Sezatoarea canadiana (209) Bine ai venit, Kevin!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Lorelai si Mikiion merci

Mie imi pica mai greu fisa nu m-am prins de cadou Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dar aici chiar as vrea sa ajung intr-o zi:

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor dragi

Multumesc frumos pentru gandurile bune

Dana (Podeanu) & maru - va doresc: La multi ani cu sanatate si noroc! Sa va dea bunul Dumnezeu numai bucurii!

Va tzuck cu drag si o zbughi ca e zii de laundy... promit sa incerc sa revin un picut mai tarziu (Azi nu avem activitati! Yupiiiiiii!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Eu nu cred ca e ce zice Iselin ci mai degraba un instrument din ala de folosit cand el e plecat in delegatie mai mult timp asa...
La multi ani la sarbatorite, Dana si Maru, sa ne spuneti si noua ce primiti cadou, da?
Ati vazut ce temperaturi sunt anuntate azi si maine? Gata iarna, s-a dus, nu chiar de tot dar frigurile alea de minus minus s-au dus de tot. Vine martie cu ghiocei, primavara sau macar un vant de primavara (zic si eu).
O zi buna, maine e vineri, yupiiii!
Carmencita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

carmencita sa-ti fie gura aurita, cu primavara! Dar sincer, am retineri, nu pot sa cred ca am scapat asa usor!

Dana si maru La multi ani fericiti dragelor!
Toate cele bune sa v-i se implineasca azi si in fiecare zi!

mikiion eu cu lunch-ul, nu pot sa planific nimic, nu e mereu la aceeasi ora, uneori am 20 de minute, alte ori o ora jumatate (rar, recunosc). Asa ca nu pot sa incurc pe nimeni. Si cu Carmencita vorbisem la un mom. dat sa ne intilnim, dar din aceleasi motive nu s-a intimplat.

Simo numa' la prostii va sta capul!

Va pup! O zi buna tuturor si sanatate piticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Marule, Dana La Multi Ani!!!!
sa aveti o viata frumoasa, senina si cu toate visele implinite!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Si eu m-am gindit... Simona, ne-om fi gindit la acelasi lucru. Dar am zis ca nu se poate, ca-s oameni seriosi si tineri!

Sunteti mortale !!
De aia nici n-am zis cadoul..ca sa va dau idei
Si mi-ati dat ptr urmatoarele cadouri.

"La Multi Ani",Maru, Dana !!
Sa aveti numai bucurii si sa petreceti pe cinste de ziua voastra !!

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

oh, iselin, imi pare tare rau...
eu am luat avertisment cand am comis-o, da am batut din gene si zambit sagalnic!

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Salutari de dimineata!
Cam liniste pe aici...

Am tras un cadou policier de dimineata, 154 $CAD
Si cand ma gandesc ca fac economie la carti sau la cate o poseta frumoasa...Uite acolo e poseta

N-am respectat indicatorul de circulatie cu viraj la stanga Povesti de zis la nepoti.
Am oprit dupa ce a pus girofarul politistul, ne-am conversat, eu ca NU, nu era semn acolo inainte, e montat prospat cred, el ca OUIOUI madame..., i-am dat permisul, a plecat sa-l verifice, numai ca in timpul asta au mai trecut cativa pe acolo pe unde am trecut si eu la stanga, deci a dat alarma sonora pe ON in actiune, si a plecat dupa ei
Eu ma gandeam in momentele alea ca puteam,... sa fug, dar permisul meu???
A revenit cu toti aia dupa alte 10 minute. Ca-n filme!
Donc, o sa ne distram de 154$ cad la sfarsit de saptamana!

In rest toate bune si frumoase, dar nu pot sa-i zic husband-ului , isi face hara-kiri in fata mea sa inteleg ce sotie a dorit si ce sotie a gasit!

Pantero, nu te pot ajuta cu Republica, noi am fost mereu in Mexic, ceea ce si recomand. As vrea sa merg in Honduras, dar nu stiu pe nimeni care a fost sau macar care sa vrea sa partajeze aventura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

oh, ce dulci sunt... (frate-miu s-a intors din tabara in clasa 1 cu toate scrisorile netrimise pentru ca nu le lipise Mariana!)

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

buna ziua si de la mine
ale mele s-au intors de la scoala cu cardurile de sf valentin ca nu le-a scos teacherul din ghiozdan; anyway, mai multe hartii de colectionat si taiat in casa
iselin imi pare rau de amenda
cge ce cadou ai primit??

pucku, suntem ok, mai tacuti un pic...nimic deosebit!

Mergi la inceput