Sezatoarea canadiana (209) Bine ai venit, Kevin!!!
Raspunsuri - Pagina 4
oanagabriela spune:
Bun venit pe lume bebe Kevin ! Si felicitari parintiilor tai, sa le aduci numai bucurii !
Nelia, multumesc de informatie , ma duceam degeaba pina acolo, ca nu m-as fii uitat pe Pagini Romanesti...Mult succes cu proiectul. Oricum am impresia ca vei gasi multe oportunitati interesante in domeniul pe care l-ai ales...
cge, scrie pe Pagini Roamnesti ca vor sa caute o sala mai mare, ca biletele erau vindute deja de o saptamana. Asa ca poate cine stie, ai noroc si mergi si tu. Oricum nu va fii inainte de o luna...
Mamaana, felicitari pentru job
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache Eu citisem un mesaj pus de Delia79 pe prima pagina despre nasterea lui Doloress. A disparut? Sau am citit eu aiurea?!? Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain) |
Da Roxana, am postat chiar dupa ce a nascut pe la 3:20, de la munca, dar nu stiu de ce a disparut.... ciudat.
In fine, am vorbit cu proaspata mamica si se simte bine, bebe Kevin e un mancacios si un scump. Cel mai probabil, vor merge acasa chiar maine. Nasterea a fost ''fulger'', din momentul in care i-au rupt apa, in 7 minute era complet dilatata si de asta nici n-au mai avut timp sa-i dea epidurala. Si partea cu impinsul a mai durat aprox jumate de ora....cum spuneam, fulger. Tati de Kevin a spus ca seamana cu Patrick si ca e dotat baiatul . Mai multe va povesteste Andreea .
Inca o data, BUN VENIT BEBE KEVIN!!! sa fii sanatos si fericit si sa aduci parintilor numai bucurii!
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Podeanu spune:
Kevin bine ai venit pe lume, ai fost tare asteptat!
Andreea ai vazut ca a fost un bb mare nu cum iti spuneau ei ca e micut? Si ce repede ai nascut, asta ca iti era teama.
Refacere usoara, laptic mult, si te asteptam cu poze si povesti.
Simonna merci de raspuns.
Mamaana bine ca s-a rezolvat.
Nelia felicitari si tie.
iselin spune:
Bun venit Kevin! Steaua ta norocoasa sa te insoteasca mereu!
Refacere usoara Andreea, ...ce nastere rapida!
Sa ne dai si noua o poveste de citit dupa ce va reveniti.
Felicitari familiei de 2x2
delia79 spune:
Si de cand vreau sa spun ca as veni si eu la intalnire si pe jos, dar n-am cum. In timpul sapt abia imi trag sufletul, pt mine doar in weekend e cat de cat posibil. Poate alta data
Mamaana, felicitari pt job
Anka, felicitari pt diplome
va pupa fata
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
laurajr spune:
Buna seara, am intrat ca sa va ppovestesc cum a decurs intalnirea de azi de la scoala. Directorul, un tip mulatru, cu 2 cercei in urechi, dar de altfel ff militaros in atitudine a stat la discutii cu noi aproape o ra.
Eu mi-am prezentat mapa de argumente : David e inca insuficient maturizat, fiind cel mai mic din clasa sa; datorita allergiilor are o hyperactivitate si iritabilitate si putina agresivitate, ca medicatia de astm mai adauga on top si accentueaza aceste simptome, ca de fapt el vrea sa fie prietenos dar se exprima cam violent, impingand si lovind uneori copiii.
Am stabilit sa-l bage pe David la cursuri de ESL, la care practic nu are dreptul pt ca el e nascut aici, nu a emigrat, si am cerut lamuriri ce inseamna aceste child case worker si ce represursiuni va avea mai tarziu pt David.
Din ce mi-a zis principalul si o amica romanca, mare timp sa petreaca cu David nu va avea, poate jumate de ora pe saptamana, iar la inceput il va supraveghea in colectivitate sa vada cum se comporta. Ideea e ca in timp acest ajutor sa dea sugestii si strategii cum sa se integreze David mai bine in colectiv.
Ne-am dat permisiunea numai pt 2 luni si vom prima raportul de cate ori va fii intocmit.
Chestia e ca David are o chestie cu lovitul, stiti de cate ori ne-am plans ca o bate pe Ioana, acum s-a mai potolit, dar din pacate la fel face si la scoala.
Am stabilit cu dir si el ne-a intarit ca David nu este cel mai obraznic copil, dar sunt parinti care s-au plans, deci trebuie sa intarim disciplina cu el, ca nu mai tine.
Acum parca ma simt mai bine, mai ales ca prietena mea romanca mi-a explicat ca nu e asa mare lucru, si ca nu vor fii repercursiuni pt David , mai ales ca daca nu mai sunt probleme dupa cateva luni, cazul se inchide.
Ana Stroe ( by the way, stii ca numele tau anagramat da STORE ? ) nu mi se pare deloc corect sa-l depuncteze pe Tudor pe criteriul ca l-ar fii ajutat acompaniatoarea, dar vorba ta, cum sa dovedesti asta scolii ? Bine macar ca Tudor e fercit si ajutat si ca se poate integra, asta e partea buna a lucrurilor
Lorelaim, nici gand sa sarim pe medicatie, nu am facut asta nici cu Ioana care ne-a dat si ea destula bataie de cap, iar la David nu stiu cum sa fac sa renuntam si la puffurile de Flovent si Ventolin pe care i le dam din an in Pasti. By the way, ce-ai facut pe FB, ai postat ceva poze compromitatoare ?
Denisam, asa m-am gandit si eu, ca-i va ajuta lui David si sper ca la anul sa nu mai fie nevoie. Cat despre procura, cand mama l-a scos pe David din Canada anul trecut a avut procura facuta la avocat , si bunica si copilul aveau nume diferite, nu au fost probleme. Si era in engleza, acuma vamesii s-au desteptat, vorbeste engleza :).
LauraB, da o cautare Flovent side effects kids si te va trimite la askapatient.com parca...te sperii ce scriu parintii pe acolo si de Ventolin, si de Singulair. Eu m-am enervat si azi am mers la Euro Spa-au halotherapy, cum era la noi la salina si l-am inscris pe David la un pachet de 20 sedinte...450 cad. Sper ca asta macar sa-i ajute.
Mamanaa, sa fie intr-un ceas bun, si ce daca era cu ochi? Dar lasi tu munca la guvern ? Faleu, in cazul asta unde te-ai dus, da niste detalii vagi macar :).
Nelia, felicitari cu proiectul tau, sper sa dea rezultate !
Si sa nu uit in incheiere, felicitari Andrea pt bebelus, sa fie mancacios si sanatos ! Tu cum mai simti oare, chiar racita ti-au dat voie sa alaptezi ? Sper ca de bucuria unei nasteri asa asteptate si dorite raceala a fugit !
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Nu stiu daca in afara de Oana mai era cineva cu bilete la Nicu Alifantis... s-a aminat concertul, a fost internat in spital exact in ziua in care trebuia sa ia avionul spre Montréal. CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |
Pfiu, ce feeling am avut (imi pare rau de saracul om), eram la un pas saptamana trecuta sa tocmesc baysitter si sa iau bilete la concert. Pana la urma am deturnat fondurile spre echipament sportiv si colegul si-a mai gasit ceva de muncit vinerea seara, bun deal, nu ?
varuna spune:
Buna seara fetelor, primiti oaspeti la sezatoare? Nu sunt noua pe forum dar aici este prima data cand intru. Noi am emigrat acum 2 luni din Romania in Canada mai exact in Kitchener ON. Am trecut de socul primelor zile, ne-am imbolnavit toti trei de gripa cu febra 40 in a treia saptamana, acum a trecut.
Vreau sa va intreb cum s-au acomodat copii vostri din punct de vedere al sanatatii? Mara fetita mea (face 3 ani in martie) a avut bronsiolita in tara de vreo doua ori si a avut wheezing, respiratie grea, etc. Tot din tara ii apareau niste eczeme la incheietura manutelor care ii treceau cu Elidel. Acum de cand am venit, a facut wheezing cand a facut gripa, dar acum fara nici un simptom de raceala are wheezing tot la 3 zile, ii trece o zi doua, apoi apare iar. I-au aparut si eczemele de data asta pe palmute si mai intinse. Banuiesc ca are o alergie, pana acum am tratat-o cu Flixotide si Elidel pentru eczeme si un sirop luat de aici RespirActin.
Vroiam doar sa va intreb daca a mai avut cineva asa un debut in Canada, ma gandesc ca poate e ceva legat de clima, alimentatia noua... sau poate ma ajutati voi sa imi dau seama...cand si daca aveti ceva timp.
Acum e in zilele cand nu are nimic, dar imediat ce o apuca iar ( Doamne Ajuta sa nu mai faca) merg la un doctor cu plata, cardul de sanatate vine in martie.
Diana2007 spune:
Vesti bune, vesti bune pe sezatoare !
Bine ai venit pe lume Kevin, esti un bebe norocos cu asa o mamica si familie minunata !
Nelia, uite ca incep sa apara roadele muncii tale, cu baby steps inainte spre victoria finala !
Mamaana, felicitari pentru job ! Sa fie intr-un ceas bun !
Ankalaura, felicitari pentru echivalare, a trecut repede timpul si la fel o sa treaca si cei de scoala.
Laurajr, bafta cu David, la mine Victor e oarecum in extrema cealalta, e destul de sensibil, evita orice conflict si cel mai bine se joaca cu fetele. In grupele mici a fost muscat de cateva ori si de fiecare data educatoarea imi spunea ca toti vor sa fie prieteni cu el.Acum, la trei ani jumate, il incurajez sa se exprime sa-mi povesteasca de la gradi, ultima nemultumire este ca ultimul venit in grupa, un baietel, foarte pasnic de altfel, vrea sa fie prieten cu el dar Victor nu vrea, cica el vrea sa se joace singur, poftim. La evaluarea de jumatate de an, singura observatie a fost ca trebuie sa invete sa gestioneze conflictele cu ceilalti copii si mai ales sa inceapa cu exprimarea sentimentelor, el se duce imediat si se bazaie la educatoare ca sa intervina ea (cam asta se intampla si acasa, doar ca aici e alta poveste, nu se poate intelege cu Sonia).
Asa ca probleme sunt pe toate planurile, ei sa fie sanatosi. Si apropo de semanat, eu am fost batausa clasei, dar o faceam numai pentru scopuri nobile, ii aparam pe cei mai neajutorati, su cel putin asta credeam :)
O noapte buna va doresc, brrr tare frig a fost in seara asta
casandra spune:
Bebe Kevin, bine ai venit pe lume!
Sa cresti mare si sanatos!
Eu sunt franta, vad ca voi umpleti pagini dupa pagini, din pacate nu am timp sa citesc.
In treacat am vazut ca se discuta despre un concert Nicu Alifantis, care mi-ar fi placut si mie si o intalnire la care, din pacate, iar nu pot sa ajung
Am si eu o problema, nu pot sa deschid capota de la masina ca sa imi pun lichid de spalat parbrizul si am ramas fara.
Am gasit maneta pentru deschis, capota se intredeschide, dar ramane agatata undeva, ca nu pot sa o ridic, iar eu nu stiu ce sa ii fac.
A trebuit in seara asta sa il duc pe Calin la doctor si am mers asa, mai mult chioara (si de la ochiul meu care e inca inflamat si de la parbriz).
Maine trebuie sa rezolv problema si inca nu stiu cum.