Flut.de mart-apr 2011(148)BvGimihaela!Bv Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 10
dorinut@ spune:
delia it's a deal!!
------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 14 zile!!!!
Ana-Maria
ailed_dota spune:
si apropo de talentul lu viss la scris.. ieri eram in autobuz si imi aminteam ce a scris ea cu cola de parca vazusem la tv
mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dorinut@ delia it's a deal!! ------------------------------------------------------------------------------------------ 37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen AMR - 14 zile!!!! Ana-Maria |
ok...
AMR 5 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
madutza, stai bland... tu vrei sa scurtezi amr-ul?
AMR 5 saptamani
69/11
bb_yasmi spune:
mada, daaaaaaaaaa sunt mult mai lnistita macar pana nasc!! oricum tot timpul mi-a spus ca o sa fie bb de 3500 sau chiar peste si ca masuratorile sunt asa aproximative... si nu aveam eu mare incredere in masuratorile lui.... acum aseara s a straduit mai tare
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 8 zile !!!!
ailed_dota spune:
apropo de varicela ... eu am facut la 18 ani, cel mai naspa mi s-a parut ca nu poti safaci dus, ci ca tb sa te stergi / tamponezi cu ceai de musetel.. si tinctura mentolata...
insa cu dieta de fructe si legume si branzeturi degresate nu am facut febra..
AMR 5 saptamani
69/11
dorinut@ spune:
Mada nu poate veni mami tau sa te ajute?
Am si eu o intrebare. Ma duc la farmacie sa mai iau ce trebuie (ceaiuri de lactatie, comprese sterile, pipete, batista bebelusului, supozitoare) si ma gandeam daca sa iau picaturi anticolici acum sau sa astept sa vad daca face bebe ?(poate am noroc si nu face ).
Daca le iau acum ce e mai bun: Infacol sau SabSimplex sau ceai BabyCalm sau BabyDrink?
------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 14 zile!!!!
Ana-Maria
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota madutza, stai bland... tu vrei sa scurtezi amr-ul? mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa AMR 5 saptamani 69/11 |
nuuu, ca am programare la coafor fix pe 14 cu o zi inainte . M-am gandit sa o schimb...dar am renuntat. Trebuie sa ajung cu bine la programare. Trebuie!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana
AMR: 4 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
sa va pove ceva: aseara dupa cina ne-am intalnit cu niste prieteni la un suc...la care ea imi spune: "auzi, tu esti bb_yasmi, nu??? am citit o conversate.... ".........oare ar trebui sa imi pun un user name mai "fara legatura"??? am ramas masca....
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 8 zile !!!!
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
nuuu, ca am programare la coafor fix pe 14 cu o zi inainte . M-am gandit sa o schimb...dar am renuntat. Trebuie sa ajung cu bine la programare. Trebuie! Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana AMR: 4 zile !!! Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
pai atunci vb lui dorinutz, cheama pe cineva sa te ajute...
ce pofta de coafor mi-ai facut..
AMR 5 saptamani
69/11