Mamici inimoase de Constanta***143***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisoi_aluna

Neatza, fetele! Multumesc pentru urari, maine este ziua cea mare si parca stau pe ghimpi...de la 6 belesc ochii pe pereti si acum nu mai pot de somn

38+ Andrei - 16.02.2011

MAI AVEM O ZI!!!

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

La ambele nasteri n-am putut dormi noaptea dinaintea cezarienei...am stat cu ochii pe pereti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Mda, daca azi dimineata m-am trezit de la 6, eu care de obicei dorm cel putin 10 ore pe noapte, imi inchipui la noapte cat o sa dorm...mai ales ca la 7 si ceva trebuie sa fiu la spital...

38+ Andrei - 16.02.2011

MAI AVEM 1 ZI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Hai pisoi... curaj... AMR 16 ore (ca la armata) Azi nu dormi de emotie, maine nu o sa dormi ca iesi din anestezie... si ca plange bebe si ca vrea alaptat... o sa dormi normal peste cateva luni...

Eu m-am agitat si nu stiu de ce-mi bat capul... adica stiu de ce-mi bat capul (referitor la cazul Ionelei), dar nu stiu ce rezolv daca ma agit... Si totusi daca nu era lumea revoltata si nu incerca fiecare pe cate o parte cum il ducea capul... nu se facea nici cat s-a facut pana acum... Romania...

In rest.. toate bune si frumoase... soarele e sus pe cer... fetele sunt ocupate.. asteptam ziua de miercuri poate o fi mai stralucita?

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

pisoi, asteptam vesti neaparat cat de urgent poti.tinem pumni.ce frumos...maine e intalnirea cea mare, mamica draga
nu stii pe nimeni din gasca, trimite si tu un sms maine, cand poti....
Georgi, nu speria fata...nu se stie, poate doarme linistita de la inceput..eu am dormit bine de la inceput si ff bine de pe la 2 luni si jumatate a le lui Luca

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

sa il ajutam pe Bibi
Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Bravo... esti o fericita... mai rar aud de copii asa cuminti. Dar pisoi o sa aiba bafta de un copil cuminte, sanatos, lapte mult si ajutor, deci nu va duce lipsa de somnic.

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

pisoi curaj, maine este marea "intalneala" .
Eu iti face de pe acum galerie draga , bucurate de aceasta ultima zi in aceasta ipostaza, o vei mai intalni la bb2.

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Multumesc Acum ma tot invart, ca bagajul e facut si deja m-am plictisit...nu pot sa mai mananc mare lucru, mai mult lichide...
Si n-am stare...
O sa am iPhone-ul cu mine si va anunt ce si cum, nu cunosc pe nimeni din gasca deocamdata

39+ Andrei - 16.02.2011

MAI AVEM MAI PUTIN DE O ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

salutare
eu ma lupt cu morile de vant...i-am zis soacrei sa imi dea reteta pe care a folosit-o bunica respectiva...ea nici nu a cerut-o, ca ii e jena asa ca am sunat-o pe mamica baietelului si i-am zis ce vreau...cica nu poate sa o ceara direct, ca se supara soacra-sa, ca va crede ca le-a adus ceva stricat
Copilul meu era sa moara si astea fac pe diplomatele...i-am zis sa se puna in locul meu...si astept...
Bogdan e bine acum, ia prednison...mananca fara sare, prin urmare azi am stat in bucatarie - am facut si paine ca asta a avut el pofta.

Pisoi, te asteptam cu vesti imediat ce te simti in stare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

pisoi: si eu iti doresc din suflet: o nastere usoara, un bebe sanatos si mancacios. Te asteptam cu vesti bune, daca vrei iti lasam si un numar de telefon, daca iti este mai usor sau daca ai nevoie de ceva

Eu la Sebi, n-am dormit mai deloc, se trezea noaptea de multe ori, dar la Lucian in schimb am recuperat, a dormit noaptea foarte bine, inca din spital dormea cate 4 ore legate, stateam si-l pazeam sa se trezeasca, ca ziceam ca e ceva in neregula , la ce experiente aveam.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari, fetelor! Deja mi-am bagat inimoasele la Bookmarks pe iphone, asa ca va tin la curent.
Stati linistite, ca am pe cine sclavui daca am nevoie de ceva ...mama ramane cu mine, sotul, tata si socrul sunt buni de pus pe drumuri...

Aaaa, eram curioasa, cele care ati facut cezariana la Euromaterna, cum e cu mancarea? Am auzit eu ceva cu 4 meniuri din care sa alegi, dar la cezariana nu este cazul si ma intrebam daca procedeaza diferit ca sa stiu cum o pun pe mama pe foc cu supa si compotul

39+ Andrei - 16.02.2011

MAI AVEM MAI PUTIN DE O ZI!!!

Mergi la inceput