sotul meu mai are un copil, eu am aflat gravida

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

oana , acum pe bune, tu-l iubesti pe el, dar te iubesti si pe tine si nu-ti convine ce iti face. DAR.... ce ai vrea sa faca el? Oricum situatia e asa de kakacoiasa ca nu prea vad sa poata el sa faca ceva. Vrei sa renunte la acel copil? vrei sa nu mai aiba treaba cu ea? cu cealalata? Ce vrei sa faci? Vrei sa iti arate ca tine cont si de sufletul tau? Vrei sa nu te mai raneasca? CUM? E situatia de asa natura ca nu ai ce sa faci? Maxim sa te descarci si sa iti fim alaturi sa te ajutam sa te impaci cu situatia sis a te ajutams anu clakezi pentru ac e clar ca nu vrei sa ajungi la divort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Noideea, nu e cazul. Sotul si-a exprimat clar dorinta sa plece cu Oana din tara, si totodata ce crede ca ar fi bine si prevede ca s-ar petrece cu fetita luisi mama acesteia. Oana in schimb nu cred ca stie ce vrea si cred ca este mult influentata in decizii de noua postura a ei: de mama. Acum incepe sa se trezeasca si femeia de asta nu mai e impacata cu sitatia...
Si eu stiu ca in instanta s-ar tine cont de o reducere a venitului sotului, deci recalculare a pensiei, mai ales dc tu spui ca oricum faceti cheltuieli extra pensie pt fetita. Am sa spun ceva, poate imi voi lua rosi...dc e adevarat tot ce ti-a spus sotul legat de nasterea fetitei, inseamna ca mama fetei ori nu inteleg ce a urmarit ori nu a fost complet onesta. A hotarat sa pastreze copilul indiferent de parerea sotului tau, deci si l-a asumat. A jucat cumva si necinstit dc dupa mai bine de un an a venit cu pretentii. DA, copilul nu are nicio vina si are nevoile lui. Si merita sa-i fie satisfacute in masura in care se poate acum.
Iar nu imi place ca esti nesigura pe tine, acum sunteti fericiti si va iubiti, acum treci in extrema ailalta. Teoretic ar trebui sa fii un pic mai rationala, pt ca va cunoasteti de mici, e imposibil sa nu ai niscaiva avantaje din lucrul asta, sa stii bine cine e omul de langa tine. Chiar ar fi fost in stare sa fie atat de dual, sa stea de-o parte si sa se complaca in faptul ca tu vii in intampinarea dorintelor lui voluntar? Nu se pupa cu emigrarea. Iar faptul ca a avut o relatie de 2 ani cu ea, poate sa nu insemne nimic. Sunt destui barbati care o lalaie cu unele si dupa ce o rup cu ele sase casatoreasca in scurt timp cu altele. Pt ca poate pt primele nu au avut niciodata sentimente care sa ii faca sa se vada cu ele la bine si la rau. Incearca sa il asculti si pe el, dar da, pazeste-ti casa.Eu recunosc, sunt ft ft teritoriala
Oana, eu am spus ce ai scris dincolo, nu Rufus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Noideea tu raportezi ce ai patit tu la ce se intampla cu femeia asta.
Nu e asa in sensul ca ea nu are taria sa rupa pisica in doua.Iar complacerea in situatii de astea e nasoala rau si o va costa mai devreme sau mai tarziu,daca nu cumva a inceput sa coste deja.
Sotia blanda si iubitoare..fereasca sfantu` sa dea peste chestiile astea Accept ca va smotoceste pe toate de numa.Bun are sotul copil cu alta.Ce spune legea?Asta face.Legea nu spune de intalniri fericite in grup,mai ales ca cealata il iubeste inca.Legea spune sa-i asiguri copilului un venit minim...bun.Sa te dci sa-l vezi etc,etc,dar toate cu masura.Are program de vizite?Sa-l respecte si sa vada cum e singur cu un copil.Da, copilul nu are nici o vina.Atunci ma=-sa care l-a facut stiind situatia are o mare vina.Sa se fi gandit la tot.Daca sotul respecta programul strict?Ce e asta?Sta cu doua femei care-l iubesc el,marele om care a recunoscut copilul abia dupa testul de paternitate.Cu doua cred si eu.....visul oricarui barbat.
El imaprte atentie in dreapta si stanga,ca un rege....
Greseti si gresesti lasand situatia sa continue asa.Daca el te-a luat doar pentru ca esti blanda....NASOL.
Oricum ca si Lucialu si eu sunt teritoriala.Si daca nu ti l-ai aparat pana acum incepe sa-l marchezi cate putin,pana il marchezi bine.
Gandeste-te si la copilul tau nu numai la al celeilate.Maine vei accepta un menage-a-trois de frica.
Si tot asa.Banuiesc ca iti place statutul de doamna(femeie maritata)fata de cealalta ...mama unui copil recunoscut dupa 1 an.Atunci pastreaza-l ce naiba.Asa cum faci acum in max.1 an esti la pamant,suferinda si poate divortata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

nu raportez ceea ce mi s-a intamplat mie la oana, ca sunt situatii total diferite, ii povesteam doar ca stiu exact ce simte ca la mine am simtit ce am simtit fata de femeile din viata lui barbata-meu pe care vrand nevrand m-a obligats a le accept si-n viata mea. Din prisma asta vrobesc, iar oana cred ca a inteles perfect la ce ma refer. Nu ma dau pe mine exepmu, departe, dar poate vedea unde se ajunge daca pune cartile pe masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

oana, eu te sfatuiesc sa faci asa cum simti tu.
stii prea bine ce trebuie sa faci, dar , din pacate , parintii tai nu inteleg asta, si de regula atunci cand auzi odata ca nu e ok, mai auzi a doua oara, si de mai multe ori , incepi sa gandesti si tu la fel.
atata timp cat sotul te iubeste , nu te uita in curtea parintilor, sau al forumistilor, unii chiar nu pot intelege ce inseamna iubirea.

daca am da note la povesti de viata la acest topic , lui oana ii ofer 11 din 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Da` chiar Oana, daca tot nu te uiti in "gura forumistilor"de ce ai mai deschis subiect aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

calipso, ala a fost sfatul meu.

edit, ca sa fiu mai clara: sfaturile nu se dau din carti, nu-i asa? spunem ceea ce gandim, tocmai in urma unor experiente de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Rufus daca te-am jignit imi cer scuze!

Nu e cazul. Nu m-ai jignit.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

noideea, mi-esti draga de foarte multa vreme, chiar daca nu scriu des pe forum. Dar mi s-a parut destul de ipocrit ce spui pe pagina anterioara, mai ales ca gasesc unele similaritati intre povestile noastre. Tu n-ai acceptat ca cealalta sa faca parte din viata ta de cuplu, insa acum ti-e ok sa fii cealalta, pentru ca nu te mai intereseaza.
Intuiesc ca fostul tau sot are un script in care scrie ca trebuie sa existe mereu doua femei in viata lui, ca mereu o va dori pe cea care nu e cu el in momentul respectiv, si ca tie iti place sa fii aceea. Repet, nu e o judecata Iar in cazul in care am dreptate, ma intrebam daca constientizezi.

Si tot apropo de patternuri pe care le urmam inconstent, oana, imi pare ca iti atragi ruptura. Ce am retinut din mesajul anterior este ca sotul tau te roaga sa emigrati si ca tu nu vrei. Asta mi se pare cea mai simpla rezolvare in situatia data - daca crezi ce ai scris, si ea inca il iubeste, e o femeie care nu se va da in laturi de la nimic. Parerea mea.
Si da, noideea are dreptate, tu ai castigat mult fiind asa cum esti, sufletista si intelegatoare, si vei pierde in ochii lui daca te vei transforma in zgripturoaica cea rea. Situatia oricum e incurcata, daca tu te-ai atasat de ei, imagineaza-ti cat de mult s-a atasat sotul tau, ca miza e mult mai mare. De-asta am spus ca emigrarea imi pare cel mai simplu de facut. Orice altceva va fi mult mai chinuitor, pentru ca nu ai cum sa tai raul de la radacina. Si, indiferent de cat de diplomata sau nu vei fi, habar n-am daca va putea fi taiat, pentru ca deja s-a produs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

oana, scumpo, am vazut ca tu ai fost la odiseea fulgusorilor de 2009 cat ai fost gravidutza!
te mai asteptam pe la noi cu vesti, link:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161153&whichpage=4

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput