pozele de la mare!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

freedelia superbe pozele, sa fi fericita si sa te bucuri clipa de clipa de copilasii tai...

poze

_

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

In spiritul sarbatorii de azi, va doresc O VIATA PLINA DE IUBIRE!!!

FREEDELIA ai o familie foarte frumoasa, faceti o gramada de activitait interesante. Nu am fost pe faza, unde ati fost in vacanta?

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

CORIMAMI cred ca ma lasa memoria, am scris eu ca Albert a varsat?
El varsa daca inghite ceva fara sa mestece, bucati gen biscuite sau mar.
Acum incerc sa il invat sa mestece, ii da din mana cate ceva din farfuria noastra si mesteca foarte frumos.
Daca ii dau cu lingurita nu mai mesteca, inghite direct, asa ca trebuie sa fie pasat bine.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Child, iarta-ma! Pe mine m-a lasat memoria...cred ca de la regimul de slabire... Era vorba de Ina30_40 si Robin, ea a spus ca a incercat ceva nou si puiul a varsat!

Dau o cafea fetelor sa fie o saptamana frumoasa!

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata!

La Multi Ani Sofia Maria!!! sa ai o viata binecuvantata si sa ii bucuri pe parintii tai!

Kossir imi cer scuze de intarziere, in weekend am avut casa plina de musafiri. Sa aveti parte de multa sanatate si fericire.

Freedelia am vazut pozele. Ai 3 copii superbi si au crescut mult, mai ales John. Jodie e asa frumoasa si sugubeata. Face mutrite asa nostime. Jane mi se pare ca seamana bine cu tati. E o scumpa. Sa va traiasca.

Vladimirescu ce seamana Vladimir cu Elena. Si ea e asa sensibila. Distractie placuta in vacanta.

Avem si noi un nou dintisor, al 3-lea, aparut tot jos. Tare greu a mai iesit.
Mie mi-e tare somn azi, am cam obosit cu musafirii si azi vreau sa fac ceva bunut de mancare pt. sotior. Mai ales ca de saptamana viitoare incepe postul.

Sa va iubiti sotiorii azi, chiar mai mult decat o faceti de obicei

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

L-ai ajutat pe BLUEKIDOO cu 587 bani!

Vladi – insanatosire grabnica lui Vladimir.
Mie mi-au scos polipii la 10 ani si a fost cea mai trautatizanta experienta posibila. Imi aduc aminte perfect cele mai mici amanunte. Cum sangele curgea valuri si pe nas si pe gura , cum tipam si nimanui nu ii pasa. Ala taia acolo in continuare, curata sau ce dumnezeu facea, ca parca a durat o vesnicie
Oricum nu mi-au facut nici un fel de anestezie, absolut nimic.
Brrrrrrrr si acum mi se face pielea de gaina cand imi aduc aminte

Yaia – sanatate multa Alexiei

Samaria – pupici

briza_marii - poate esti din nou insarcinta ?????????

Stefanna – felicitari pt primii pasi

Delia13 – eu am citit ca se dau cadouri nasilor dar ceva symbolic. Nu ceva extravagant.

freedelia – superbi copiii

La multe lunici iepurasei : Justina de Ioanact !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput