Sezatoarea canadiana (209) Bine ai venit, Kevin!!!
Raspunsuri - Pagina 16
columbiana spune:
Chiar e o zi de primavara frumoasa afara, cred ca de ziua fetelor s-a gatit natura as, dimineata inspiram cu ochi inchisi aerul de primavara cu gindul la ghiocei si brinduse; mi-e dor de primavara romaneasca (mai ales de un 8 martie cind veneam de la job cu bratele pline de flori, si seara petreceam cu colegii...fuse si se duse!
eu m-am gindit direct la prostii, cu cadoul Cristinei, recunosc , dar eu sunt mai neserioasa de felul meu in general :))))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mikiion spune:
Eu stau cu o ureche la telefon, asteptand sa se termine muzica sa fac si eu un rendez-vous lui Marc......Si cu un ochi la voi, mai bag cate o lingura de mancare in gura.... Sunt multilateral dezvoltata.... Noi am avut revelatia ca am uitat sa-i fac vaccinurile de 4 ani....
Am inceput sa ma uit si eu pt la anul viitor cam ce campuri de jour sunt in zona... Si am avut revelatia ca s-a terminat cu boieria , va trebui sa imi pastrez vacanta pt asta... Se deschid abia pe 27 iunie Trebuie sa invat si eu cu ce se manaca scoala asta , dar am impresia ca abia acum incepe greul.....Zile pedagogoce, vacante peste vacante in timpul anului..... Uf, bine ca mai e pana in septembrie.
Doloress , eu nu am ce sfat sa-ti dau. Ca daca iti dau exemplul lui Marc te duci maine si te sinucizi Dar nu era vorba ca-l duci la Montessori? Poate activitatile vor fi f. interesante si o sa se adapteze repede.
Eu m-am apucat sa-l chinui pe Marc cu lectii Sa stea sa deseneze macar 15 minute pe zi... Am vorbit la gradi si mi-au confirmat ca motricitatea fina la el e la pamant. Nu-i de mirare pt ca el refuza sa deseneze ceva....Si iti trebuie multa rabdare cu el sa-ti traseze o linie....
by
Denisam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiion Eu stau cu o ureche la telefon, asteptand sa se termine muzica sa fac si eu un rendez-vous lui Marc......Si cu un ochi la voi, mai bag cate o lingura de mancare in gura.... Sunt multilateral dezvoltata.... Noi am avut revelatia ca am uitat sa-i fac vaccinurile de 4 ani.... |
Mihaela- de ce te grabesti sa ii faci vaccinul lui marc mai aels acum a ca e iarna si circula virusii la cabinete-vaccinul de care vorbesti treb facut pina la 6 ani inainte sa inceapa scoala- nici eu nu i l-am facut Emmei si are 5 ani impliniti, il voi face vara si cat mai aproape de inceperea scolii-adica grade 1.
Doloress-eu zic sa nu te panichezi cu Patrick,din ce ai descris tu, Montessori i se va potrivi f. bine lui,plus ca te lasa sa ii faci acomodarea treptat dc e cazul si tu cum esti acasa cu un bebe asa cuminte clar o sa fie bine
DANA, DONIA SI MARU-HAPPY B_DAY SI O ZI FAINA SA AVETI!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Chiar e o zi de primavara frumoasa afara, cred ca de ziua fetelor s-a gatit natura as, dimineata inspiram cu ochi inchisi aerul de primavara cu gindul la ghiocei si brinduse; mi-e dor de primavara romaneasca (mai ales de un 8 martie cind veneam de la job cu bratele pline de flori, si seara petreceam cu colegii...fuse si se duse! eu m-am gindit direct la prostii, cu cadoul Cristinei, recunosc , dar eu sunt mai neserioasa de felul meu in general :)))) Dear Lord, please give me the strength to not slap an idiot today http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Iar ai scris mic si i se fac Mihaelei ochii ca la melcpai nu ne vedem de ziua femeii pe 11 martie? Flori nu o sa primim noi dar tot ne simtim bine la resto.Asa ca va fii ca in zilele bune,nu?
Maru, ti-am trimis eu si tie soare de aici.Sa fim in suflet ca si ziua de azi
Cge a fugit deja...cu jucaria.
Merci din nou de urari.
Doloress spune:
Pai la Montessori ne primeste abia din vara cica! Ma cheama la o vizita pe 28 februarie, sa vada copilul si sa vad si eu gradinita. Apoi cica s-ar putea sa aiba loc din vara (iunie ) sau din septembrie. Eu speram sa mearga aici pana atunci, dar iata ca trebuie de urgenta sa gasim alta pana ajungem la Montessori.
Eu am sa insist la Montessori, poate ma primeste de pe acum, cine stie... ii zic ca sunt disperata. Cu amandoi acasa e greu, ce sa zic, am experimentat zilele astea si am fost si cu mama si cu sotul, e foarte solicitant. Azi dimineata unul urla de foame - cel mic si altul urla sa-l schimb - cel mare. Nu voia schimbat si imbracat decat de mine. Nu va zic cum stateam cu unul sprijinit de genunchi- ca nu-l pot pune culcat ca vomita, si pe unul il imbracam.
nelia spune:
Doloress, bine ai venit in rindul mamicilor cu mai multi copii! Bafta multa sa gasiti gradinita! Daca nu gasiti, poate gasesti un ajutor acasa, eu cred ca lui ii va placea sa stea acasa cu mami si cu fratiorul lui inca vreo citeva luni.
La multi ani, Dana!
La multi ani, Maru!
La multi ani, Donia!
Sa fiti sanatoase si si iubite! Sa aveti o viata lunga si plina de bucurii si noroc!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
mamaana spune:
mikiion noroc cu tine ca ai zis de vaccinuri, ca am si eu de facut la fete - dar se fac inrte 4 si 6 ani asa ca mai am timp
eu nu am mai ajuns cu ele la medicul de familie de la 18 luni
mimitete spune:
La multi ani Dana, Maru si Donia. Sa fiti iubite si fericite si tinere ca acum.
mikkion, nu dispera cu motricite fine, ergoterapia face bine si daca nu ai un diagnostic anume, sa ajungi la un ergoterapeut e mai problematic.
Dana, ochii ca la lup mey nu melc.
cge, eu vreau poze ca nu cred nimic. M-ati terminat cu imaginatia bogata pe care o aveti.
Doloress, exact asta iti mai lipsea, cautat gradinita. Mult succes.
Denisam spune:
Doloress-roaga-te de cei de la montessori si spune-le ca platesti si 1 luna in avans,numai sa te ia din martie macar.Stiu ca e greu cu amindoi, eu am stat cu ei aproape 2 luni singura si nu prea ne-a fost ok.
O alta chestie care am observat-o la M-au programe part-time, vezi dc asa vor -macar sa incepi 1-2 luni si apoi sa mearga fulltime. Part-time la ei inseamna de la 8.30 la 12 dar e ceva decat deloc.
SI iarasi mai e ca ei la grupa 2,5 -5ani au ratio de 1 la 8 maxim, banuiesc ca si dc au 1 copil in plus care e si cuminte si potty trained nu au de ce sa il respinga.Stiu ca dc le zici de aspectele astea poate se imbuneaza-eu m-as duce cu Kevin dupa mine ca sa vada cat iti e de greu si fara sot, si poate le convingi-Bafta multa!
Ana-cum mai e Tudor
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
Simonna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorelai
|
No, no, fara poza, numa`ghicim! Buna idee!
Eu zic ca se foloseste oricind, ziua sau noaptea, copiii sa nu fie prin preajma... predau stafeta! Faceti un copy paste si mai zicem, sa vedem ce iese! :))