Mamici inimoase de Constanta***143***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

L-am scos, multumesc.

38+ Andrei - 16.02.2011

MAI AVEM 4 ZILE!!!

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna dimi de weekend!

Rox, Kim, multam enorm pentru sfaturi! Am reusit vineri dupa-amiaza sa intru scurt sa citesc mesajele voastre, caci plecam in oras si vroiam sa stiu daca am voie Tantum. L-am cumparat, si pe Sinupret. Nu-i dadusem cu Bioparox, il aveam in casa de la o reteta a sotului. Aveam retineri de aceea v-am intrebat.
Febra n-a mai facut, e mult mai bine....doar ca ma dispara nasul infundat, pare profund. I-am pus Colargol cand erau vezrzi, acum au trecut, dar tot fornaita/infundata se aude...si la fel bea din bibe. Ce ar fi daca ii scot bibe de tot? E prea devreme?

Ca tot intreaba Pisoi, iar eu sunt venita de la finutul meu, raspund:

Fina mea ieri a venit acasa si m-a chemat sa o invat sa-l infese pe bebe, si-a dat singura seama ca e mai usor de manevrat cand il alapteaza. A acceptat in spital scutecele, peste body si a vrut si acasa. I-a sosit si lapticul bine de tot, iar bebe papa bine. Cam somnoros zilele astea.
Pisoi, curaj!

O duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!!
Am intrat sa ma relaxez adica : am citit vreo 2-3 pagini din urma, beau cafeaua, si las tuturor ( nu am poze frumoase ca Gabi)si ascult Budha Bar.
Eu ieri dimineata am fost cu Ayli in sfirsit la dr. Cioabla, ea acuzind dureri de cap inca dinainte de vacanta.Si, din pacate, are dioptrie . As fi vrut sa nu, eu port ochelari exact din clasa I , si e un chin, si grija pentru ei si rautatile copiilor. Oricum, mai trebuie sa ma duc si maine seara ca sa-i determine dioptriile, ca ieri ii pusese picaturi in ochi. Ea e foarte incintata si abia asteapta sa-i poarte. Stiti pe unde gasesc rame frumoase de copii. eventual cu ceva personaje disney, barbie, etc ?
Lulu, ai dreptate , ne face pisoi pofta de bebe . Si am si i jurul meu multe prietene si cunostinte care nasc la inceputul lui aprilie.
Pisoi, tinem pumnii ptr miercuri. Si eu am nascut prin cezariana si am avut lapte de a 2-a zi.
Vladis, cum te mai simti?
Oana , nu mai dai nici un semn de viata?

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna tuturor. Am intrat sa va salut si ma pregatesc,am musafiri.
dar eu sunt la dieta si trebuie sa am o vointa de fier. dar nu ma las ispitita. am slabit un pic,mai am cateva de dat jos si nu ma las.
Happy,eu zic ca nu trebuie s aiti faci probleme despre rautatile copiilor. rame dragute si mai subtiri,sa nu se vada prea tare gasesti la catalina optic. si Alexia mea a inceput sa poarte ochelari in clasa I si aceleasi temeri le-am avut. dar i-am gasit rame f dragute,subtiri,si abia se vad ochelarii. plus ca mandra i-a vrut mai dreptunghiulari si in prima zi cand s-a dus la scoala a venit f incantata. toti colegii i-au zis ca ii sta foarte bine si arata bine cu ochelari. eu zic ca tine si de atitudinea copilului totusi. daca ea e incantata va fi ok. iti spun din experienta. fii-mea nu ii vroia fiindca avea o fetita in clasa cu ochelari si toti strigau dupa ea "aragaz cu 4 ochi"(urat din partea lor,dar sunt copii). dar i-am explicat ca e pentru binele ei,ca arata f bine si a prins incredere si a plecat tare mandra la scoala. si nici nu a avut probleme cu rautatile copiilor. din contra chiar.
Pupici!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am nevoie de indrumarea voastra
imi doresc s-o duc pe Crinuta sa faca ceva activitati,gen dans,inot,la,la,la.de drag,de socializat,de recreere.
ea isi doreste balet si vioara.la balet,am fost la Bety sa vedem cum decurge ora, cand inca era micuta si mi-a placut doar ca traseul ma cam impiedica sa ajung usor pana acolo cu amandoi,la,la,la.
la vioara,nu stiu pe nimeni.

copiii vostrii ce activitati fac si unde?

daca este ceva nou,ii propun si poate i-ar placea sa incerce.
altfel,iesim mult afara,pe orice vreme,colindam in lung si-n lat,vizitam tot ce se poate dar este nevoie de mai mult.la gradi,nu vreau s-o duc din diferite motive,asa ca trebuie sa-i satisfac nevoia de socializare,in alt mod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Sunt tare necajita...Bogdan a facut aseara soc anafilactic S-a umflat la ochi, buze, gatul, limba..
L-am dus la Homeomed, i-a pus perfuzie...azi din nou tratament, mai are si diseara de facut si eu sunt de munca, nu pot fi langa el. Aseara i-a pus branula dar azi i-a scos-o ca il durea...
Sunt ingrozita pentru ca a mancat la prietenul lui prajitura facuta in casa, de bunica acelui copil...oare ce ar fi putut sa-i provoace grozavia asta. Prajitura era cu nuci si frisca...dar el nu era alergic la nimic...nuci manca fara probleme si totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Wow, Adinutza, ce grozavie...saracutul de el...cum se simte acum? Chiar nu poti sa-ti iei liber in seara asta? concediu 2-3 zile?
Unde este Homeomed? ca sa stiu si eu, pt orice eventualitate.

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Neata!!
Stiti pe unde gasesc rame frumoase de copii. eventual cu ceva personaje disney, barbie, etc ?

Eu i-am luat Sofiei de la Yza Optic, este fix in statia 43 de la stadion. Si Sofia are 0.50, i-am luat ochelari rosii cu Hello Kitty. Au modele f multe si f frumoase.

Dandusa, eu o inscriu marti pe Sofi la dans latino si de societate, la Casa de cultura la Iurie Brais. Am auzit numai de bine de el. Si imi face si mie cu ochiul dansul, am mai practicat...acum 15 ani

Crix, multa sanatate fetei. Cum se mai simte Ana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fiquelle

Wow, Adinutza, ce grozavie...saracutul de el...cum se simte acum? Chiar nu poti sa-ti iei liber in seara asta? concediu 2-3 zile?
Unde este Homeomed? ca sa stiu si eu, pt orice eventualitate.

e intre casa de cultura si trocadero...pe aceasta directie pe partea stanga

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara!
Adinutza, Doamne, cum s-a putut intimpla asa ceva? Daca pot sa te ajut cu ceva, sa-mi spui. Insanatosire grabnica lui Bogdan!Cred ca te-ai speriat ingrozitor!
Merci de recomandari. Mada, nici nu stiam de yza optic, dar chiar o sa incerc sa ajung la ei.
Dandusa, nu stiu de cursuri de vioara, poate doar la scoala populara de arta care e pe Tomis , daca nu ma insel. Eu o duc pe Ayli la pian si la cursuri de teatru. Ambele sunt la Universitatea Populara de arta, si am numai cuvinte de lauda ptr profesorii de acolo. Ea ar fi vrut si la chitara, dar a testat-o profesorul si i-a spus sa mai astepte pina la anu., ca inca are minutele prea mici. La balet am dus-o si eu pe la 3 ani si un pic, dar era prea mica si am renuntat. Ea ar vrea din nou acum, dar poate la anul, ca acum e prea aglomerata cu scoala si cluburile de la scoala. La scoala face tenis, pictura, dans si teatru. In rest,diverse cursuri pentru copii mai sunt si la Clubul copiilor.Uite am gasit, au cursuri de vioara la Scoala Populara http://www.scoalaarte.ro/ . Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Neatza, fetelor! Un ceai? Pentru noi adica, voua va dau liber la cafea

38+ Andrei - 16.02.2011

MAI AVEM 4 ZILE!!!

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Mergi la inceput