Sezatoarea canadiana (209) Bine ai venit, Kevin!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui casandra Bebe Kevin, bine ai venit pe lume! Sa cresti mare si sanatos! Eu sunt franta, vad ca voi umpleti pagini dupa pagini, din pacate nu am timp sa citesc. In treacat am vazut ca se discuta despre un concert Nicu Alifantis, care mi-ar fi placut si mie si o intalnire la care, din pacate, iar nu pot sa ajung Am si eu o problema, nu pot sa deschid capota de la masina ca sa imi pun lichid de spalat parbrizul si am ramas fara. Am gasit maneta pentru deschis, capota se intredeschide, dar ramane agatata undeva, ca nu pot sa o ridic, iar eu nu stiu ce sa ii fac. A trebuit in seara asta sa il duc pe Calin la doctor si am mers asa, mai mult chioara (si de la ochiul meu care e inca inflamat si de la parbriz). Maine trebuie sa rezolv problema si inca nu stiu cum. A spune te iubesc înseamna a spune nu vei muri |
Casandra, la Honda mea Civic batrana era acelasi sistem, ridicam un pic capota si la mijloc in spatiul cat imi permitea sa o deschid era o clapeta orizontala, de fier pe care apasam (sau trageam),e exact de marimea unui deget. Prima data nu am dibuit-o nici eu pe intuneric, dar e mai usor pe zi, odata ce ai deschi-o o data numai trebuie sa te uiti dupa ea, o gasesti pe pipaite. Uf, cel mai groaznic lucru sa ramai iarna aici fara lichid de parbriz. Bafta !
Daca nu o gasesti, du-te la o benzinarie din aia cu service, ti-o deschide un baiat din ala dragutz
iselin spune:
Casandra,nu sunt cea mai potrivita sa dau sfaturi, dar dupa ce apesi maneta interioara cu scopul de a deschide capota, mai este un element de securitate. Adica te pozitionezi in fata masinii dupa ce ai apast maneta interioara, iar masina in functie de model si an de fabricatie, are un buton de apasat sau o clapita de ridicat/tras cam pe centru inauntru exact cat introduci palma.
Mai direct decat atat: intreaba un barbat din anturaj, un vecin de ex.
Keep walking!
nelia spune:
Oana, eu stiu pentru ca am primit pe email asta:
Concertele lui Nicu Alifantis in Canada se amana
Nicu Alifantis a fost internat de urgenta in spital, la Bucuresti, in ziua in care trebuia sa se imbarce in avionul care-l aducea la Montréal. In mesajul oficial transmis organizatorilor din partea lui Nicu Alifantis se mentioneaza ca medicul i-a interzis sa sustina un alt concert inainte de o luna. In aceste conditii, concertul care trebuia sa aiba loc pe 11 februarie va fi reprogramat, iar data si locul vor fi anuntate in urmatoarele ore.
Organizatorii spectacolului isi cer scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de aceasta situatie. Toate biletele deja achizitionate raman valabile pentru data la care va fi reprogramat spectacolul. Cu aceasta ocazie, organizatorii se straduiesc sa gaseasca o sala mai mare, care sa-i poata primi si pe doritorii care n-au mai gasit bilete (ele erau epuizate deja de mai bine de o saptamana).
Daca doriti sa fiti informati prompt despre data si locul in care se reprogrameaza concertul, va rugam sa va treceti adresa de e-mail pe lista deschisa la adresa de mai jos:
http://www.librariaromanilor.com/index.php?pagesshop.waiting_list&product_ids2673&optionscom_virtuemart&Itemids90
NOTA: persoanele care s-au inscris deja pe lista de asteptare deschisa pentru bilete nu trebuie sa-si mai treaca inca o data e-mail-ul in lista de mai sus; ele vor fi anuntate automat despre reprogramarea spectacolului.
.....................................
Libraria Pagini Romanesti
4914, Decarie # 2
Montreal, Qc. H3X 2H7
Canada
514 543-1412
www.librariaromanilor.com
Dar eu zic sa suni totusi... ca sa fii sigura.
Edit: intre timp am vazut ca ai intrat pe Pagini Romanesti. Eu ii doresc sanatate, sper sa mai poata concerta.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Laura B spune:
Daca nu ati vazut inca anuntul, din cauza ca se incearca transferul datelor pe un nou server, s-au pierdut azi unele mesaje ( http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161164 ).
Laura, multumesc. Am sa caut informatii, si nu numai despre puffs.
Casandra, fetele au spus bine. Dar un manual de la masina nu ai? Pe mine m-au ajutat desenele din manual; ele mi-au aratat exact unde sa caut maneta care tinea capota intredeschisa la masina mea.
lorelaim spune:
Buna dimineata fetelor dragi
Bine ai venit bb Kevin! Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca si sa-ti dea o viata plina de sanatate, bucurii si impliniri Doloress - felicitari, refacere rapida si sa va bucurati de el multi ani fericiti
Mamaana - felicitari pentru noul job
Nelia - felicitari pentru realizari
La noi e furtuna de zapada... de-aseara cade incontinuu... umeda, marunta, in rafale... Desi termometrul arata doar -2 de fapt ne situam pe la -9/-11 cu factorul vant... Nu vezi la doi pasi in fata... Toate autobuzele sunt anulate... adio scoala pe azi... da' si mai rau... adio cumparaturi... Nu-i tipenie de om pe strada... Cand vre-unul curajos se incumeta - il vezi indoit de spate, cu capu'ntre umeri, "luptand" cu greu impotriva vantului... Cred ca o sa mergem pe jos pana la cel mai apropiat Centru sa nu ramanem fara paine si lapte pe weekend...
_
va urez un weekend fain si va tzuck cu drag
simi spune:
Casandra stiu ce groaznic e! Dar, Diana ti-a explicat foarte bine! Baga mina (a plat) prin deschizatura, trece-o incet de la stinga la dreapta, daca nu se agata in nimic, trece-o in sens invers. Se va agata de ceva, o maneta micuta pe care-o misti. In acelasi timp ridici capota si o sprijini cu batul ala din laterala. Mult succes! De nu merge, primul garaj ti-o rezolva intr-o clipa.
Nelia e fantastic proiectul ala! Tu esti omul potrivit sa faci asa ceva. Felicitari! stii, la cegep am facut si eu un curs de sociologie care mi-a placut enorm. Problema stii care era, ma implicam emotional, inainte de fiecare tema, proiect, ma umflam de plins si apoi ma punem pe scris. Am vazut filme despre copiii saraci din Mtl, copiii strazii din Qc., ma duceam mai mereu la La Boite Noire sa-mi iau casete. Profa noastra preda si la UQAM o cheama Anne Marie Dussault, poate o stii. Asa mult mi-a placut cursul, vorbeam mereu cu profa dupa cursuri, ea ma incuraja sa merg spre sociologie, numai ca emotional nu eram capabilaAsa ca, mult succes, iti tin pumnii , sint sigura ca vei reusi!
cristip71 spune:
Andreea Felicitari pentru bebe Kevin!!!
Sa fie sanatos, mancacios si sa va bucurati de el!!
Mamaana felicitari pentru oferta!!!
mephala30 spune:
Doloress, bun venit pe lume lui Kevin si crestere usoara!
Mamaana, felicitari pentru job!
Anklaura, felicitari pentru echivalare, sa fie intr-un ceas bun!
Nelia, multam de link, a fost delicios, .
azi implinim 4 luni de la trimiterea primului dosar si inca n-am primit ACC/OUV, .
CataD spune:
Bine ai venit bebe Kevin! Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor!
Am mai scris odata asta ieri, dar s-a pierdut!
mamaana felicitari, sa inteleg ca o sa fii downtown Toronto?
Putem sa facem o intalnire la lunch cu fetele DC care muncesc acolo, daca aveti chef....
Varuna, bine ai venit! Imi pare rau sa aud de problemele de sanatate, ai nimerit cam nasol sa ajungi iarna, mai ales iarna asta care a fost geroasa tare
Noi can am venit nu aveam copii, asa ca nu pot sa-ti spun cum e, dar si noua celor mari ne-a luat ceva sa ne adaptam aici (mancare, aer, tot, e diferit, chiar daca nu pare).
Cat despre eczema, daca tu crezi ca e alergie, incerca in primul rand sa schimbi detergentul cu care ii speli rufele si samponul/ gel de dus cu care o speli pe ea. Laura mea a fost foarte sensibila la astea cand era micuta, si acum mai face urat la anumite produse.
Noi acum ne cautam bilete pentru avion, plecam in iulie in Romania, si vrem sa mergem si in Spania cateva zile.
mamaana spune:
multumesc pentru felicitari fetelor!
laura pai am deja 3 copii, daca mai era sa mai am unul ieseam la pensie pana la majoratul lui. nu am lucrat la guvern, ci la o companie privata care a fost vanduta de 2 ori. ma duc la rogers acum, e de fapt prima dragoste - telecom
cata da, vin in downtown, chiar daca e la bloor tot downtown e. inainte am lucrat la yonge cu eglington, imprumutam metropass sa ajung in downtown la lunch