Sezatoarea canadiana (209) Bine ai venit, Kevin!!!
Raspunsuri - Pagina 15
mamaana spune:
la multi ani dana, maru, donia!!
ale mele au primit carduri de la colegi, numai ele nu le-au scos sa le dea pe ale lor au venit chiar si a doua zi cu carduri, deci au fost si altii care 'au uitat' sa le scoata; a treia zi ma intrebau daca e iar valentine day
Podeanu spune:
Merci fetelor de urari, si cele de aici si cele de pe FB.
maru un pupic de departe, La multi ani si sa fim sanatoase.
Cge, merci dar nu te credIn mesajul initial ziceai ca , cadoul iti va aduce mai multe task-uri de acum incolo. De aici cred ca le-a fugit si fetelor imaginatia, daca ai mai si zis ca va pleca mai des, le-a intarit convingere in ce banuiau. Eu ma intreb ce alte taskuri ti-ar mai aduce posesia unor bijuterii??? sau poate ca vei face tu bijuurile?
Mie mi-a luat S un inel frumos rau cu pietre in forma de catarama.
Si ptr ca el nu e in zona azi mi-am luat in numele lui un buchet de frezii diverse culori. Credeam ca nu exista si in ca dar am gasit la florarii mai mari.
maru spune:
Dana, pupic back si un big hug!
Multumesc fetelor pentru urari, sunteti extraordinare! Am un zambet mare de dimineata! E o zi atat de frumoasa (exceptand ploaia, norii si zapada ce se topeste dezolant!)
mephala30 spune:
La multi ani, DanaP!
La multi ani, Maru!
La multi ani, Donia!
Sa fiti sanatoase si iubite!
pitilache spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi!!! Dana , Mariana si Doina la multi ani!!! Sa fiti sanatoase si iubite!!! Si sa va bucurati de cei dragi! Petrecere frumoasa Un brat de frezii parfumate si de la mine pentru voi!!!
Cristina cge nu ai avut de lucru sa ne spui de cadou si acum ia uite ca nu scapi pana nu spui tot!!!
O zi frumoasa tuturor!!
delia79 spune:
Un calduros La Multi Ani!! sarbatoritelor : Dana, Maru si Donia, sa aveti parte de un an superb, cu tot ce va doriti.
Mai, sunteti simpatice rau cu cadoul Cristinei . Orice ar fi, sa folosesti cu placere Cristina !
Iselin, ce nasol cu amenda aia,lasa ca trece durerea . Daca te consoleaza cu ceva, suntem colege de suferinta, doar ca e u am luat-o fain chiar in fata casei .
Eu ieri m-am imbracat in fusta la munca, ca-s satula de pantaloni, dar aveam in minte ca vin temperaturile alea faine. Am avut un soc cand am iesit dimineata din casa si erau -15 gr. Brrrrr. Azi e mult mai bine, si eu tot la fustita . Astept primavara ca pe nu stiu ce.
ma duc la treaba....
va pupa fata
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Lorelai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache Cristina cge nu ai avut de lucru sa ne spui de cadou si acum ia uite ca nu scapi pana nu spui tot!!! |
vedeti ce chef de munca am zi? feels like friday pe aici.
delia, si eu tot in fusta, dar mi-am luat in bagaj o pereche de yoga pants, ii trag pe mine la plecare si pun fusta in poseta. m-am fript de citeva ori si prin urmare sint mereu pregatita.
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru Dana, pupic back si un big hug! Multumesc fetelor pentru urari, sunteti extraordinare! Am un zambet mare de dimineata! E o zi atat de frumoasa (exceptand ploaia, norii si zapada ce se topeste dezolant!) Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
hai la Montreal, e un soare superb.
Donia la multi ani fericiti si tie si sper sa revii la Sezatoare.Imi e dor de tine
Doloress spune:
LA MULTI ANI DANA!!!
LA MULTI ANI MARU!!!
LA MULTI ANI DONIA!!!
Sa fiti fericite si iubite, sa aveti parte numai de zambete si bucurii!!
Mai, sunteti mortale cu cadoul Cristinei, eu recunosc ca din prima tot aia mi-a venit in minte, dar am zis ca e de la furtuna hormonala de dupa nastere
Noi suntem bine, cu racelile pe trecute, bb Kevin e deocamdata cel mai cuminte copil, se trezeste fix la trei ore si papa, apoi doarme tot timpul. Chiar cand il chinuie fratello. Noaptea dorm fara grija, cu trezirile de rigoare, problema e ca vomita in jet dupa fiecare masa, ca si Patrick, care a avut reflux. Astept sa mergem la pediatru, sa vedem daca n-o fi alta minune.
In rest, suntem cam suparati cu Patriçk trebuie sa-i cautam garderie noua, tocmai acum in perioada asta si asa dificila pentru el. Ai vostri cum reactioneaza sau cum au reactionat la schimbarile de gradi? Din pacate, pt el va fi probabil de 2 ori mai greu, aici era mai mult printre romani, vorbea mai mult romaneste, nu stiu ce va fi in cea noua. In plus, nici nu e cel mai adaptabil copil din lume.