Va amintiti sifoanele pe care le foloseam pe vremea lui Ceasca? i ce distractiva era baiata cu apa direct din sifon? Sunt sigura ca da!
Am o cunostinta care pleaca in curand in Statele Unite la fiica ei si ar vrea sa-i duca o sticla din aceea de sifon. Aveti idee unde se mai poate gasi asa ceva?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
Alina cred c-am vazut pe la targurile de antichitati, aia care vin cu vechituri pe tarabe. Da nu stiu cand se mai organizeaza...mai anunta astia pe la radio...
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
incearca sa cauti la rubrica de vanzari diverse intr-o publicatie de specialitate (la noi in Ploiesti cel mai cunoscut ziar de acest gen este Raid, nu stiu in Bucuresti)
daca nu, mai poti cauta sambata/duminica intr-un "targ de vechituri" (obor), trebuie sa mai existe pe undeva asa ceva...
in cel mai rau caz mai poti incerca la un anticariat sau sectia de recuzita a unui teatru...
incearca si aici : http://www.okazii.ro/catalog/51982599/sifon-vechi-sticla-1-litru.html, costa doar 30 ron
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Ii transmit cunostintei mele.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
am eu 2 in balcon, da-mi un pm daca vrei sa ti le trimit