Buna,
Ma nunesc Raluca si sunt mama unei fetite de 1 an si 5 luni care din septembrie va merge la o gradinita sau la o cresa. Va rog sa imi dati si mie o parere sau o idee de o cresa/gradinita care primeste copii de 2 ani si care sunt curate, unde copii sunt ingrijiti si mancarea sa fie "ca acasa". Stiu ca inscierile se fac in lunile aprilie - mai si vreau sa cunosc pana atunci cateva locuri. Dupa recomandarile voastre sa mergem sa vizitam. Multumesc anticipat pt orice ajutor.
Raluca
Buna!
Si eu am o fetita de 1 an si 2 luni si as vrea sa o inscriu la cresa pentru toamna viitoare. Atunci va avea 1 an si 9 luni. Cea mai apropiata cresa de mine este cresa nr.32, str. Prevederii(zona Pallady). Intentionez sa merg sa o vizitez pe la sfarsitul acestei luni. Daca cunoaste cineva informatii despre aceasta cresa, rog sa le impartaseasca si aici.
Multumiri anticipate!
Cosmina, mami de Emma
Buna!
Si eu astept pareri/ impresii/ recomandari referitoare la cresa/ gradinite de la 2 ani din acesta zona (sau si zona mai extinsa...). Ma intereseaza in mod special cele particulare ca pe cele de stat le-am vazut si deja mi-am facut o parere.
Multumesc anticipat!
Buna!
incercati gradinita si cresa English Adventure, se afla in zona Decebal, str. Voronet. Eu am fetita de 1 an si 8 luni care merge de 2 saptamani acolo, pana acum sunt multumita.
Raluca, iti recomand sa vizitezi Centrul educational Fecioara Maria, este in zona Baba Novac.
Succes sa gasiti cea mai buna gradinita pentru piticuta ta!
ai si cresa titan 4, aproape de policlinica titan.
de stat si ok.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii, cu premii de la Editura Edu
ai mei sunt la cresa titan 4 si, zic eu, indeplineste cerintele tale. cel mai bine mergi sa vezi, ca sa-ti faci o parere.
bafta.
deci ne poti spune si noua cum e titan 4 cati bani se ocupa doamnele mancarea e buna facuta acolo au schimburi pt copii etc....
Cosmina eu am fost acolo ieri....deja pt la toamna sunt inscrisi 80 copii pe 15 locuri .............in rest am auzit numai de bine de cresa asta , e nerenovata insa e f curat...