Mamici inimoase de Constanta***143***
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ADINUTZA cica nu poate sa o ceara direct, ca se supara soacra-sa, ca va crede ca le-a adus ceva stricat ![]() |
aoleu!! ce minte... ce sa zic, asta conteaza ca se supara soacra0-sa??!!!
lulu77 spune:
Adinutza, sanatate la pui!
ma retrag spre casa...am o dupa amiaza incarcata...prietenii stiu de ce 

, si nu cred ca mai pot intra, asa ca...pisoi maine este ziua cea mare, iti doresc sa ai parte de o zi frumoasa, de o intalnire cu bebe absolut deosebita, sa nu ai parte de durere, sa ai parte de multttt laptic, si asteptam vesti cu nerabdare.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
diana2242 spune:
Pisoi multa putere maine si sa ne povestesti ca suntem curioase.Vorba Alinei ne-ai facut pofta de bebic numai ca acum la mine nu se poate treb sa gasesc job mai intai.![]()

Cornelia spune:
Pisoi, eu nu am auzit de 4 meniuri la Euromaterna. Nu stiu cum e la cezariana, dar sigur iti aduc ce poti manca. Eu mancam ce imi aduceau, ca imi era tare foame
. Imi amintesc, in schimb, ca la Maria nu am mancat decat iaurt cateva zile, de emotii si stres ca sunt mamica.
pisoi_aluna spune:
cornelia asa am citit pe la gravidutze, pe unde au mai postat mamicile...acum, nu stiu care o fi adevarul, dar banuiesc ca n-or aduce friptura dupa cezariana, cand trebuie sa stai mai mult pe lichide si nu poti manca orice...desi, vb ta, sunt sigura ca o sa crap de foame...

Am mai avut o operatie, laparoscopie cu anestezie generala, si dupa ce ca nu mancasem mare lucru cu o zi inainte, ca si acum, a doua zi dimineata cand trebuia sa ma opereze a avut dr. o urgenta si m-a bagat abia dup-amiaza, timp in care imi venea sa-i bat de foame...si dup-aia iar cu lichide si regim...
Ca tot vorbiram, mi-e o foame de nu va vad si ii tot dau cu ceai si iaurt 

39+
Andrei - 16.02.2011 
MAI AVEM PUTIN!!!
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Dodo-pui spune:
pisoi iti doresc maine o zi minunata si te astept cu drag cand o sa poti sa ne povestesti despre minunea ta si ziua de maine

Nasa cu supararea socra-si sau nu tot trebuie aflat ce i-a facut rau ca sa nu se repete acest episod
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dianamaria spune:
Pisoi-aluna - mult succes maine si o intalnire minunata! Abia astept sa povestesti!
Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ...
23+
pisoi_aluna spune:
Multumesc, fetelor!
Am intrat cu noaptea-n cap pentru ca, contrar asteptarilor, dansul se pupezeste mai rau ca mine azi 

I-o fi frica sa nu se sperie fi-su de el...
Asa ca am plecat!
39+
Andrei - 16.02.2011 
AZI E ZIUA CEA MARE!!!
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Dodo-pui spune:
Ct
Pisoi azi e ziua ta/voastra.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!