Mamici inimoase de Constanta***143***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Neata, fetele!

Eu astept sa mi se trezeasca piticul, nu stiu ce l-a apucat de doarme si acum, ca de obicei se trezeste pana in 8.

Adinutza: imi pare tare rau pentru Bogdan, insanatosire grabnica! Iar dupa ce-si revine,cred ca ar trebui sa mergi la un alergolog sa vezi ce a provocat reactia.

Pe Sebi vreau sa-l dau si eu din vara la chitara sau la orga, sportul nu prea il pasioneaza, in schimb ne-a innebunit cu muzica

Eu i-am infasat pe amandoi copiii, inca vreo saptamana dupa ce am venit acasa.

Gata, ma duc sa hranesc copilul, ca doar ce s-a trezit, l-am deochiat

sa aveti o saptamana frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata doamnelor... avurati spor la palavragit in we... ce ma bucur...

Pisou curaj mama... eu am infasat fata la somn pana pe la vreo 6 luni si tare bine mi-a prins... practic cand o simteam ca-i este somn o legam la maini si picioare, bagam suzeta in gurita, lasa capul intr-o parte si adormea instantaneu... nu leganata, nu cantata... toata lumea o aadmira cum adoarme... La Teo nu mai retin exact cat l-am infasat, dar eu am fost clar adepta infasatului la somn macar...

Citat:
citat din mesajul lui pisoi_aluna
Apropos de dentist, sotii Lungu sunt foarte buni desi nu stiu daca sunt specializati la copii sau nu, noi am fost toti la ei si am fost foarte multumiti. Si au rabdare si vb. frumos, deci cred ca s-ar purta frumos si cu copiii. Au cabinetul pe Soveja, putin mai sus de turnul de la Tomis 3.

Si eu si sotul suntem pacientii D-lui Lungu si suntem foarte incantanti de el... fata de ce medici am avut ocazia sa cunoastem initial...foarte profesionist... nu stiu insa cum se comporta cu copii, dar stiu din auzite ca sotia lui e super cu copii.. deci e prima noastra optiune cuplul Lungu... si mai am o nedumerire... i-a cazut lu Mony un incisiv de pe 2 decembrie si nu da nici un semn sa creasca... sunt tare indoita... ca am auzit cazuri ca nu exista mugurele dintelui.. oare se incadreaza in termenul de eisire sau deja bate la ochi?

Simo... te anunt cand ajung cu fata la stomatolog si ce parere am, ok?

Ia sa vad ce ati mai scris, ca nu stiu ce sa mai raspund...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare dragelor!
La multi ani Bianca (dadi_t)! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!
Tania sanatate si multe satisfactii din partea fetelor!

Adinule imi pare rau de patanie, cum se simte Bodi? Oare ce ingrediente mai avea prajitura? Sau o fi baut vre-un suc ceva... Multa sanatate.

Eu mi-s la , asa ca, iti tin companie pisoi.

Multa sanatate tuturor!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Adinuta... ce nasol... doamne... cred ca-ti sta inima sa patesto deastea cu copilul... Oare Mihaela, mama Ionelei cum mai este? aveti vesti?

Am mai auzit de Homeomed... dar nu am fost niciodata... nu am avut nevoie, ca avem o dr super... Dumbrava... o mai pomenea cineva in urma (scuze ca nu retin cine a zis...)

As duce-o si eu pe Mony la oftalmolog ca da semne de nevoie de ochelari... deja ma impacientez cu copilu, daca mai constat multe probleme oftalmolog, stomatolog... Vreau si eu sa o dau la chitara... si innot... si dans sportiv... dar mai astept pana la vara...

La multi ani sarbatoritei noastre de azi... Tania sa-ti creasca fata mare si sa va umple zilele de bucurii!

Pe mine m-a trezit Teo la 4 dimineata... fara motiv... si abia am mai atipit... bau acasa o cafea, dar parca am baut apa... asa as dormii... acu beau un ceai negru... poate reuseste sa ma trezeasca ...

Fetele va urez o zi minunata si o saptamana usoara si plina de succese!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adinutza, sanatate multa lui Bogdan! E posibil ca alergiile sa apara si mai tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Neata!

Adinutza, cum mai este baiatul? sper ca se simte mai bine.

La multi ani sarbatoritei!

Ghiulten, ce implicata in activitati este fata! Bravo ei! Tu unde ai dus-o la scoala? In Lazu?

Pisoi, eu i-am infasat pe copii cam primele doua-trei luni, pt ca observasem ca dormeau mai bine astfel.

Georgi, tot acolo, la Yza optic, au si dr. oftalmolog.

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Tania sa-ti traiasca Bianca!! sa fie sanatoasa si fericita!
Adinutza, mai ce sperietura ati tras!! in mod sigur a fost ceva cu tortul acela. dar asa rau..? el nu a avut deloc manifestari alergene pana acum?
Ghiulten, precis gasesti ceva rame dragute pentru Ayli.
Dandusa, noi mergem la din astea de baieti (adica baschet) si la Fastrackids. mai vreau si tenis dar nu stiu cand sa gasesc loc, ce am gasit pana acum au ore duminica si sambata de la 12... zau daca imi convine sa incarc asa weekend-urile la pranz. mai caut oricum.
sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Buna dimineata,
Eu azi noapte am muncit, m-am odihnit 2 ore de cand am ajuns acasa si acum ma apuc de treburi domestice...ma cheama datoria
Bogdan e bine, s-a desumflat, o sa merg cu el la doctor, prima data la cea care l-a vazut la urgenta si apoi intram si la Sima ca tot suntem in zona.
Abia astept sa vad ce zice dr. pt ca il stie pe Bogdan de cand s-a nascut. El are terenul atopic pt ca suntem si eu si sotul cu alergii diverse...Bogdi a facut in trecut tratamente pt care mergeam la Bucuresti la presedinta societatii romane de alergologie dar alergia lui se manifesta respirator- si de cel putin 4 ani el nu a mai luat niciun tratament de nici un fel deoarece a fost sanatos tun. Face karate de performanta, a luat medalie de argint la campionatul national, face inot deci totul parea ok. Acum chiar nu stiu ce s-a intamplat. Cert e ca soacra mea a intalnit-o pe bunica baietelului la biserica ieri si aceasta ii spunea ca nepotul ei a facut criza de astm in seara respectiva, copilul fiind sub tratament pt astm. Ce o fi fost cu prajitura aia chiar nu pot sa inteleg. Nu au consumat altceva acolo, doar prajitura si apa.
Am pus si eu pozele din Italia, asa ca sa incepem saptamana intr-o nota mai optimista:
https://picasaweb.google.com/103253580692454339402/Italia#slideshow/5573425213074482834

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Bibi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

La multi ani Bibi! Tania sa ai parte doar de bucurii di partea fetelor!

Mergi la inceput