Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (103)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Vladi, mersi mult de raspuns. Asa o sa fac, sa traiti!, nu de alta, dar zici bine.

Sigur deja Vladimir se distreaza de numa-numa.

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Draga Kossir, sa iti traiasca micuta, sa creasca mare si sa aiba o viata plina de impliniri si de reusite
La multi ani, Sofia

Yaia of doamne prin ce treceti si voi. Sper sa gasesca dr vostrii un tratament adecvat si sa scapati cat mai repede de boala. In alta ordine de idei am ramas masca cand am vazut pozele tale. Eu nici acum la 34 de ani nu pot sta cu capul sub apa. Bravo voua ca i-ati invatat de mici sa nu le fie frica de apa
Nafi Riccardo al tau parca e frate cu al meu!! Cand am citit ce ai scris tu, pe bune de nu am crezut ca e scris de mine. ca tare te mai inteleg prin ce treci
Stanucel si eu zic sa lasi bunul simt la o parte si sa ceri sotului sa contribuie la cresterea copiilor, macar pana reusesti tu sa te mai pui pe picioare
Vladi ce bien ca ati dat de un MEDIC competent si atent. Asa nu o sa fie Vladi traumatizat de operatie pt ca stie ce o sa urmeze si de ce trebuie sa treaca prin asta. Tinem pumnii sa treceti cat mai usor de operatie.
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, ca scriu cu Eric in brate si tot imi apasa pe tastatura si imi e frica ca sterge mesajukl (nu ar fi prima data)

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani Sofia! Sa ai parte de tot binele din lume, multe impliniri, fericire, bucurii, succese, noroc si multa sanatate alaturi de fratiorul tau drag si parintii tai extraordinari!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you wan to be.

Mergi la inceput

Salut fetele dragi!
Yaia, multa sanatate puiului mic! Aveti grija de voi!
Vladi, sper ca Vladimir sa se fi distrat la petrecere! Tinem pumnii si la operatie!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

LAlexandra, si eu tot asa am procedat ca Vladi, am intrerupt alaptarea Dianei treptat, pt a evita orice dureri, sau complicatii.
Nafi, suntem in aceeasi barca, mamele sunt cu noi si noi profitam sa facem si alte munci prin casa.

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI SOFIA!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

LA MULTI ANI SOFIA! sA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN PE LUME !

vLADI- O SA FIE TOTUL BINE.SI NEPOATA MEA S-A OPERAT DE POLIPI, E O OPERATIE SCURTA. Pupici la baieti.

YAIA- sanatate micutei!

Despre noi: AM fost ieri la control si la 11 luni are 9700kg si 74cm si....e pe drum o masea inaintea caninilor.

NU mai pot sta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor, azi am patit ceva ciudat: fiind cu sotul la cumparaturi, imi zice sa imi cumpar un parfum cadou de sf valentin ca el nu se prea pricepe. Si ce ma gandesc eu, sa imi cump parfumul pe care l-am avut la nunta. Intru in magazin si asa intr-o doara miros testerul inainte sa il platesc. Bleah!! Mai sa mi se aplece de la miros. Ma gandesc, ma..or fi schimbat astia ceva la el?!! Si miros alt parfum care tot asa imi placea inainte sa raman gravida...Aceeasi senzatie de bleah! Si in final imi aleg un parfum, pe care l-am primit acum 2 ani si pe care l-am donat imediat ca nu puteam sa sufar mirosul. Si acum mi se pare super!! Chiar nu pot sa imi explic..chiar asa mult sa imi schimbe sarcina preferintele olfactive?!! Voi ati patit asa ceva??

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

LA MULTI ANI, SOFIA!!! SA AI PARTE DE SANATATE, IMPLINIRI SI NOROC IN VIATA!!! Carmen, sa iti traisca si sa fii sanatoasa, sa te bucuri de amandoi copiii tai minunati!

Imi cer scuze ca nu am mai scris nimic, am intrat special pentru micuta sarbatorita. Revin luni, tuturor mamicilor, un week-end cat mai linistit sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Ma tot chinui de 2 zile sa intru si nu reusesc. Va multumesc pt comentariile la filmulete dar sa stiti ca fiecare iepuras evolueza in ritmul lui...unii se descurca mai bine cu mersul , altiii sunt mari mancatori altii sunt buni observatori....deci fiecare exceleaza in ceva.
Am fost prinsa cu cateva evenimente iar de maine plec la mama la Ploiesti si stau o saptamana....abia astept.Din pacate o sa se cam strice vremea si va trebui sa stau in casa.Acolo nu am net asa ca o sa raman un pic in urma.Urez LMA iepurasilor care isi vor serba ziua!o seara buna va doresc!

Mergi la inceput