Mamici inimoase de Constanta***143***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADINUTZA

La multi ani Bibi! Tania sa ai parte doar de bucurii di partea fetelor!

La multi ani!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Frumoase pozele dar aici se vede ca este baiatul mamei. Sanatate, este clar ca a avut ceva tortul, ca prea a afectat baietii.

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adinutza, foarte frumos!!!

Stiti cumva de unde sa ii iau Mariei "cipici" pentru sport? Sae descalta in sala si mi-a zis ca ceilalti copii au cipici ca la balet. Dar eu nu am cautat niciodata si habar nu am unde sa gasesc (plus ca ii trebuie si nr. mare - 34). La Intersport or avea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Adinutza, foarte frumos!!!

Stiti cumva de unde sa ii iau Mariei "cipici" pentru sport? Sae descalta in sala si mi-a zis ca ceilalti copii au cipici ca la balet. Dar eu nu am cautat niciodata si habar nu am unde sa gasesc (plus ca ii trebuie si nr. mare - 34). La Intersport or avea?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

Am vazut in Doraly (la parter, in cladirea principala, pe "ulitza" dinspre pod) si mai este un magazin Outlet pe bd.mamaia, langa fostul peco Mihaileanu.
sper ca am fost explicita.

Ionut Minoiu

1 , 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Fete cucuiete, am dat peste alta dilema: mameloane de cauciuc, corectoare de san, protectie pentru mameloane. Care sunt sunt diferentele? Utilizarile?
Am tot citit...unele mamici spun ca le-au prins bine inca din maternitate si nu stiu ce sa fac sau de care sa iau, mai ales ca eu am cam am probleme in privinta asta, sau mai bine zis lipsa

38+ Andrei - 16.02.2011

MAI AVEM 4 ZILE!!!

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Salutareeeeeeeee intru mai rarut pt ca nu prea mai am timp dar va citesc si vazand ca tot vb voi de doctori m-am gandit ca poate stiti sa imi ziceti pt o prietena un doctor bun dar nu stiu ce fel de doctor sa fie,va zic ce are fetita si poate stiti voi sa ma indrumati.Am o prietena cu o fetita superba mai mica decat Rares cu vre-o 6 luni si de la nastere un ochisor nu i se deschide de tot zice mamica ei ca se numeste ptoza palpebrala si a fost in buc la un control cand era mai micuta dar acum nu mai are cum sa mearga la ce doctor credeti ca ar trebui sa mearga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani BIANCA

Adinutza: ma bucur ca se simte Bogdan mai bine. Mi-au placut pozele, sunteti o familie tare frumoasa

Georgi: si lui Sebi, ia cazut un incisiv central de vreo 2-3 luni si tot asa, inca nu da nici un semn, oare sa ne ingrijoram

Pisoi: eu nu te pot ajuta, ca n-am folosit nimic din ce-ai specificat pentru sani.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Nici eu nu am folosit nimic din ce zici tu pisoi,si Rares tot din prima zi a facut baita in chiuveta dar noi ii puneam si betadina la buric si pansam desi pansamentul fugea si cu infasatul la fel eu nu am vrut sa cumpar scutec dar de gura lumii am luat 2 pt in spital macar si mi-au prins bine ca vb voastra sa se linisteasca il infasam peste hainute sau aveam u paturica mai grosuta in care il infasam sau un sac de dormit de bebe in care ii bagi si manutele.Pupici si nastere usoara si refacere rapida.Cu laptele formula tot la indicatia doamnei doc Dumbrava am trecut pe Nan ea mi-a spus si de aptamil dar am zis ca-i cam scump si a fost super si Nanul pana la an apoi greu dar am trecut pe lapte de vaca,se strica la burtica de la cel de vaca si am inceput sa pun cate 10 ml de vaca in 290 de nan si tot asa incet incet am crescut cantitatea la cel de vaca si acum este ok. si ca ceaiuri pt lactatie eu am folosit ceai de stimularea lactatiei de la Fares fara 2 cutii in casa nu stateam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Nici eu nu am folosit ce zice pisoi...

Pe mine ma doare capul... am o ceata pe creieri... beau o cafea, dar imi vine sa fug in dormitor la mine, sa ma bag sub pilota si sa trag jaluzelele...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisoi_aluna

Fete cucuiete, am dat peste alta dilema: mameloane de cauciuc, corectoare de san, protectie pentru mameloane. Care sunt sunt diferentele? Utilizarile?
Am tot citit...unele mamici spun ca le-au prins bine inca din maternitate si nu stiu ce sa fac sau de care sa iau, mai ales ca eu am cam am probleme in privinta asta, sau mai bine zis lipsa

38+ Andrei - 16.02.2011

MAI AVEM 4 ZILE!!!

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Eu am folosit la ambele fete, si mi-au prins bine. Le-am cumparat la cea mare, cand deja simtzeam ca nu mai pot de durere, le-am folosit pana cand mi-au trecut ranile de la sfarcuri si s-a format si sfarcul. Se fixeaza pe san, se fomeaza vid cand incepe bb sa traga. Este bine sa ai un proopel cand le dai jos, in ele mai ramane lapte.
Erau de la nuk, din silicon. Le fierbeam dupa fiecare folosire, din acest motiv le-am folosit acasa.
Acum au aparut fel si fel de modele, care este diferentza intre ele nu stiu sa-ti raspund.

edit: am cautat pe www.nuk.ro/products/informationabout/breastfeeding/index.html?sid=1c259f1b2d334aadb65a3314508a2a01&lang=en" target="_blank">site-ul lor, cele pe care le foloseam eu aveau forma celeor care sunt acum din latex, vad ca cele de silicon au alta foma.

Ionut Minoiu

1 , 2, 3

Mergi la inceput