Sezatoarea canadiana (209) Bine ai venit, Kevin!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Iselin, de Mexic mi-e cam groaza deocamdata ca aud numai povesti la stiri cu rapiri, turisti gasiti morti in gropi comune...stiu ca nu sunt in resorturi dar nu vreau sa risc nimic.

Adriana mami de Isabelle Marie - 5 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Pai te duci in resort securitar de 4.5 ***** sau plus. Intre holera si riscul de a fi rapita de un mexican...prefer mexicanul

Tu ai auzit de cazuri de holera in resorturi securitare de 4,5 * in Rep Dominicana?

Mie imi place tare mult in Mexic dar eu zic ca e safe peste tot atita timp cit nu te duci de unul singur prin locuri in afara resortului.

Imi pare rau de amenda.

Ati vazut cita politie era azi in zona Jean-Talon, parca eram in CSI Miami, mai putin palmierii si nici individul care aburea circulatia nu arata foarte bine. Elicoptere...

Multa sanatate bolnaviorilor mici si mari.

simi, ti-am trimis PM dar am crezut ca ma ignori, aka rinjila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, pai sapt trecuta colegu' a fost plecat cu jobul in afara Canadei si a venit cu cadouri frumoase ptr toti din casa.
Al meu a fost cel mai (nu spun ce), si l-am intrebat daca vroia sa imi transmita mesajul ca o sa mai plece si in alte delegatii si a confirmat.

Iselin, n-am primit nimic de la politisti.

Nu stiam de tabere in sapt de relache organizate de primarie, in tabara de lg. casa mi-au zis ca este al-3lea an de cand se organizeaza.

Si mai vrei sa te muti din Laval ?
In Montreal, nu cred ca exista tabere de relache la 25 cad pe zi.

MamaAna, ce aiurea teacher-ul fetelor.
Nu a lasat sa dea niciun copil carduri ?

Anca a dat toate pungutele, dar si-a oprit si ei una.
Si mie mi-a bricolat o felicitare, dar lui taica-sau nu, si i-a dat felicitarea facuta de alta fetita.
I-a zis:"Tata, am pus-o pe Lynne sa iti faca felicitarea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Iselin, de Mexic mi-e cam groaza deocamdata ca aud numai povesti la stiri cu rapiri, turisti gasiti morti in gropi comune...stiu ca nu sunt in resorturi dar nu vreau sa risc nimic.

Pai te duci in resort securitar de 4.5 ***** sau plus. Intre holera si riscul de a fi rapita de un mexican...prefer mexicanul

Eu nu vreau nici o varianta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Mimitete,cum sa te ignor? Dar n-am primit nimic, parol!
Mai trimite odata!
Pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

La multi ani Maru si DanaP.

Iselin dar era scumpa geanta ta imi pare rau... Si-a facut omul cota cu voi si a plecat sa manance gogosi restul zilei.

Simi nu mai iesi sa mananci? cred ca am ajuns sa trec de 2-3 ori pe saptamana pe langa tine. Mereu am treaba pe acolo.

By

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana12

Simona, o sa ma gandesc la tine cand merg la Bon Jovi.
Eu de fiecare data cand primesc trandafiri nu stiu ce sa le fac sa nu se ofileasca prea repede. Ori poate doar eu am ghinion la ei.

03/02/2006 si 25/04/2000

Oh, sa te gindesti, Diana, neaparat!!!! Sint plina de invidie!

Ce-mi mai doresc e sa ajung la TO si sa merg la musicalul cu Dirty Dancing. La Mtl. n-a venit inca...

Eu nu pot sa scot flori din apa o data ce le-am pus. Daca nu le ingrijeste cineva pentru mine, acolo stau pina le arunc cu vaza cu tot :)
Dar stiu ca aici au tot felul de substante sa le pui in apa sa reziste mai mult.

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge

Fetele, pai sapt trecuta colegu' a fost plecat cu jobul in afara Canadei si a venit cu cadouri frumoase ptr toti din casa.
Al meu a fost cel mai (nu spun ce), si l-am intrebat daca vroia sa imi transmita mesajul ca o sa mai plece si in alte delegatii si a confirmat.

Cristina,
mama lui Victor si a Ancai

CGE, din ce spui tu aici eu nu pot sa ma gindesc decit la un singur lucru!!!!
Si ma tavalesc de ris ca m-am gindit ca AI PUTEA sa vii si sa spui aici, in cazul extrem in care, intr-adevar, l-ai fi primit! Eu riiiidddddd..... SI capul ala se rostogoleste......

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu m-am gindit... Simona, ne-om fi gindit la acelasi lucru. Dar am zis ca nu se poate, ca-s oameni seriosi si tineri!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Si eu m-am gindit... Simona, ne-om fi gindit la acelasi lucru. Dar am zis ca nu se poate, ca-s oameni seriosi si tineri!
femei serioase sinteti voi... va sta gindul la prostii...

La multi ani si de la mine sarbatoritelor lunii februarie, Dana, maru si cine mai urmeaza. imi aduc aminte ca sint mai multe dar sa ma impusti si nu imi amintesc cine. la asta e bun FB, ca te trage de atentie, zic eu care nu prea le am cu tehnologia (telefoane, ipoade etc) si nici cu social networks. bberry de la servici m-a facut de fapt sa le urasc, suna, vibreaza si nu te lasa sa respiri linistit. nici pe buda. na, am zis-o.

ma duc la datorie, ma mai pling si miine. noapte buna tuturor copiilor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

CGE CRIS, nu ma pot abtine sa nu cred ca e..o centura de castitate! Adevarat?

Dar eu nu plec inca din Laval, sunt peste tot, sa se impiedice toata lumea de mine...

Pe Jean-Talon astazi chiar a fost CSI Miami, palmierii sunt imaginari, ok?

Pantero, era o gluma, dupa cum am zis, nu pot recomanda nimic in RD.

Echipa mea de travail: unui coleg i-a murit ieri unchiul de 54 de ani. Verdict: H1N1...Mai exista deci pe insula influentza asta... Era medic si avea un baietel de 10 ani

Mergi la inceput