Flut.de mart-apr 2011(148)BvGimihaela!Bv Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 2
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s dorinut miki tu parca mergi maine la eco, nu? oricum, de acum nu mai are asa spatiu in burtica sa se miste prea tare. S-a intamplat minunea mult asteptata37+ AMR 2 sapt!!! |
nu roxy..eu abia pe 18 mai am programare..
mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu
dorinut@ spune:
Ally Rhynna are numarul meu, da n-am primit nik inca. Asteptam. Acum cred ca a iesit din operatie.
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 15 zile!!!!
Ana-Maria
miki1979 spune:
citat din mesajul lui dorinut@ Miki fugi la dr sa te linistesti si nu te mai gandi la asemenea grozavii. Du-te, nu mai sta ca-ti faci rau aiurea.Te rog eu. ------------------------------------------------------------------------------------------ 36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen AMR - 15 zile!!!! Ana-Maria |
pai pana vinerea viitoare n-am cum..e complicat ca trebuie in Bucuresti, n-am cu ce sa jaung, cu cine sa-l las pe vlad..asa ca imi ramane doar sa ma rog sa fie bine..
roxy_s spune:
miki si eu zic sa mergi ca mai este asa mult pana atunci. chiar nu gasesti cu cine sa-l lasi? mai bine mergi si te linistesti. dar acolo nu ai unde sa mergi? trebuie neaparat la Bucuresti?
spiridusha
S-a intamplat minunea mult asteptata37+
AMR 2 sapt!!!
miki1979 spune:
hai ca eu scriam aiurea la cap trecut..
ieri tot cautand combinezon gros pt bebe..ca doar online mai am o sansa..am gasit niste siteuri pe care le stiam demult ca i-am mai luat si lui vlad..si erau de calitate si f dragute ( eu le-am incercat pe cele de la firma Dirkje si Kanz si Babaluno parca..)..vi le las poate va folosesc sau doar sa va delectati si voi cu ele..
http://www.hainute.ro
http://www.baby-fashion.ro
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s miki si eu zic sa mergi ca mai este asa mult pana atunci. chiar nu gasesti cu cine sa-l lasi? mai bine mergi si te linistesti. dar acolo nu ai unde sa mergi? trebuie neaparat la Bucuresti? spiridusha S-a intamplat minunea mult asteptata37+ AMR 2 sapt!!! |
in pricpipiu as putea la orice clinica particulara aici..asa la orice medic..o sa vad in weekend daca mai persista problema..
dinora77 spune:
mikiun git de cola ceva? Nici eu nu-l simt pe bubu asha de des shi puternic ca inainte, uneori cite o jumatate de zi deloc. NU mai au loc mititeii. Sunt sigura ca e totul bine. Uite un de la mine!
Dino 37+
miki1979 spune:
citat din mesajul lui dinora77 mikiun git de cola ceva? Nici eu nu-l simt pe bubu asha de des shi puternic ca inainte, uneori cite o jumatate de zi deloc. NU mai au loc mititeii. Sunt sigura ca e totul bine. Uite un de la mine! Dino 37+ |
am baut o sticla de jumate..