Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (103)
Raspunsuri - Pagina 19
Erina spune:
La multi ani Mara
Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!!!
Am admirat pozele. Esti o minune cu ochi superbi. Frumos tortul in forma cifrei 1. La multi ani si pentru tati.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
La multi ai Rares!!!
Sa iti fie viata o poveste frumoasa plina de noroc si fericire!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
mihaelagrosan spune:
La multi ani Eric!!! Iti doresc multa sanatate si intelepciune!
Mami Oana multi pupici si tie, sanatate sa te poti bucura de minunea vietii tale.
La multi ani Rares!!! Sa fii sanatos si bucuros sa ii bucuri pe parintii tai
La multi ani Mara!!! Sa fii fericita si iubita!
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
Stefanna spune:
LA MULTI ANI ERIC! SA CRESTI FERICIT ASA CUM MAMI A TA ISI DORESTE, SA AI O COPILARIE MUNUNATA CU TOATE VISELE IMPLINITE.
LA MULTI ANI RARES! Irina sa ai parte doar de clipe dulci,de zile cu soare si voie buna langa puiul tau si intreaga familie.
LA MULTI ANI MARA! O ZI MINUATA, CADOURI MULTE SI O VIATA DE PRINTESA ITI DORIM
Noi, mereu la fel... asteptam zilele senine.Stanucel, esti un model pt mine... as vrea sa am forta ta
Pt toata lumea calde imbratisari
CoriMami spune:
Eric, Rares siMara, fiecaruia in parte va doresc o viata senina, cu multe bucurii, sanatate si o copilarie minunata pe care sa v-o amintiti cu drag!
Mamicilor de sarbatoriti, sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare
CoriMami spune:
ps- am vazut si pozele, Eric cel carlionat un scump! ce tort frumos i-ati facut! Mami in ochii tai se citea ..un ocean de iubire :)
Mara cu rochita ei cea rosie- o frumusete de fetita! Cred ca toti invitatii au fost topiti dupa ea. Si foarte originala...daca nu a vrut sa aleaga nimic:)
Despre lapte - eu cred ca este un aliment nociv pentru adulti si copii de la pubertate in sus, datorita continutului mare de hormoni al vacutzei, capritzei, etc. Nu prea sunt fericita sa dau lapte praf mult timp fetei, si mie mi se pare cam chimic...poate de la 1 an jumate o trec la Napolact.
Eliza se joaca cu strabunicul ei de zor, el o plimba cu scaunul de birou prin sufragerie si ii canta Multi ani traiasca :))) Ea e foarte multumita (ps- la noi in casa nu e nici o aniversare momentan)
sanzi spune:
Buna! Vin si eu cu tort, suc si sampanie pentru toata lumea!
Va multumesc mult pentru urari, sunt foarte emotionata azi, ma simt implinita si norocoasa, nu-mi mai doresc nimic, decat sa fim sanatosi cu totii.
LA MULTI ANI, ERIC!!!
LA MULTI ANI, RARES!!
SA FITI SANATOSI SI SA VA FACETI FERICITE MAMICILE, CA SI PANA ACUM!
sanzi spune:
Rebiana, Erina, Briza, torturile au fost facute de verisoara mea, eu am avut niste experiente neplacute cu unele cofetarii, asa ca am preferat sa fiu sigura ca sunt gustoase, desi nu stiam cum vor iesi ca aspect. Oricum, s-a decurcat onorabil, au fost si bune si frumoase.
Stefimic, am retinut eu gresit sau ati avut si voi petrecerea de mot sambata?
Corimami, ce frumos se distreaza Petala ta! Tu ai fost nasa sau confund?
CoriMami spune:
Eu urmeaza sa fiu nasa, duminica asta
carmickey spune:
oanaiacovita foarte frumos ai scris despre tine ca mamica implinita iti urez tot binele din lume si sa fi fericita toata viata asa cum ai fost astazi...
adelina
paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian