Sezatoarea canadiana (209) Bine ai venit, Kevin!!!
Raspunsuri - Pagina 12
simi spune:
mimitete cu cea mai mare placere "consultatia", in limita cunostintelor. Scrie-mi PM, dar anunta-ma aici, ca altfel mai intru si nelogata sa va spionez
Doloress bine-ati ajuns acasa! Ma bucur ca totul a decurs normal si acum banuiesc ca treceti prin perioada de adaptare. Multa sanatate , refacere usoara, cit mai mult laptic , bebe somnoros si mincacios sa ai!
Vine, vine primaaaavara! Vineri 6-8 grade! Poate s-o mai topi everestul din fata casei mele!
blackpanterro spune:
Multumesc mult fetelor! Inca nu stiu nimic ca sotul nu stie data cand va avea concediu, dar vrem Rep. Dominicana si hotel all inclusive family friendly ca vom avea si copiii. O sa ma duc pe siturile lor sa vad ce ofera.Deci Punta Cana e cel mai fain? ok :). multumesc mult!
Adriana mami de Isabelle Marie - 5 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
iselin spune:
Salutari de dimineata!
Cam liniste pe aici...
Am tras un cadou policier de dimineata, 154 $CAD
Si cand ma gandesc ca fac economie la carti sau la cate o poseta frumoasa...Uite acolo e poseta
N-am respectat indicatorul de circulatie cu viraj la stanga Povesti de zis la nepoti.
Am oprit dupa ce a pus girofarul politistul, ne-am conversat, eu ca NU, nu era semn acolo inainte, e montat prospat cred, el ca OUIOUI madame..., i-am dat permisul, a plecat sa-l verifice, numai ca in timpul asta au mai trecut cativa pe acolo pe unde am trecut si eu la stanga, deci a dat alarma sonora pe ON in actiune, si a plecat dupa ei
Eu ma gandeam in momentele alea ca puteam,... sa fug, dar permisul meu???
A revenit cu toti aia dupa alte 10 minute. Ca-n filme!
Donc, o sa ne distram de 154$ cad la sfarsit de saptamana!
In rest toate bune si frumoase, dar nu pot sa-i zic husband-ului , isi face hara-kiri in fata mea sa inteleg ce sotie a dorit si ce sotie a gasit!
Pantero, nu te pot ajuta cu Republica, noi am fost mereu in Mexic, ceea ce si recomand. As vrea sa merg in Honduras, dar nu stiu pe nimeni care a fost sau macar care sa vrea sa partajeze aventura.
blackpanterro spune:
Iselin, de Mexic mi-e cam groaza deocamdata ca aud numai povesti la stiri cu rapiri, turisti gasiti morti in gropi comune...stiu ca nu sunt in resorturi dar nu vreau sa risc nimic.
Adriana mami de Isabelle Marie - 5 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
columbiana spune:
Iselin, stiu ca asta nu-ti anuleaza durerea:)), dar am trecut acum vreun an prin aceeasi istorie; interzis virajul la stinga 7h-9h, au montat semnul azi, si de miine s-au instalat la pinda acolo, si eu+altii in virtutea inertiei n-am bagat de seama noutatea cu semnul...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
cge spune:
Fetele din Laval, care mai sunt in cautare de camp de jour in sapt. de relache am gasit:
http://www.ville.laval.qc.ca/wlav2/wlav.page.show?p_id=577
Sunt mult mai linistita ca am rezolvat asta ptr copii.
Nici nu mai stiu ce se discuta..
A, Sf. Valentin, si eu am primit "cadoul", si cred ca nu-i de bine E semn ca o sa am mai multe taskuri in familie..
In alta ordine de idei,noi am primit un mesaj pe telefonul fix de Sf. Valentin ca din partea bancii, un nr 800XXX in care indica sa apelam de urgenta in leg. cu cardul client.
Am sunat la banca (nu la nr indicat) surpriza, nr de telefon nu avea nici o legatura cu banca.
Am raportat nr respectiv, dar voi sa aveti grija !!
Si si-au ales momentul, la Sf. Valentin lumea nu e atenta la toate detaliile.
Iselin, sorry ptr amenda.
O zi buna,
Pucku spune:
revin si eu dupa o saptamana cu peripetii fulger
in primul rand BUN VENIT BB KEVIN, Dolores sa-tzi traiasca puiul , mult laptic, refacere rapida, si toate cele
vrem poze cu strumful mic + strumful mare, daca ai pus pe fb, eu nu am cont asa ca as vrea pe contul comun
mei am citit tot, dar nu mai stiu mare lucru ce am citit, abea astept intariri , si daca in general n-o sufar pe soacra, iaca-ta ca o astept ca pe painea calda ca mi-au mancat astia mici toate resursele de energie
una peste alta stiu ca trebuie sa-i zic felicitari pt diploma Ankai, felicitari pt proiect Nelia, Mamaana pt job
Iselin cunosc sentimentul, si eu am lasat cateva posete anul trecut
imi place tare stilul tau de a scrie
Lorelaim de audacity voiam sa-tzi spun si eu, eu imi inregistram catelul sa vad daca latra cand plecam de acasa
sper sa vi se realizeze toate visele cat mai curand
nu exista transport scolar sa pui pe Gabisor la autobuz, ca sa ai mai mult timp liber?
Laura si Steph exact ca Ioana cu sani, a mea nu-i genul printesa, dar o vad cum inccepe sa se aranjeze in oglinda cand pleaca undeva, si cand e goala atata se mai analizeaza....
Steph face progrese de stat cuminte si concentrare enorme in ultimul timp, cica are zile in care o confunda cu un fluture asa de linistita este...sincer ma bucur ca am ales medicatia, cel putin pt moment pare pe drumul cel bun
binenteles ca as avea multe sa mai zic la multa lume dar tre sa ma intorc la munci
pe scurt despre noi
bb mucios de cateva zile, la gradi cazuri de conjunctivita, eu tare speriata
luni tempeta eu super bucuroasa ca s-a inchis totul si am stat acasa la caldurica sa dorm, ca bb mi-a transmis si mie virusacul si sunt cu nasul si gatul in pioneze
vineri domsoara a decis sa-mi faca un masaj si s-a lasat in genunchiul meu...deci doftor, antinflamatoare 3 saptamani, MRI plus tard...un ligament sau meniscul varza....uf uf....ma plimb cu genunchiul in buzunar ca sa-l menajez...
marti+ joi test auditiv/orl prea mult lichid in ureche, baise de auz de 50% repunem tub in urechea stanga la Stephilic cat mai urgent
sper ca saptamana asta sa treaca fara prea multe evenimente
Maru cum sunteti nu te-am mai vaz`t de mult
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
mamaana spune:
buna ziua si de la mine
ale mele s-au intors de la scoala cu cardurile de sf valentin ca nu le-a scos teacherul din ghiozdan; anyway, mai multe hartii de colectionat si taiat in casa
iselin imi pare rau de amenda
cge ce cadou ai primit??
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Iselin, de Mexic mi-e cam groaza deocamdata ca aud numai povesti la stiri cu rapiri, turisti gasiti morti in gropi comune...stiu ca nu sunt in resorturi dar nu vreau sa risc nimic. Adriana mami de Isabelle Marie - 5 luni si Aidan Alexander - 5 ani A ticket to hell has never been funnier |
Pai te duci in resort securitar de 4.5 ***** sau plus. Intre holera si riscul de a fi rapita de un mexican...prefer mexicanul
iselin spune:
Doloress, cum iti este cu puiul acasa? Fericita?
Pucku, bine ca mai intri sa ne zici cate ceva. Eu am intrebat cred, cum e testul asta auditiv pentru un copil ca Steph, in ce consta?
Cris CGE, vrei sa zici ca ai colectionat un tichet chiar de Sf Valentin? Ce nemilosi!
Nu stiai de campul de relache pana acum?
Noi mergem la Arti-culture, e super, super pentru Anne.
Iar anul viitor viseaza si ea un camp de relache la Cosmodome.